- Konu Sahibi Neslihan90
-
Gercekten seviyordu ya da sevmiyordu bilemem ama devam etmek isteseydi inanin ki ederdi. Zaman gectikce daha cok baglanip ayrilinca daha cok uzulecektiniz bence kisa surede bitmesini olumlu karsilayin.
Benim de uzun suredir bir iliskim var, ilk senelerde sevgilime bazi konularda cok cektirdim. Birakin sogudum demeyi, bir ara kendisine bilerek boyle davrandigimi dusunuyordu, ne yaparsan yap beni kendinden uzaklastiramayacaksin cunku beni sevdigini biliyorum ben de seni cok seviyorum dedi hep. Ama ne zamana kadar boyle surecekti, bir gun gercekten cok kotu kalbini kirdim, istersen bir sure ara verelim, ayrilmak istemiyorum ama bir sure ayri kalsak daha iyi olur ikimiz icin de dedi. Ben ne yaptim? Ben ara vermem tamamen bitiririm dedim sevgilim yapacagimi bildiginden geri adim atti beni kaybetmek istemedigini soyledi.
Bir sure sonra ben degistim zaten, yaptiklarimin farkina vardim. O gunden sonra aramiz cok daha iyi oldu. Ayrilma ihtimalimiz mi yok mu her iliskideki gibi var ama artik benim kaprislerim simarikligim yuzunden olmayacagini biliyorum.
Yani demem o ki, uzulmeyin, sevinin. Gercekten sizinle beraber olmak istese bunlarin hepsine bir cozum bulurdu, kestirip atmazdi.
Yok deli gibi degil. Sogudugu soyledi zaten acik acik. Sevgim bitmedi ama soğudum dedi
canim acini anliyorum..seven insan bitirmez diye klasik bir laf var ama cok dogru...benim nisanlimda bir kac kez bitti ok dedim ama bitiremedi...seviyor cunku kolay degil...
biraz birak arama konusma yipratma kendinu...bitecekse boyle bitsin...
biliyorum aci cekiyorsun boguluyorsun her dk onunla konusmak istiyorsun..ama onu daha fazla uzaklastiriyorsun...birak kendi haline...arama sorma...ararsa o arasin...biz hep askta gurur olmasin dedik erkegimizi basimizin taci ettik ama onlarin gururunun kahrini da biz cektik ve cekiyoruz...simdi sende gururunu dusun...
Canım kırılmanı istemem ama o zaten seni çoktan silmiş belli ki, sevmeyi bırakalı çok olmuş, unutmaya zaten yüz tutmuş. Bir erkek bunları söylüyorsa böyle pervasızca, bilki sen onda çoktandır bitmişsin sadece seni kırmamak,üzmemek adına böyle inceltip mantıksızca saçmalıyordur. Emin ol böylesi senin için daha hayırlı, çünkü bu tarzda bu kafada bir adam seni ileride, ciddi bir adım attıktan sonrada böyle fütursuzca silebilir ki ozaman bu çok daha acıtır içini. Şimdi sende kendi yoluna bak ve böyle birini hayatından çıkarmanın garip huzuruna var. Zor evet ama buna mecbursun, aşkta gurur olmaz ama bunun neresinden tutarsan tut olmaz, baştan çizmiş ''başkasını daha çok sevicem, unutucam seni!''... Gerçekten sevseydi inan bunları sana söylemeyi bırak, kendi içinde bile düşünmeyi kıyamet sayardı!..Hakkında hayırlısı olsun canım..
Cok sagolun. Aramicam yazmicam zaten gercekten seviyorsa gelir hayırlısı olan oysa gelir. Sanırım tek tesellim bu su an
Benim de en cok canımı yakan cümle o oldu. Ciddiyet dediniz ya kızdığım seyde bu zaten. Aileme açıklattirdi kendini. O ailesine açıkladı. Konuşurdu. Döndüğünde soz olacaktı tarihi bile belliydi. Askere başvuracaktı. Beni yıkan seyler bunlar zaten
Arkadaslar seven insan da terk eder kafasında bitirdiyse..Neden seven insan terk etmesin ki..Severek ve mecbur
olduğumuz için bir eski sevgilimle ayrılmıştık biz..Gerçekten de çok seviyorduk kimse inanmamıştı ayrıldığımızı
söylediğim..Yani böyle şeyler gerçek hayatta da oluyor ..İlerde acı çekeceğine kanayan yaraya tuz basıp sineye
de çekebılıyor insan severken maalesef
Pardon da yanlıs mı anladım ?Sen 90 dogumlusun ve 3 aylık ilişkinde son 30 gündür adam bitirmeye çalışıyor ,çünki her kavgada ağır sözler söyledin ..Doğru mu buraya kadarı ?
Eğer doğru anladıysam ; benim bildiğim ilişkinin başlarında böyle sert laflar olmaz,herkes gerçek karakterini
uzun süre geçtikten sonra görür ve bu adam zaten uzakta yasıyor galiba..Toplam kaç gün gördün de günlerdir
bu acıyı yaşıyorsun bunu anlamadım ..2 aylık ilişki alt tarafı ?..Gencecik kızsın ne olacak bittiyse?Adam sonucta
sana açıkça söylemiş :'' İlerde sen bana bu şekilde davranırsan ben acı çekerim yol yakınken bitsin diye..Neyini
anlamıyorsun ki?'' Yani sen başta hatayı yapmışsın ..Ben de senin gibiyim küfre kadar ağır laflar ederim .Eşim
ayrılırken bana ilk hakaretinde çekip gitmem lazımdı en büyük hatam bu demişti ..Yani anlayacagın seninki
ilk hatanda gitmiş ,severken bitirmiş..Çünki sözlerin ona da her erkeğe geleceği gibi ağır gelmiş maalesef..Artık
bu adam sevse dönse bile sen yine değişmeyeceksin çünki yapın böyle ve maalesef ilk tartısmada ettiğin lafta
yine gidecek ve bu kez kafası karısık da olmayacak ..Senın adına üzgünüm ..
Arkadaslar seven insan da terk eder kafasında bitirdiyse..Neden seven insan terk etmesin ki..Severek ve mecbur
olduğumuz için bir eski sevgilimle ayrılmıştık biz..Gerçekten de çok seviyorduk kimse inanmamıştı ayrıldığımızı söylediğim..Yani böyle şeyler gerçek hayatta da oluyor ..İlerde acı çekeceğine kanayan yaraya tuz basıp sineye
de çekebılıyor insan severken maalesef
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam, bende hemen hemen seninle aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum ki dengesiz bir adama denk gelirsen seni boşaması 1 saniye.Kaldı ki bu ciddiyet hiç birşey.. Benimde eski erkek arkadaşım subaydı, seviyordu,ölüyordu aşkından, ailesini yolladı bize tanıştırdı, ondan önce annemle tanıştı, tüm aile bildi, nişan konuşuldu hatta tayin düğün takılar bile düşün! Ama ne oldu, birden ne olduysa seviyorum dediği asla ayrılmam senden dediği ay dengesizlikleri başladı, ayrılığa resmen zorladı ondan değil benden olsun istedi ve ben tamam bitti dedim itiraz etmedi, ve yine hemen hemen bu sana dediklerine benzer şeyler söyledi, yalnız senden sonra sevemem sen tektin dedi bana (ne kadar doğru tartışılır böyle dengesiz adamın dediğine), seninkinin senden sonra çok severim,unuturum lafı acayip sinir bozucu ve çok yakışıksız. Bu ne olursa olsun söylenmemesi gereken bir laf ama adam olan için tabi! O yüzden bir kaç ay bitkisel hayatta gibi takılırsın, boş boş bakınırsın bilirim, hayaller yıkıldmı, sevdiğinin gitmesinemi, hayallerinin yıkılmasınamı yoksa onca millete mahcup olduğunamı yanasın bilemezsin.. Az sabret inan geçiyor ve daha büyük bir duygu besliyorsun ona karşı NEFRET!
Seven insan asla ayrılmak istemez.
Bahane bulmuş adam sana.
Bırak sende üstüne düşme sakın arama.Daha çok şımartma.
konularınızı takip ediyorum.Eğer sizi seviyorsa kendince kısa bir ayrılık-kaybetme duygusu yaşatarak size ders vermeye çalışıyor olabilir yada
2.ihtimal gerçekten sevmemiştir ve bitirmiştir.
ben ilk ihtimal diye düşünüyorum gerçekten seviyorsa barışacağınıza inanıyorum.aslında neler olacağını görmek için son bir defa yüzyüze
görüşebilirsniz bence.hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?