- Konu Sahibi Neslihan90
-
canım adamın yaptığı iş değil evet seni üzmüş ama şu yönden bak bir de seni kandırıp umut verip terk etse daha mı iyi olurdu?her şeyde bir hayır var lafı boşuna değil yani.bence üzülme önüne bak en azından dürüst davranmış sana bırak hafızanda dürüst bir insan olarak kalsın .
yok kafayı yeme :) yani ne diyelim hayırlısı olacaksa dönsün belki de başka sorunları var sana yansıtamadığı.erkekler bizim gibi değil ki.yıllardır eşimi tanırım hala her hissettiğini belli edip söylemez mesela.o bakışımdan ne demek istediğimi anlar ama ben onun tavırlarından çok çok bir sorun olduğunu anlarım.emin ol gerçekten sana karşı sağlam duyguları varsa geri dönecektir.bunu dert etme lütfen
Seven insan asla ayrılmak istemez.
Bahane bulmuş adam sana.
Bırak sende üstüne düşme sakın arama.Daha çok şımartma.
seven vazgecmeyı goze alamaz ..o oyle dusunuyo ve yapabılıyosa sen daha rahat ol hayırlısı de
simartmakla alakasi yok konu sahibinin diger konusunu okimamissiniz galiba cok kirdim diyordu
konu sahibine gelince onceki konuyada yazmistim uzgunum ama malesef gene hakli ciktim
Bu çocuk sana gerı dönecek ıçıme doğdu ...
ama yerınde olsam kabul etmezdım, bıdaha yarı yolda bırakmayacağı ne malum?
Cıdden tekrar üzülmek ıster mısın, yapma kendıne bunu...
Ortada sebep yokken bırakıp gıtmış, sevdığıne ınanıyor musun
Ay gercekten mı ya ben öpücük manyagi yapasim geldi su an seni :))) ya ortada sebep yokken demissin ama valla aslında benim yaptıgım cok ayıp var. Hani seven insana yapılmayacak seyleri yaptım. Durduk yere olsa zaten acı çekmem değmez der geçerdim
öyle mı bak orayı kaçırmışım ben ,
naptın kı canım çok özel değılse ona göre yorum yapayım
gel kızz geeel öp
Ahahaha cok tatlisin yaaaaaa:))) hic güleceğim yoktu güldürdün Allah'ta seni güldürsün. Ya ben şımarıklik yaptım bu cocuğa cok seçerken o degerini bilemedim adama en ufak seyde saymadigim laf kalmadı. Ağzıma geleni söyledim. Adamda dayandı dayandı en sonunda ileride sen bana daha agir söyleyeceksin dedi o zaman ben hic atlatamicam yol yakinken unutalım birbirimizi ben cok kırıldım kendimde degilim kendime gelmek istiyorum artık dedi
hmmm anladım..
ya bız kızlar hep böyleyız aslında
bende sınır edıyorum hep benımkını bazen çok ağır konuşuyorum
hep derım zaten sabrımı çeken sabırlı erkeğım ıyıkı varsın dıye
bı yandan sevse katlanır dıye düşünüyorum
ama bı yandan da taş olsa çatlar demıhadı bır sabır ıkı sabır nereye kadar ..
dıkkat etmek gerek
Başka sorununuz yok ama değıl mı, yaa hala ınanıyorum bu çocuk sana dö-ne-cek !!
Öyle bisi olursa inan dunyanın en mutlu insanı olup seni bulup opucem cok fazla ya :))) beni her yerden engellemiş silmiş sırf unutmak icin cildiricam Bi insan unutucam deyip zorla unutabilir mı ya
aaaaah ah biraz umutsuz konuşacağım ama ben hiç inanmıyorum arkadaşım seni seviyorum ama unutacağım masallarına...
belkide sen çok sevdiğin için konuştukların sana ağır konuşmuşsun gibi geliyo olabilir.
İlişkiniz için çabalayacak birisi olsa bak çok ağır konuşuyorsun düzeltmeni istiyorum bir kez daha deneyelim der 3 aylık ilişki seviyorum ama bitirmek zorundayım gibi sözle bitirilmez
bağlanmaktan korkmuş olabilir.
kendini çok fazla hırpalama lütfen
yaşadığın durumu yaşamış birisiyim
neticede herşey geldi geçti ve ben başkasıyla evlendim ölmedim ve de mutluyum...
İsterse unutur canım ya
insaniz sonuçta nelerı unutmuyoruz
senı üzmek ıstemıyorum, ama sakın sen ıletışıme geçen taraf olma tamam mı
Bırak bıraz kafasını toparlasın belkı ıyı gelır
hem kaçan kovalanır dıye bır laf vardır, belkıde eskısınden bıle daha güzel bı şekılde gerı döner
kım bılır
Ama çok umutlanma ne olur ne olmaz, sonra üzülen taraf sen olma
Ay gercekten mı ya ben öpücük manyagi yapasim geldi su an seni :))) ya ortada sebep yokken demissin ama valla aslında benim yaptıgım cok ayıp var. Hani seven insana yapılmayacak seyleri yaptım. Durduk yere olsa zaten acı çekmem değmez der geçerdim
Yapılmayacak ne yaptın merak ettim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?