Bitti dedi. Bitti. Nefes alamıyorum

Orası oyle de iste ben hatam yuzunden kaybettiğim icin cok üzülüyorum. Geri kazanmak icin hala ümit ediyorum falan Salak Salak. Sanırım kafayı yedim en sonunda

yok kafayı yeme :) yani ne diyelim hayırlısı olacaksa dönsün belki de başka sorunları var sana yansıtamadığı.erkekler bizim gibi değil ki.yıllardır eşimi tanırım hala her hissettiğini belli edip söylemez mesela.o bakışımdan ne demek istediğimi anlar ama ben onun tavırlarından çok çok bir sorun olduğunu anlarım.emin ol gerçekten sana karşı sağlam duyguları varsa geri dönecektir.bunu dert etme lütfen

İnsallah. Ya Allah sizi esinizle bir ömür mutlu kılsın öncelikle. Ama bana illa inatla unutucam silicem bitirecem diyor bu da beni delirtiyor ya yaparsa zorla diye. Bılmiyirum ya dua edin bana ne olur

simartmakla alakasi yok konu sahibinin diger konusunu okimamissiniz galiba cok kirdim diyordu
konu sahibine gelince onceki konuyada yazmistim uzgunum ama malesef gene hakli ciktim

Hakli çıktınız valla ama bana açıklamasında yarın obur gun erkeklik gururumu kıracak agir birsey söyleyeceksin o zaman ben hic kendime gelemicem dedi. Yani açıkcası su ana kadar soylememisim de bundan sora söylerim diye korkuyor adam.

Bu çocuk sana gerı dönecek ıçıme doğdu ...
ama yerınde olsam kabul etmezdım, bıdaha yarı yolda bırakmayacağı ne malum?
Cıdden tekrar üzülmek ıster mısın, yapma kendıne bunu...
Ortada sebep yokken bırakıp gıtmış, sevdığıne ınanıyor musun

Ay gercekten mı ya ben öpücük manyagi yapasim geldi su an seni :))) ya ortada sebep yokken demissin ama valla aslında benim yaptıgım cok ayıp var. Hani seven insana yapılmayacak seyleri yaptım. Durduk yere olsa zaten acı çekmem değmez der geçerdim

öyle mı bak orayı kaçırmışım ben ,
naptın kı canım çok özel değılse ona göre yorum yapayım

gel kızz geeel öp

öyle mı bak orayı kaçırmışım ben ,
naptın kı canım çok özel değılse ona göre yorum yapayım

gel kızz geeel öp

Ahahaha cok tatlisin yaaaaaa:))) hic güleceğim yoktu güldürdün Allah'ta seni güldürsün. Ya ben şımarıklik yaptım bu cocuğa cok seçerken o degerini bilemedim adama en ufak seyde saymadigim laf kalmadı. Ağzıma geleni söyledim. Adamda dayandı dayandı en sonunda ileride sen bana daha agir söyleyeceksin dedi o zaman ben hic atlatamicam yol yakinken unutalım birbirimizi ben cok kırıldım kendimde degilim kendime gelmek istiyorum artık dedi

hmmm anladım..
ya bız kızlar hep böyleyız aslında
bende sınır edıyorum hep benımkını bazen çok ağır konuşuyorum
hep derım zaten sabrımı çeken sabırlı erkeğım ıyıkı varsın dıye

bı yandan sevse katlanır dıye düşünüyorum
ama bı yandan da taş olsa çatlar demı hadı bır sabır ıkı sabır nereye kadar ..
dıkkat etmek gerek

Başka sorununuz yok ama değıl mı, yaa hala ınanıyorum bu çocuk sana dö-ne-cek !!

Öyle bisi olursa inan dunyanın en mutlu insanı olup seni bulup opucem cok fazla ya :))) beni her yerden engellemiş silmiş sırf unutmak icin cildiricam Bi insan unutucam deyip zorla unutabilir mı ya

aaaaah ah biraz umutsuz konuşacağım ama ben hiç inanmıyorum arkadaşım seni seviyorum ama unutacağım masallarına...
belkide sen çok sevdiğin için konuştukların sana ağır konuşmuşsun gibi geliyo olabilir.
İlişkiniz için çabalayacak birisi olsa bak çok ağır konuşuyorsun düzeltmeni istiyorum bir kez daha deneyelim der 3 aylık ilişki seviyorum ama bitirmek zorundayım gibi sözle bitirilmez
bağlanmaktan korkmuş olabilir.
kendini çok fazla hırpalama lütfen
yaşadığın durumu yaşamış birisiyim
neticede herşey geldi geçti ve ben başkasıyla evlendim ölmedim ve de mutluyum...

Öyle bisi olursa inan dunyanın en mutlu insanı olup seni bulup opucem cok fazla ya :))) beni her yerden engellemiş silmiş sırf unutmak icin cildiricam Bi insan unutucam deyip zorla unutabilir mı ya

İsterse unutur canım ya
insaniz sonuçta nelerı unutmuyoruz
senı üzmek ıstemıyorum, ama sakın sen ıletışıme geçen taraf olma tamam mı
Bırak bıraz kafasını toparlasın belkı ıyı gelır
hem kaçan kovalanır dıye bır laf vardır, belkıde eskısınden bıle daha güzel bı şekılde gerı döner
kım bılır

Ama çok umutlanma ne olur ne olmaz, sonra üzülen taraf sen olma

Rabbim hep mutlu kılsın sizi inşallah. Evet biliyorum olunmuyor hayat bitmiyor atlatinca hatırlamiyorsnuz evet ama su var ben daha önce cok cok kotu seyler yasamış biriyim hayatta. Bundan önce ki ilişkimde 3 senelik ciddi iliskim de 6ay boyunca aldatildigimi öğrenmiş üstelik cok çirkin sekilde öğrenmiş biriyim. Onu da atlattım aldatan adamı gördüm Rabbim hayırlısı buymuş dedim. Af diledi kabul etmedim. Bir buçuk sene sonra bu cocuk geldi. O kadar güvendim o kadar inandım ki ona. Yaptıgım simarikliklarin hepsi kendimi koruma ic güdüsü aslında. Adam bana Bi gun önce sen sevme benim svgim ikimize de yeter derken bir gun sonra yaptiklarim yuzunden yavaş yavas soğuttu icinde beni. Bana o yüzden agir geliyor hersey. Bu sefer ben hata yaptım ama büyük bir hata degildi geri döndürülmeyecek bir hata degildi ama bir sans bile vermeden direkt unutmak istedi bu cok canımı yakıyor

Kaçan kovalaniyor evet ben basta kaçtım mesela kovaladı sagolsun da artık kaçsam adam halay çekecek kurtuldum diye bazen kendimden şüphe ediyorum acaba şizofreni falan miyim da bn farkında değildim adam farketti diyorum

Yapılmayacak ne yaptın merak ettim cidden

Senin için yapılmış çok güzel bir şarkı biliyorum: Kendim ettim, kendim buldum... diye gidiyor. Dinle onu mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…