Bitti dememe hala gerek varmı!?

Bütün konularınıza bir göz gezdirdim. Bence tamamen hastalıklı bir adam ve kendine hiç saygısı olmayan bir kadın hikayesi. Ne köy olur ne kasaba üç gün sonra yine “barışacaksınız” ama bu kafayla giderseniz hayatınızı mahvetmeniz kaçınılmaz bir son. Umarım aklınızı başınıza alır ve benim düştüğüm hataya düşmezsiniz. Allah yardımcınız olsun çok gençsiniz.

Degısık

Haklısınız çok.. umarım bu sondur. Umarım iletişime geçmez. Umarım umarım.

Sonu berbat. Belli. Olurumuz yok o kesin.

Ne laçka bi iliski, azarlamalar saydirmalar.. Saygi nerede, seviye nerede?

Aksam 7den sonra arabasina binmenize laf etmis?! Anlamadim neden? Ne anlama geliyormus ki onun icin bi kadinin aksam 7den sonra arabasina binmesi??? Hele bu kisi onun “sevgilisiyse”. Siz sevgili degilsiniz. Takiliyorsunuz anca. Ama bu da sarpa sarmis. Daha guzel insanlarla tanimaniz dilegiyle. Gecmis olsun

Sana Bunları söyledikten sonra “ napıyon” yazdığında cevap vermicektin .

Tekrar yazmıcam diyorsan neden engeli kaldırdın. Bence sen kendinide kandırma bizide.....

ay hiç başlamamış ki bitsin. inşallah yazmaz falan diyorsun da gayet yazsin diye bekliyorsun bence, hatta gerek var mı diye de ondan sordun. neyse bitsin istiyorsan gelirse bi daha bitti dersin.

o değil de bu vatsap silinen mesajlar şeysi nedir bende niye yok? ne yani şimdi içip içip yazılan özledim mesajları sabah karşı taraf uyanmadan geri mi alınıyormus doğru mu anladım ya da sevgiliye diye gruba atılan yanlış nüler falan

Güncellemeyle gelen özellik :) aynen öle cano

bana da hala ararsa barışırsın gibi geliyor. yani laçkalaşıyor bir yerden sonra. aramadan bile barışabilirsin hatta :))

benim de geçmişte öyle bir ilişkim olmuştu kavga gürültü, sonra bir bakıyoruz barışmışız. özür bile dilenmeden.

ama önerdiğimi söyleyemem. hırpalıyor yani seni. boşa zaman kaybı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…