- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
- Konu Sahibi greeneyes3543
-
tVsiyene uyucam canım bi süre bana ulasmasına izin vermicem kafalarını duvara cok vuracaklar daha benim yaptıgım fedakarlıkları yapan birini daha bulsun bakalım çok yüz vermisiz biz çookk tepemize cıkıyolar.. ama nasılsa o bana bi sekilde dönücek yalvarıcak o zmn hiç bi sey eskisi gibi olmucak istediginde görüsmücem öyle sık mesaj atmıcam msn sifremi degistircem hiç bir sey anlatmıcam hayatıyla ilgilenmicem eskiden ben böyledim pesimden kosuyodu simdi çok fazla almısım onu hayatımın icine tavsiyene uyucam canımm....
Bide bnmki face şifresini değiştirmemiş ben arada girip bakıyorum ( engelleyemiorum kendimi )
ooo bi görsen beyefendiyi hergün 2 - 3 kız ekliyor ve son olarak ekleyen bi kızın başı örtülü yani bizimkinin isteği gibi
Belkide onunla çıkar sırf kafası kapalı die sever belki onu bizimde 3.5 yılımızı çöpe atar
İnsan iliskilerinde saygı diye bir kavram vardır bilir misiniz??
Saygı olmayan bır ılıskıde sevgı nasıl oluyor ben anlayamıyorum bu flortculeri.
Tek kalemde sileceksin olay bu kadar basit arkadasım!
yaşlar kaç acaba çok merak ettim?
oo seninki baya cıkarmıs galiba kafasından bazı seyleri canım ya :S
Ben çıkarcam onu :)
Hiç korkum yok görcem ben onu pişman olacak ama iş işten geçince affetmicem
o Salak Lafınıda bi güzel yiyecek !
yesin afiyet olsun ona =)
Hayat çok acımasız biz nasıl değer virioruz el üstünde tutuyoruz ama onların yaptıgına bak ben o mutlu olsun diye hep çaba gösterdim herşeyden önce o geldi bnm için ama sadece bnm için onun için öyle değilmiş !
biliyomusn bana en çok ne koydu o küfüründen daha çok yaktı canımı bu.. ben herseye ragmen onu kale alıp neler hisettigimi ne hayallerimin oldugunu artık anlamı olmasada yazdım uzun uzun yazdım ya düsman olsa duygusuz bi insan olsa tas olsa catlar karsılık yazardı iki kelimeyi çok gördü bana onu büyüzden hiç affetmicem o beni sevgimi haketmiyo benim ondan nefret etmek icin bi nednim var nefret ederek hafifletirim acımı ama o nasıl unatacak beni bakalım bunca seyin bi hiç ugruna oalacagını bilseydim zamanında onurumdan ve gururumdan asla feda etmezdim insanları tanıyarak ögreniyorsun iste ben 3 yıldır tanıyamamısım onu bu bizim ilk ayrılıgımız ama daha önce olmalıymıs. bosunaymıs hersey degmeyen bi insan icinmis düsündükçe beni umursamadıgını hatırladıkca olafı edip sonra otobüsüne binip evine gittigini hatırladıkca daha bi nefret ediyorum ondan... artık gelsede bıraktıgı yerde beni bulamayacakk.........
Hiç arayıp sorma, o ararsa da cevap verme. Seni sinirlendirecek mesajlar yazabilir, sen kendine hakim ol ve o hiç yokmuş gibi davran. Sen nasıl üzülüyosan ilerde o daha çok üzülecek. Fakat erkekler ilk zamanlar bunları hissedemiyorlar. Öfkelerine kapılıp, aslında sevdiklerini ve sevildiklerini unutuyorlar. Biraz zaman geçince bunların farkına varıyorlar. O yüzden sen kendini meşgul edecek bişeyler bul bu zaman içerisinde. Hem sende böyle bir insanla mutlu olabilecek misin bunları da düşün.
aslında o böle bi insan degildi eskiden bana küfür etmeyi bırakın benim yanımda küfürlü seyler bile izlemezdi. msjlar küfürlü diye siler baan okutmazdı ama zamanla cok degisti. ben çok ii biliyrm sokak kadınları gibi diye azından bi laf cıkmıstı günlerce yalvardı telefonlarda hep agladı ama ben bi zaman sonra affettim artık bu yüzden tüketmis bazı seyleri ondan ayrılmak istemiyorum ama sürünmesi icin hersey yapıcam.........
mesaj attı küsmmü kalıcaz hala diye... off ne yapıcam ben beklemekten sıkldım
Canım pes etme sakın bak aklı başına gelcek bekle yoksa yine yapabilir aynısını ama süründürürsen aklı başına gelebilir
Cvp verme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?