- Konu Sahibi greeneyes3543
-
burda herkes bana yapılsa yol verirdim bana yapılsa diye hep konusuyor bende böyle bi konu okusam derdimki yol ver gitsin cekmeye degmez. .ama gercek öyle degil bi anlık hatayı 3yıla degisemem ben en azından 2, sansı vermeye layık gördüm karsımdaki kişinin yaptıgı çok igrenç birsey onu her fırsaatta yüzüne vuruyorum zaten ama onun o kadar iyiligini o kadar sevgisini gördüm ki cevremdeki bi çok kişi kıskanır bzi ya ben onun bana davranıslarını kıskanıp sevgilisinden göremeyince tartısanları bile tanıyorum. lütfen bu kadar bitirmek için bakmayın süründürmeye gelince evet en beter sekilde süründürücem ayrıca ben onu bogmuyorum o bana gelmedikçe ben adım atmam o da bundan sikayetci zaten hayatındaki bi cok insanı cıkarttı benim yüzümden tamam yanlıstı ama bitirmek kolaymı off cok kafam karıstı :S
dün çok ısrar etti bugünde görüselim çok özledim seni dedi bugün görüstük belliki hatasını anlamıs bana bambaska bi ilgisi vardı kırmaktan korkuyodu belli. ben sakasına ona gerizekalı sevgilim derdim hep bugünde söyledim hayır artık sakada olsa böyle seyler söylemicektik hani dedi sasırdım . ayrılayım tamm ama sonra ne olacak ikimizde seviyoruz acı cekicez bi süre hayata küsücez baskalarıyla denicez olmucak biz yine bi araya gelirdik..
aldatma konusuna gelince ben babamı bırakın anneme bile güvenmiyorum ALLAH sasırtmasın ama onun baska biriyle olacagını sanmıyorum gözü dısarda olsa belli olur. yinede yapmaz demiyorum. ama o acıdan bakarsak burada aldatılan bütün kadınlar sevgiliyken sinrle küfür etmis sonra yüzü olup arayamamıs bi şekilde affetmis bu yüzden mi aldatılmıs. şuan mutluyum yarını bilmiyorum aynı hatayı yaparsa yolumu ayırırım ama ben hayatta yıkıcı degil hep yapıcı olmayı sectim kimileri arkadaslarımın bile kullandıgını söyler kimileri gururun yokmu senin ben haytta fedakarlık yapıp aramazdım der ki benim erkek arkadasım bile dedi bunu bana 11yılık bi arkadasımla küsmüstük ilk ben aradım aylar sonra ve suan en yakın dostum oldu . erkek arkdsm niye ilk sen aradın dedi ben aslan burcuyum özelliklerimi tasıyorum ama bitrmek en son tercihimdir. aldatma olmadıktan sonra askın bitmesi yanlıs geliyor bana. bilmiyorum ALLAH hakkımızda hayırlı olanını versin..
burda herkes bana yapılsa yol verirdim bana yapılsa diye hep konusuyor bende böyle bi konu okusam derdimki yol ver gitsin cekmeye degmez. .ama gercek öyle degil bi anlık hatayı 3yıla degisemem ben en azından 2, sansı vermeye layık gördüm karsımdaki kişinin yaptıgı çok igrenç birsey onu her fırsaatta yüzüne vuruyorum zaten ama onun o kadar iyiligini o kadar sevgisini gördüm ki cevremdeki bi çok kişi kıskanır bzi ya ben onun bana davranıslarını kıskanıp sevgilisinden göremeyince tartısanları bile tanıyorum. lütfen bu kadar bitirmek için bakmayın süründürmeye gelince evet en beter sekilde süründürücem ayrıca ben onu bogmuyorum o bana gelmedikçe ben adım atmam o da bundan sikayetci zaten hayatındaki bi cok insanı cıkarttı benim yüzümden tamam yanlıstı ama bitirmek kolaymı off cok kafam karıstı :S
dün çok ısrar etti bugünde görüselim çok özledim seni dedi bugün görüstük belliki hatasını anlamıs bana bambaska bi ilgisi vardı kırmaktan korkuyodu belli. ben sakasına ona gerizekalı sevgilim derdim hep bugünde söyledim hayır artık sakada olsa böyle seyler söylemicektik hani dedi sasırdım . ayrılayım tamm ama sonra ne olacak ikimizde seviyoruz acı cekicez bi süre hayata küsücez baskalarıyla denicez olmucak biz yine bi araya gelirdik..
aldatma konusuna gelince ben babamı bırakın anneme bile güvenmiyorum ALLAH sasırtmasın ama onun baska biriyle olacagını sanmıyorum gözü dısarda olsa belli olur. yinede yapmaz demiyorum. ama o acıdan bakarsak burada aldatılan bütün kadınlar sevgiliyken sinrle küfür etmis sonra yüzü olup arayamamıs bi şekilde affetmis bu yüzden mi aldatılmıs. şuan mutluyum yarını bilmiyorum aynı hatayı yaparsa yolumu ayırırım ama ben hayatta yıkıcı degil hep yapıcı olmayı sectim kimileri arkadaslarımın bile kullandıgını söyler kimileri gururun yokmu senin ben haytta fedakarlık yapıp aramazdım der ki benim erkek arkadasım bile dedi bunu bana 11yılık bi arkadasımla küsmüstük ilk ben aradım aylar sonra ve suan en yakın dostum oldu . erkek arkdsm niye ilk sen aradın dedi ben aslan burcuyum özelliklerimi tasıyorum ama bitrmek en son tercihimdir. aldatma olmadıktan sonra askın bitmesi yanlıs geliyor bana. bilmiyorum ALLAH hakkımızda hayırlı olanını versin..
ah ah keşke benimde eski çıktığım beni umursasa o kadar şey yazdım bir cvp verse bende ona kızgın anımda küfür ettim küfür dediysem afedersin ök.z dedim ayrılmıştık zaten onsuzluk çok zor geliyordu.msnde nbr nasılsın muhabbeti hep vardı...sonunda kızdım.söyledim onu kendileri aslan burcu o kadar ayrıldık kavga ettik ama barışmayı bildik..şimdi yokmuşum gibi davranıyor..hiç bir şey ama hiç bir şey yapmıyor...onun içinde olmayı neler düşündüğünü o kadar çok bilmek isterdim ki ama bilemem ne yazık ki artık benim umudum ona dair hayallerim ne varsa bitti bitmek zorundaydı..ama keşke her ayrılık ayrılık olsaydı ama her ayrılık ayrılık değil ne yazık ki seven için yani..sadece onu onsuz yaşıyorsun..bu ne kadar zor olsada
Ben de aldatma ve büyük yalan olmadığı sürece herşeyi affedebilirim herhalde. İnsan çok sinirliyken ağzından küfür çıkabilir. Tabii ki çok yanlış ama telafisi var. Sonuçta insanız kusursuz olamayız. O da senin hatalarını telafi edecek bu böyle...
sen kaç yaşındasın
lütfen kusura bakmayın ama size yapılan bu hakaretleri hak ediyorsunuz
böyle bir adamla hiçbirşey olmamış gibi oturup tavla oynayabiliyorsunuz
Aynı durumdayız. 1 senedir işe girmeye çalışıyorum düzgün bir yerde. :S
ewet canım bende is arıyorum ama henüz bulamadım düzgün bir is. fakat ben öyle bos oturmuyorum ananem var ileri safhada alzheimer hastası haftada3 4 güngündüzleri tek basıma diger günler annemle birlikte ona bakıyorum o zaten bütün günümüzü dolduruyo. bunun dısında keman kursuna ingilizce kursuna gidiyordum ama bu arada bırakmak zorundakaldım evde kendi capımda devam ettiriyorum . örgü örmeyi seviyorum öyle gün içinde oyalanıyorum iste
aradan birkac gün gecmis.. bi yenilik var mi? aradi mi hic?
seni cok iyi anliyorum.. daha iki ay önce benimde 2senelik bir birlikteligim bittibeni geri döndürmeye bile ugrasmadi.. hala canim cok yaniyo
ama giden geri gelmiyo.. bende basta kabullenemedim.. ama zaman gectikce insan kabulleniyo..
Benim sana verebileceğim tek tavsiye her tartışmada hadi bitti ayrıldık deme. Yıkıcı değil yapıcı ol. Ufak hatalara karşı hoşgörü göster. Sen böyle yaparsın erkek arkadaşın da kendini düzeltmek isteyecektir birçok konuda.
Ben de Kpss atamaları başlasın diye bekliyorum. Geçmiş olsun canım ananeneÇok zor bir hastalık olduğunu duymuştumm.
bugün 2. sansi veren yarin 3.sans yine yine verir sonucta sen onun burnundan fitil fitil cikarticaksinkardesim sen kendini avutuyorsun bagimli olmussun göze alamiyorsun bunun adinada ask diye kandiriyorsun kendini ayni sekilde aldatma konussundada cünkü görücek bilincte degilsi.Sorun olan zaten aliskanliklarindan cok karakteri bu da degismez
su anki yasadiklarin bunda sonra yasanacaklar habercisidir
bugün 2. sansi veren yarin 3.sans yine yine verir sonucta sen onun burnundan fitil fitil cikarticaksinkardesim sen kendini avutuyorsun bagimli olmussun göze alamiyorsun bunun adinada ask diye kandiriyorsun kendini ayni sekilde aldatma konussundada cünkü görücek bilincte degilsi.Sorun olan zaten aliskanliklarindan cok karakteri bu da degismez
su anki yasadiklarin bunda sonra yasanacaklar habercisidir
diyelim ki haklısınız ne yapmamı önerirsiniz ????
yaşını merak ettim o yüzden sordum
barışmışsınız mutluluklar dilerim
inşallah daha byüük sorunlar yaşamazsınız
diyelim ki haklısınız ne yapmamı önerirsiniz ????
Ben yeterince acik ve net bir sekilde ne demek istedigimi ifade ettigimi düsünüyorum.
Bu soruna karsilik fazla söze gerek kalmadi cünkü hala daha ne yapmak ile yapmam arasinda celisiyorsun o yüzden ben daha fazla yorum yapmim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?