- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
- Konu Sahibi greeneyes3543
-
tamam canım cevap vermicem sesiz kalıcam umarım hatasını anlar
daha özür bile dilemedi neden barısayım ki:Sbarış ama soğuk davran bi süre özür dilet...
Biz seninle birbirimize destek olursak bunları iyi süründürces gibi gözüküyor
aynen ya msn de ekleyelim birbirimiz :):):)
ok msn mi atıorum özelden cnm ekle akşam konuşuruk
ondan asla bende özür dilemezdim ama ufak bi hatam vardı bi erkege senin erkekligin bumu sen erkekmisin simdi erkekligi yatakta sanıyosn köpek bile erkek verdigin sözleri tutmucaksan niye erkek sözü namus sözü veriyorsun ddim.. sadece erkekligine laf söyledigim icin ileride vicdan azabı cekmemek icin bi özür dilerim yazdm gönderdim..
bi gün buluşalım konusalım diye mesaj attı pasa aklnıda gelipte hatasını telafi edene kadar affetmicem onu sizce cevp vereyim mi artık??
canım sen bu şekilde onu süründüremessin cvp veriimmi deip duruosun kendin bilirsin
3-5 boş mesaj attı bi kaç satır bilşi yazdı diye o lafın üstüne barışmayı düşünüyor musun :97:
herkesin kendi fikri tabi ama
ben özür dilemene şaşırdım açıkcası o sana küfrü basmış resmen sen bide özür mesajı atmışın
erkeklik sözü verirken iyide sözü tutmayınca yüzüne vurmak mı kötü
bnce s...gt lafı çok uzun bi süre affetmemem için hatta ayrılık için geçerli bi sebeb
son durum ney canım ???
sen demistin ya bana biraazzmn ver sonra bn seni ararım diye aynen onu yazdım ama daha düsünecek ne var dedi bende böle fgecistrmesine çok sinir oldum kızdım bi anlamı yokmus konusmamın dedim bi daha msj atmadım o atıyo cvp vermyrm ama icim acıyo yaa
keşke hemen sinirlenip tersine gitmeseydin ben konuşmak sitiyorum zaten konuyu uzatıp kötü şeyler söyleyecek değilim deseydin sen sakin olmalısın canım bak o gayet sakin senden ve sevginden çok emin ki hala birşey yokmuş gibi davranıyo sende biraz emin ol kendinden ilişkinizi biraz da sen yönlendir böyle hiçbişey olmamış gibi davranmasına izin verme ama bunu kesinlikle kızarak bağırarak yapma düzgünce bir iletişim kurmayı dene güzelce anlat baktın anlamıyor o zaman bırak ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?