bitti mi inanmak istemiyorum :(

bu soylediklerin erkek arkadasinin boyle davranmasini ve sana bu laflari sarfetmesini gerektirmezdi.
bence ozur dilemene de gerek yokmus ayrica...cunku cok dogru seyler soylemissin arkadasim.
en kisa zamanda unutursun insallah

dip not: bu cocukla barisirsan hata yaparsin

Son düzenleme:
3-5 boş mesaj attı bi kaç satır bilşi yazdı diye o lafın üstüne barışmayı düşünüyor musun :97:
herkesin kendi fikri tabi ama
ben özür dilemene şaşırdım açıkcası o sana küfrü basmış resmen sen bide özür mesajı atmışın
erkeklik sözü verirken iyide sözü tutmayınca yüzüne vurmak mı kötü
bnce s...gt lafı çok uzun bi süre affetmemem için hatta ayrılık için geçerli bi sebeb

hatalı oldugunu bilip birdaha yapmama kararı verirse 3yılı bi anda silemem affederim önemli olan tekrar aynı duruma getirmemek.. evet kötü birsey ama bu günlere kolay gelmedik ki ayrıl bitsin demek dile kolay simdilik uzak duruyorum bakalım..

sen konusmasanda ben sana ii gclr diliyorum seni cok seviyorum rüyanda beni gör falan diye mesaj atmıs özür dileme niyeti yok herseyi unutup birsey olmamıs gibi devam etmemi bekliyor offfff offf

3 sene kesinlikle kısa bir zaman zarfı değil, o yüzden her şeyi silip atamamanızı anlıyorum ama erkek arkadaşınızın da yaptığı az değil. Öyle bencil ve kaba davranmak hele hele de öyle bir küfrü sarfetmek bence ayrılmak için yeterli sebeptir. Lakin, eğer niyetiniz ayrılmak değilse kesinlikle bu konuyu oturup adam gibi konuşun, es geçmesine izin vermeyin, hatta gerekirse ona özür diletin, çünkü sizi hep çok affedersiniz lafınızı yediğinizi bildiği için rahat davranıyor bence. Kendinizi ezdirmeyin, daha evlenmeden böyle davranırsa ilişkinizin ciddiyete binmesiyle kendine güvenip çok daha ileri götürebilir işleri.

keşke hemen sinirlenip tersine gitmeseydin ben konuşmak sitiyorum zaten konuyu uzatıp kötü şeyler söyleyecek değilim deseydin sen sakin olmalısın canım bak o gayet sakin senden ve sevginden çok emin ki hala birşey yokmuş gibi davranıyo sende biraz emin ol kendinden ilişkinizi biraz da sen yönlendir böyle hiçbişey olmamış gibi davranmasına izin verme ama bunu kesinlikle kızarak bağırarak yapma düzgünce bir iletişim kurmayı dene güzelce anlat baktın anlamıyor o zaman bırak ne hali varsa görsün

konusmalımıyım görüselim yazmıs cvplamadım ne yapcam bilmiyrm artık yaaa

niyetim ayrılmak degil cünkü onu seviyorum ve sevildigimi de biliyorum ama biraz süründürmek istiyorum affedersem aynısını yapmasından korkuyorum cok fazla sımartmısım onu dayanamıyrm ama dayanmak zorundayım iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…