- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Ya cok tsk ederm mesajnjz cok iyi geldi allah razı olsun Özür diledmm kabul etmedii simdi üstüne gitmiorm sahte hesaptan eklemstm dün kıza bi iliskiden yeni cıktm sizinle konusmayı uygun bulmyrm dediiiiEğer seviyorsan açık kapı bırak. O bir sinirle seni engellemiş olabilir. Sen onu engelleme. Ama mesaj da yazma, zamana bırak bir müddet. Kendini hatalı hissediyorsan ya da hatalıysan özür dile ama hatasızsan bekle. Baktın olmuyor, boşver. Seni olduğun gibi seven birini bulursun. Bugün cuma hakkında hayırlısını iste Allahtan. Sevgilerimle...
Sahte hesaptan ekleyp tansmak istedm kabul etmedi bi iliskiden yeni cıktm sizinle konusmayı uygun bulmyrm dediie anacığım seven adam engeller de 1 hafta öyle bırakır mı
bitmiş tabi geçmiş olsun sen de unutmaya çalış
O ufak sorun ne? Belki onun için ufak değildir??Erkek arkadaşımla tartıştık ufak bi konudan benim cocukca bi davranısm yüzünden ve ilk kez ayrıldık karşılıklı olarak ertesi gün ben dayanamayıp mesaj attım böyle bitmesin diye hic cevap vermeden whatsaptan beni engelledi 1 haftadırda engeli acmıyor sizce bitirms midir tamamencünkü ayrılırken cok kararlı gözüküyordu
Erkek arkadaşımla tartıştık ufak bi konudan benim cocukca bi davranısm yüzünden ve ilk kez ayrıldık karşılıklı olarak ertesi gün ben dayanamayıp mesaj attım böyle bitmesin diye hic cevap vermeden whatsaptan beni engelledi 1 haftadırda engeli acmıyor sizce bitirms midir tamamencünkü ayrılırken cok kararlı gözüküyordu
:) sizi üzmek istemem ama en son sevgilimden bende böyle ayrıldım..İkizler burcuydu..Hali halini tutmuyordu...En son tartışmamızda Ya adam ol yada bi daha beni arama dedim..Demek adam olmak ağır geldi aramadı
Yahu bu ikizler burcu hepmi böyle ya:) sizi üzmek istemem ama en son sevgilimden bende böyle ayrıldım..İkizler burcuydu..Hali halini tutmuyordu...En son tartışmamızda Ya adam ol yada bi daha beni arama dedim..Demek adam olmak ağır geldi aramadı
ayy benim oğlumda ikizler burcu bi günü bi gününe uymuyo bebeklikten başlıyolar zaarYahu bu ikizler burcu hepmi böyle ya
O ne demek anlamadım . Acıklar mısınz?Millet aç aç
Hayır başak burcuBu sahis kova burcu mu merak ettim
Şaka yapmistım ama olmadı galiba9O ne demek anlamadım . Acıklar mısınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?