Bitti mi tamamen

Eğer seviyorsan açık kapı bırak. O bir sinirle seni engellemiş olabilir. Sen onu engelleme. Ama mesaj da yazma, zamana bırak bir müddet. Kendini hatalı hissediyorsan ya da hatalıysan özür dile ama hatasızsan bekle. Baktın olmuyor, boşver. Seni olduğun gibi seven birini bulursun. Bugün cuma hakkında hayırlısını iste Allahtan. Sevgilerimle...

e anacığım seven adam engeller de 1 hafta öyle bırakır mı
bitmiş tabi geçmiş olsun sen de unutmaya çalış

Ya cok tsk ederm mesajnjz cok iyi geldi allah razı olsun Özür diledmm kabul etmedii simdi üstüne gitmiorm sahte hesaptan eklemstm dün kıza bi iliskiden yeni cıktm sizinle konusmayı uygun bulmyrm dediiii

O ufak sorun ne? Belki onun için ufak değildir??
Ya da gerçekten ufak bir sorundur ama onu bahane ediyordur??

Sinir oluyorum o engelleme terbiyesizliğine
Bitmemişse de sen bitir lüften

sebep arıyormuş sebep yaratmış.
erkek adamsın engellemek nedir ya çocuk gibi.

:) sizi üzmek istemem ama en son sevgilimden bende böyle ayrıldım..İkizler burcuydu..Hali halini tutmuyordu...En son tartışmamızda Ya adam ol yada bi daha beni arama dedim..Demek adam olmak ağır geldi aramadı
:) sizi üzmek istemem ama en son sevgilimden bende böyle ayrıldım..İkizler burcuydu..Hali halini tutmuyordu...En son tartışmamızda Ya adam ol yada bi daha beni arama dedim..Demek adam olmak ağır geldi aramadı
Yahu bu ikizler burcu hepmi böyle ya

1 haftadır açmamış eğer gerçekten bitirmeseydi özleseydi açardı şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…