Bitti mi tamamen

Yahu bu ikizler burcu hepmi böyle ya
:)) bir ara alışveriş yapıyoruz..anahtarlık almaya karar verdik ama burçlu olanlardan..satıştaki hemcinsim baktıki bizimkinin aldığı ikizler burcu anahtarlık..bana eğilip..Allah yardım etsin sana..nişanlımda ikizler burcu ne çektiğimi ben bilirim gibi bişiler söyledi..Bende aman sus sus bizimki duymasın duymasın..dedim sorma bende aynı haldeyim

Kızgınken bir insan, ( kavganız tazeyken) o hatalıysa bile kabul etmez ve sen eğer sık sık ararsan, üzerine düşersen köpürmeye devam edecektir. Bırak zaman ver. Sahte kıza tepkisiz kalması güzel :))))) demek ki hala seni unutmayacak kadar kalbi dolu. Yaramaz bir çocuk düşün. Sen yapma etme diyorsun kızıyorsun o odada yaramazlığa devam eder. Odayı hiç konuşmadan terket. Ne olduğunu şaşıran çocuk bir müddet daha yaramazlığa devam edecektir senden bir tepkime gelmeyince koşup genellikle hatalı olduğunu anlayacaktır. Tepkisiz kal.

İki hafta olduu hala ses yok sizce ne kadar beklemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…