Kaç yıllık sevgilim beni terketti. Sözlenicektik,nişanlanıcaktık. Sıkıldım dedi,bıraktı gitti. Çok kötü bitti kızlar. Ağıza alınmayacak sözler söyledi. Facebookta ilişkisini kaldırdı. Bir daha dönmemek için,dönmemem için elinden geleni yaptı resmen. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Lütfen yargılamayın,ne yapacağımı bilmediğimden buraya yazıyorum. Beni istemeyen,bunca seneden sonra bu kadar çabuk unutan birine bunu söyleyemem. Söylesem bile ondan olduğuna inanmayacak kadar adi biri.Çok kötü durumdayım...
Adi biri olduğunu yeni mi anladınız yoksa önceden şüpheleriniz varmıydı ?
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
canım bence bebeği bilmeli. aldırmak ya da aldırmamak ikinizin kararıdır buna kimse karışamaz ancak aldırırsan bu sorumluluğu, bu acıyı ve daha önemlisi travmayı tek başına kaldıramayabilirsin. eğer bebeğin ondan olmadığını iddia ederse o zaman da zarf at doğurucam dna sına baktırıcam de.
Kaç yıllık sevgilim beni terketti. Sözlenicektik,nişanlanıcaktık. Sıkıldım dedi,bıraktı gitti. Çok kötü bitti kızlar. Ağıza alınmayacak sözler söyledi. Facebookta ilişkisini kaldırdı. Bir daha dönmemek için,dönmemem için elinden geleni yaptı resmen. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Lütfen yargılamayın,ne yapacağımı bilmediğimden buraya yazıyorum. Beni istemeyen,bunca seneden sonra bu kadar çabuk unutan birine bunu söyleyemem. Söylesem bile ondan olduğuna inanmayacak kadar adi biri.Çok kötü durumdayım...
her zamanki gibi konu sahibi attı bombayı ortaya ve kaçtı..
Kaçmadım ! pardon da sevgilim terketmiş. Hamileyim. Ve şu durumda. Burda oturup saatlerimi harcayamıyorum.
Bekarım,arkadaşımın hesabından yazıyorum.Kendi kullanıcı adımı unuttuğum için.
20 yaşındayım. Hamile olduğum içinde hakaret etmedi. Ben ayrılmayalım dediğim için etti.
Kaçmadım ! pardon da sevgilim terketmiş. Hamileyim. Ve şu durumda. Burda oturup saatlerimi harcayamıyorum.
Bekarım,arkadaşımın hesabından yazıyorum.Kendi kullanıcı adımı unuttuğum için.
20 yaşındayım. Hamile olduğum içinde hakaret etmedi. Ben ayrılmayalım dediğim için etti.
madem burda saatlerını harcayamazsın
neden konu açıyorsun?? sonuçta fikir edinmek istiyorsun??
ben hamilesin diye hakaret ettı demedım ki canım?? neden hakaret etti dedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?