Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bibi sen hasta olup yatak döşek yatacak birine benzemiyorsun bence

Sayilmaz.
Ben parmagimi kullanamama ihtimalim vardi dedim onu da begendiremedim. Ki bas parmak yani, hicbir seyi tutamiyorsun, kavrayamiyorsun, sadece parmagin degil butun elin islevi gidiyor neredeyse.
O yuzden seninki de sayilmaz bana ne
2 ayağım birden kirıldı aylarca yatmak zorunda kaldim ağlamadım dev bir kistim vardi boydan boya kestiler sadece annem ve eşim biliyordu mide ameliyatında da sadece annem ve esim karın germede sadece eşim 1 ay sonra spor salonundaydım biliyorsunuz böyle mız mız insanları ben çekemiyorum ya gerçekten yani fıtık (boyun bel) onlari zaten anlatmiyorum bile ağırlık basiyorum bu sekilde evet ağrim oluyor bazen sabah yataktan zor çıkıp yüruyorum kas ağrısindan ee napim şimdi yatıp yuvarlanayim mi 7 24

Ne güzel ben de yatıp yuvarlanmıyorum
İnsan üzülebilir en doğal hakkım kendi hatam da var maalesef
Ben de çırpınıyprım iyileşmek için literatürün tedavilerin altınu üstüne getirdim

Tamam kusura bakmayın bunun yasak olduğunu bilmiyordum
Yasaklama işlemi sonrası yasakladığınız üyeleri alıntılamayınız.
Linkte konudan üye yasaklama özelliğinin kuralları yazıyor:

Üşenmedim tek tek alıntıladım. İnsanların sizin hastalığınıza va size yapılan haksızlığa karşı verdikleri tepkiler bunlardı.
Şimdi millet hastalığımla dalga geçti diyorsunuz. Yazık....

Çok geçmiş olsun, umarım tamamen iyileşir düzgün bir adamla mutlu bir evlilik yaparsınız.

Çok geçmiş olsun. Toparlarsınız ameliyat vs önerdiler mi?

Bosuna kendinizi suclamayin. Boyle birinden es falan olmaz. Cok gecmis olsun, sifalar dilerim.

Gecmis olsun insallah iyilesirsin hemen.

Ben yadirgamadim böyle olmasina,
hastalikta saglikta lafi agir bir söz herkes karsilayamaz bunu. Evlilerde bile bitiyor bazen, yada buyük zorluklarla katlaniliyor.

Sevgiliykende gitmesi daha iyi

Üşenmedim tek tek alıntıladım. İnsanların sizin hastalığınıza va size yapılan haksızlığa karşı verdikleri tepkiler bunlardı.
millet hastalığımla dalga geçti diyorsunuz. Yazık....
Buradaki yorumlar için teşekkür ettim zaten. Ben de size alıntılayayım isterseniz bundan daha fazla dalga geçer yorum var maalesef. Keşke hep böyle olsalar. Hastalıkla dalga geçildi hastalıkla.

Vah vah acaba sorun sizde olabilir mi

Buradaki yorumlar için teşekkür ettim zaten. Ben de size alıntılayayım isterseniz bundan daha fazla dalga geçer yorum var maalesef. Keşke hep böyle olsalar. Hastalıkla dalga geçildi hastalıkla.
Şu alttaki "hastalıkla dalga geçildi hastalıkla" kısmı bağırma ifadesi mi?
Kimse hastalıkla dalga geçmiyor. Üyeler sizin yaklaşımınızla ve hastalık yarıştırıyor olmanızla dalga geçmişler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…