- 28 Mart 2025
- 1.097
- 607
- 38
Bibi sen hasta olup yatak döşek yatacak birine benzemiyorsun benceDiyemez çünkü senin gibi ağlamadım birşeyler yaptım iyiyim şükür iğnemi bile kendim üst baldırımdam yaptım diyorumkimsedende bana acısın benle ilgilensin vah vah desin diyede beklemedim tarzım değil
Kıyamam hastalığını da kullanmaya çalışırmış.
Valla geçmiyor artık bu duygu sömürüleriniz hiçbirimize.
2 ayağım birden kirıldı aylarca yatmak zorunda kaldim ağlamadım dev bir kistim vardi boydan boya kestiler sadece annem ve eşim biliyordu mide ameliyatında da sadece annem ve esim karın germede sadece eşim 1 ay sonra spor salonundaydım biliyorsunuz böyle mız mız insanları ben çekemiyorum ya gerçekten yani fıtık (boyun bel) onlari zaten anlatmiyorum bile ağırlık basiyorum bu sekilde evet ağrim oluyor bazen sabah yataktan zor çıkıp yüruyorum kas ağrısindan ee napim şimdi yatıp yuvarlanayim mi 7 24Sayilmaz.
Ben parmagimi kullanamama ihtimalim vardi dedim onu da begendiremedim. Ki bas parmak yani, hicbir seyi tutamiyorsun, kavrayamiyorsun, sadece parmagin degil butun elin islevi gidiyor neredeyse.
O yuzden seninki de sayilmaz bana ne
Bir dünya hastalık ve ameliyat geçmisim var evet hiç birinde yatmadım çünkü sizlanmayı seven biri değilimBibi sen hasta olup yatak döşek yatacak birine benzemiyorsun bence
Ne güzel ben de yatıp yuvarlanmıyorum2 ayağım birden kirıldı aylarca yatmak zorunda kaldim ağlamadım dev bir kistim vardi boydan boya kestiler sadece annem ve eşim biliyordu mide ameliyatında da sadece annem ve esim karın germede sadece eşim 1 ay sonra spor salonundaydım biliyorsunuz böyle mız mız insanları ben çekemiyorum ya gerçekten yani fıtık (boyun bel) onlari zaten anlatmiyorum bile ağırlık basiyorum bu sekilde evet ağrim oluyor bazen sabah yataktan zor çıkıp yüruyorum kas ağrısindan ee napim şimdi yatıp yuvarlanayim mi 7 24
Tamam kusura bakmayın bunun yasak olduğunu bilmiyordumHanımlar yazmayın, konu sahibi sizde konunuzdan yasakladığınız üyeleri alıntılayıp hem yorum yazmayın hem elendin yazmayın yasak çünkü.
Tamam kusura bakmayın bunun yasak olduğunu bilmiyordum
Linkte konudan üye yasaklama özelliğinin kuralları yazıyor:Yasaklama işlemi sonrası yasakladığınız üyeleri alıntılamayınız.
Tmm.Agresif mi hangi mesajımda ben göremedim?
Tedavi sürecinde gezmek için ev anahtarı isteyen akrabalar mı? Ona da tmm.Kimsem yok derken burada arkadaşım yok dedim akrabam destekçim çok
Aynen kendinize yakışır cevabı verdiniz tebrikler
Seviye derken kastettiğimi anımda gösterdiniz bravo
Yok yok daha çok akraba var aşiret gibiyiz iyi de var kötü de :) tıpkı buradaki üyeler gibi dalga geçeni de var saygılısı da :)Tedavi sürecinde gezmek için ev anahtarı isteyen akrabalar mı? Ona da tmm.
Eğer bu hastalığınız çıkmasaydı ve evlenseydiniz belki de sizi aldatacaktı ya da bu vefasız kişiliği yüzünden başka bir zarar verecekti. Rabbim hastalığınız vesilesiyle onun gerçek yüzünü size göstermiş. İnşallah gerçekten sevileceğiniz ve sizin de seveceğiniz muhteşem biri çıkar karşınıza. moralinizi bozmayın, sadece sağlığınıza odaklanınhiçbir şey sizden kıymetli değil
Çok geçmiş olsun, umarım tamamen iyileşir düzgün bir adamla mutlu bir evlilik yaparsınız.
Bu şekilde bitmesi iyi olmuş. İlerde çok büyük sıkıntılar çıktığında sizinle ilgilenmezmiş. Kendinizi üzmeyin. Geçmiş olsun bu arada umarım bir önce iyileşip eskisinden daha iyi olursunuz
Çok geçmiş olsun. Toparlarsınız ameliyat vs önerdiler mi?
Bosuna kendinizi suclamayin. Boyle birinden es falan olmaz. Cok gecmis olsun, sifalar dilerim.
Kendinizi suçlamayın lütfen. Gerçekten seven insan hastalıkta ,sağlıkta , iyi günde kötü günde hep yanında olur. Evlenirken de hep gülmek için hayatımızı birleştirmiyoruz sonuçta. Hayatta tüm duygular var. Siz bu kişiyle evlenseydiniz , bu hastalık sürecinde yapayalnız bırakırdı sizi, böylesi daha kötü olurdu. Çok geçmiş olsun, şifalar dilerim. Umarım sağlığınıza kavuşur, toparlanırsınız ve hayatınıza sizi seven, değer veren, gözünüzün içine bebeği gibi bakan birisi girer.
Öncelikle çok geçmiş olsun. İnsanlar ne hastalıklar atlatıyor. Sizde bunu atlatırsınız inşallah.
konuya gelecek olursak, herkes her yükü kaldıramaz. Bu yükü kaldıramadığı içün karşı tarafı suçlu göremeyiz. Tam tersi bir şekilde rengini belli etmiş. Herkes kendi hayatıyla ilgili bir seçim yapmış. İkinizinde yolu açık olsun
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Açıkçası herkeste o toto yok, Aman bane ne diyen insan da çok. Serde hanzoluk olunca seninle birlikte depresyona mı gireyim yani diyebilir. Çok şükür ki evlilik ve çoluk çocuk yok. Defolsun gitsin.
Gecmis olsun insallah iyilesirsin hemen.
Ben yadirgamadim böyle olmasina,
hastalikta saglikta lafi agir bir söz herkes karsilayamaz bunu. Evlilerde bile bitiyor bazen, yada buyük zorluklarla katlaniliyor.
Sevgiliykende gitmesi daha iyi
Herkes hata yapabilirÜşenmedim tek tek alıntıladım. İnsanların sizin hastalığınıza va size yapılan haksızlığa karşı verdikleri tepkiler bunlardı.
Şimdi millet hastalığımla dalga geçti diyorsunuz. Yazık....
Buradaki yorumlar için teşekkür ettim zaten. Ben de size alıntılayayım isterseniz bundan daha fazla dalga geçer yorum var maalesef. Keşke hep böyle olsalar. Hastalıkla dalga geçildi hastalıkla.Üşenmedim tek tek alıntıladım. İnsanların sizin hastalığınıza va size yapılan haksızlığa karşı verdikleri tepkiler bunlardı.
millet hastalığımla dalga geçti diyorsunuz. Yazık....
Hatanızı kabul etmeniz de bir mertebeHerkes hata yapabilir
Ama benim orda mesajım yokHatanızı kabul etmeniz de bir mertebe
Benim 3. üye bu. Birine evliliğin kurtuluş olmadığını anlatmaya çalıştım, diğerine ben bu oldum ben şu oldum diye teşhis koymasının normal olmadığını sonuncu da böyle çıktı. Umarım sondur.Herkes hata yapabilir
siz beterin beteri mi oluyorsunuzAma benim orda mesajım yok
Vah vah acaba sorun sizde olabilir miBenim 3. üye bu. Birine evliliğin kurtuluş olmadığını anlatmaya çalıştım, diğerine ben bu oldum ben şu oldum diye teşhis koymasının normal olmadığını sonuncu da böyle çıktı. Umarım sondur.
Şu alttaki "hastalıkla dalga geçildi hastalıkla" kısmı bağırma ifadesi mi?Buradaki yorumlar için teşekkür ettim zaten. Ben de size alıntılayayım isterseniz bundan daha fazla dalga geçer yorum var maalesef. Keşke hep böyle olsalar. Hastalıkla dalga geçildi hastalıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?