Yok bağırma değil vurgulama. Hastalık yarıştırmayı ben mi yaptım. Milletin ne hastalığı olduğunu biliyodum da tabi. Ben de benim hastalığımında hiç kolay olmadığını anlatmak istedim.Şu alttaki "hastalıkla dalga geçildi hastalıkla" kısmı bağırma ifadesi mi?
Kimse hastalıkla dalga geçmiyor. Üyeler sizin yaklaşımınızla ve hastalık yarıştırıyor olmanızla dalga geçmişler.
Bir de kendiniz hakkında konuşun kimsenin dalga geçmediğini bilemezsiniz kendinizi bilirsiniz ancak.Şu alttaki "hastalıkla dalga geçildi hastalıkla" kısmı bağırma ifadesi mi?
Kimse hastalıkla dalga geçmiyor. Üyeler sizin yaklaşımınızla ve hastalık yarıştırıyor olmanızla dalga geçmişler.
Başkasının yaşadığı hastalığa hayatının alt üst olmasına mı?Başlığa bakınca iyice gülesim geliyor yav
Baya koca yüreklisiniz gülünecek duruma düşmeyin Allah korusunBaşlığa bakınca iyice gülesim geliyor yav
Yoo okuma yazma biliyorsam anlarım. Hatta sizden daha iyi anlarım çünkü taraf değilim.Bir de kendiniz hakkında konuşun kimsenin dalga geçmediğini bilemezsiniz kendinizi bilirsiniz ancak.
Şu an tamamen tarafsınız zerre farkında değilsiniz o yorumlar bu şekilde değildi. Hastalığın adını yazdığım mesaja dahi herkes güldü. iyi niyetli olanlara zaten benim de yazdığım cevaplar ortadadır.Yoo okuma yazma biliyorsam anlarım. Hatta sizden daha iyi anlarım çünkü taraf değilim.
İnsanlar mevzuyu anlamaya çalıştılar, iyi dileklerini sundular ve alışılageldik sözler kullandılar. Çok şükür bak şu,şu,şu da var sen toparlanmana bak dediler ama siz coştunuz.
Kanser olanı beğenmediniz
Öleni beğenmediniz
Kist beğenmediniz
Nodül beğenmediniz
Adamın bacakları yok dedik yine beğenmediniz.
En hastalık gibi hastalık benimki en hasta benim diye sağa sola dalınca insanlar (ben de dahil) yardımcı olmaktan vazgeçip işi geyiğe vurdular.
Burada kimse kimsenin düşmanı değil. Tanımayız etmeyiz ancak size bir şekilde (herkes kendi bildiğince) teselli verirken siz olayı bu tarafa taşıdınız. Bunu görmeniz lazım.
Allah şifa versin size bana tüm hastalara ama laf anlatması cidden zor bir insansınız bunu kabul etmek lazım.
Dedim ya size laf anlatması zor.Şu an tamamen tarafsınız zerre farkında değilsiniz o yorumlar bu şekilde değildi. Hastalığın adını yazdığım mesaja dahi herkes güldü. iyi niyetli olanlara zaten benim de yazdığım cevaplar ortadadır.
Size de.Dedim ya size laf anlatması zor.
İyi sohbetler iyi forumlar.
Biraz saygı gösterseniz yeterAy bayılazammm
Tamam konu sahibi sen ölmüşsün gömmeyi unutmuşlar, en kötü durumdaki sensin çoook üzgünüz senin için. Yeterli mi?
Bende de var o risk ve bir yandan kireçlenmenin verdiği sakat kalma riski yürümeme riski de var.
İlk cerrahide deneyimli merkeze muayene olursanız ses telleri için özel alet var artık o risk çok çok azaldı. Kemoterapimi? Yahu nodülünüz daha kanser bile değil siz kanser değilsiniz ve daha küçük takibe alınmış olaki kanser oldu zaten erken yakalanır takibi ihmal etmezseniz bu da kemoterapiye gitmesi imkansıza yakın en fazla iyot verilir lenf nodu tutulursa o da. Ki daha kanser bile değil yani sizin henüz bir hastalığınız yok. Benimde var takibe alınan nodüllerim bu kafaya takılacak bişry değil daha hastalık yok çünkü.
Evet değil patolojik tanı yoksa kanser değildir görüntüyle kimse kanser tanısı koyamaz:)Kanser bile değil mi? Ee siz de sakat (sizin tabiriniz) değilsiniz. Problem kalmadı o zaman.
Bindi di nidil vir, ben kafama takmıyorum deyip durmuşsunuz.
Birden fazla kişide olunca önemsiz oluyorsa bende de osteoartrit var. Ben de kafama takmıyorum, sizinki de önemsiz mi oldu şimdi? Ben takmıyorsam siz de takmayın olsun bitsin
Of cidden hiçbirşey bilmiyorsunuz kardeş
Daha kanser yok ortada yazdım önceki mesajlarda okuyun bir zahmet tekrar yazamıycam
Bende osteoartrit var net. Kanser olabilirim demiyor kanserim diyor daha tanısı yokken ses tellerim gidebilir diyor. O nodül kanser olmayabilir hiç büyümeyebilir.Sende sakatlık mı var? Sakat kalabilirim deyip duruyorsun, başkası kanser olabilirim deyince mi beğenmedin?
Ya bin senedir kireçlenmem var, sakat kalıcam, sakatım vs diye düşünmedim. Hasta mısın arkadaşım sen?
Ne zaman senin konularını görsem dizim ağrıyor. Benim bile psikolojimi bozdun. Çevrene sabır diliyorum gerçekten.
Çok iyi kalpli biriKireçli ne ya , kim buldu bunu Allah sizi kahretmesin manyaklaryarıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?