Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bağırma değil vurgulama. Hastalık yarıştırmayı ben mi yaptım. Milletin ne hastalığı olduğunu biliyodum da tabi. Ben de benim hastalığımında hiç kolay olmadığını anlatmak istedim.
hastalık yarıştırmayı ben yapmadım. Hastalıkla dalga geçildi net. Kireçli diye lakap takılması nedir?

Bir de kendiniz hakkında konuşun kimsenin dalga geçmediğini bilemezsiniz kendinizi bilirsiniz ancak.

Bir de kendiniz hakkında konuşun kimsenin dalga geçmediğini bilemezsiniz kendinizi bilirsiniz ancak.
Yoo okuma yazma biliyorsam anlarım. Hatta sizden daha iyi anlarım çünkü taraf değilim.
İnsanlar mevzuyu anlamaya çalıştılar, iyi dileklerini sundular ve alışılageldik sözler kullandılar. Çok şükür bak şu,şu,şu da var sen toparlanmana bak dediler ama siz coştunuz.
Kanser olanı beğenmediniz
Öleni beğenmediniz
Kist beğenmediniz
Nodül beğenmediniz
Adamın bacakları yok dedik yine beğenmediniz.
En hastalık gibi hastalık benimki en hasta benim diye sağa sola dalınca insanlar (ben de dahil) yardımcı olmaktan vazgeçip işi geyiğe vurdular.
Burada kimse kimsenin düşmanı değil. Tanımayız etmeyiz ancak size bir şekilde (herkes kendi bildiğince) teselli verirken siz olayı bu tarafa taşıdınız. Bunu görmeniz lazım.
Allah şifa versin size bana tüm hastalara ama laf anlatması cidden zor bir insansınız bunu kabul etmek lazım.

Şu an tamamen tarafsınız zerre farkında değilsiniz o yorumlar bu şekilde değildi. Hastalığın adını yazdığım mesaja dahi herkes güldü. iyi niyetli olanlara zaten benim de yazdığım cevaplar ortadadır.

Düzenli olarak bir yıl mutluysam diğer yıl hayat bana bi tane tokat geçiriyor. Daha bugun hüngür hüngür çıldıra çıldıra ağladım bi sebepten. Suan tv karşısında kahve içiyorum, belkş bi süre daha böyle gel git yaşar ağlar dibi görürüm. Yani herkes bi sebepten dibe vuruyor çıkıyor tekrar düşiyor. Hayat böyle birşey zaten, umarım hepimiz tekrardan yükselişe geçeriz.

Kök hücre tedavisi yaptırdım ama sonra araştırdığımda etkisi çok çok düşük bir tedavi olduğunu benden alınan hücrelere laboratuarda işlem yapılmadığını öğrendim. Laboratuar doktoru korumak için mırın kırın modunda. Doktorla konuştum ses kaydı da aldım. O da yaptığım tedavi etkili vs dedi ben şarlatan değilim diyor. Şöyle bir durum var bu doktoru şikayet edebilirim laboratuardan yazılı belge istemeyi de düşündüm. Ama doktorun fizyoterapistiyle çalışıyorum ve ciddi fayda gördüm. Daha önce defalarca fizyoterapist denedim ancak memnun kalmadım daha kötü oldum. Bu nedenle şimdilik durayım diyorum.

Bir de asıl istediğim etkili tedaviyi istanbulda buldum. Ancak yeni tedavi olduğum için en az 3 ay hatta daha fazla beklemek gerekiyor. Bu doktor da o tedaviyi tavsiye etmiyor benim yaptığım yetecek sana zorlama diyor. Ama literatürdeki en üst tedaviyi de denemek istiyorum yaşım genç. Yanlış mı düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?

Yüce gönüllü kk kadınları bu sorunumu da çözüverin:)

Kanser bile değil mi? Ee siz de sakat (sizin tabiriniz) değilsiniz. Problem kalmadı o zaman.

Bindi di nidil vir, ben kafama takmıyorum deyip durmuşsunuz.
Birden fazla kişide olunca önemsiz oluyorsa bende de osteoartrit var. Ben de kafama takmıyorum, sizinki de önemsiz mi oldu şimdi? Ben takmıyorsam siz de takmayın olsun bitsin

Evet değil patolojik tanı yoksa kanser değildir görüntüyle kimse kanser tanısı koyamaz:)
Ben sakatım demedimki ciddi hastalığım var dedim tekrar bakın manipüle etmeye çalışmayın. Hatta sakat kalmak istemem demişim kaç yorumda. Hayır küçük nodül biyopsi dahi alınmamış takibe alınmış buna kanser deniyor benim tanılı hastalığıma yok bişey mi deniyor ?
Dizde mi osteoartritiniz var? Üzüldüm size de

Of cidden hiçbirşey bilmiyorsunuz kardeş
Daha kanser yok ortada yazdım önceki mesajlarda okuyun bir zahmet tekrar yazamıycam

Sende sakatlık mı var? Sakat kalabilirim deyip duruyorsun, başkası kanser olabilirim deyince mi beğenmedin?
Ya bin senedir kireçlenmem var, sakat kalıcam, sakatım vs diye düşünmedim. Hasta mısın arkadaşım sen?
Ne zaman senin konularını görsem dizim ağrıyor. Benim bile psikolojimi bozdun. Çevrene sabır diliyorum gerçekten.

Bende osteoartrit var net. Kanser olabilirim demiyor kanserim diyor daha tanısı yokken ses tellerim gidebilir diyor. O nodül kanser olmayabilir hiç büyümeyebilir.

Ama ben de hastalık var mr da yazan. Anlatabildim mi bilal e anlatır gibi anlatmaya çalıştım ama.
Size özelden yazmıştım hastalıkla ilgili ben de 16 yıldır var maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…