Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kanser tanısı olmayan birine aman boşver diyorsanız ve diziniz sizde ve iş görürken "ama benimki en kötüsü ühühü" derseniz insanlar dalga geçer tabii ki.

Evet dizimde var. Önceki konunuza da yazmıştım.
21 yaşından beri var. 35 yaşındayım şu an.
Neyime üzüldünüz pardon? Niye üzüldünüz?
Millet 500 tane hastalık saydı, onlara üzülmediniz de bir tek bana mı üzüldünüz dizimde kireçlenme var diye?
Sizin iyi bir psikiyatriste ihtiyacınız var bence.

İş görmüyor ah görse niye üzüleyim
Yoo onlara da dedim. Üzülmeyeyim mi Allah Allah ona da mı karışıyosunuz dövseydiniz bari suç mu işledik :)
Benim de öyle 20 yaşından beri var. Sizin evresi nasıl ne tedaviler yaptırdınız? Hangi eklemde patoloji? Bunlara da kızacak mısınız?
Siz de çok gerginsiniz kireçlenmeden mi:)))

Dibi gördüğüm durum oldu ama pes etmedım sende etme herseyın caresı ve. Sevgılın gıttyse kendısı kaybetti öyle düşün. Kendıne gel ve toparlan ortada ölüm yok dunyanın sonu da degıl.

Dibi gördüğüm durum oldu ama pes etmedım sende etme herseyın caresı ve. Sevgılın gıttyse kendısı kaybetti öyle düşün. Kendıne gel ve toparlan ortada ölüm yok dunyanın sonu da degıl.
İnşallah teşekkür ederim

Evet cevap vermemiştim sonunda canımdan bezip siteyi terk etmek zorunda kalmamak için. Oturup haminne gibi kireçlenmelerimizi mi konuşacağız?

Nodülüm var, kanser olabilirim = osteoartritim var, sakat kalabilirim

Bilmem anlatabildim mi bilal hanım

Ayyy yine sayfalarca anlatmışsınız troll bu üye başka açıklaması olamaz. Normal tek bir cümlesi bile olmaz mı insanın ya
+kanserim
-en fazla ölürsünüz yeaaa sakat kalmak daha kötüğğ
Hiç öyle bişey demedim lüften gösterin kimin kanserine böyle demişim? Ben kıyasa karşıyım uzmanlarından böyle gördüm okeyto

o üye kanserim diyordu direkt bende öyle olmadığını söyledim bilmem anlatabildim mi?

Bende de var nodül ikisini de taşıyan biri olarak aynı şey değil. E konuşalım tabiki sakıncası mı var hastalık konuşmanın? Niye küçümsüyosunuz haminne gibi diye:)

Neden öyle diyorsunuz kk kadınları her zaman saygılı doğru yorum yapıyordu hani? Küfür aşağılama dalga hiç olmaz aa
İnsanlar o kadar olumlu, güzel yorum yaptı ama siz iyileşmek, çaba göstermek yerine, "ben ne yapabilirim daha iyi olmak için, nasıl bir yol katetmeliyim" diye düşünmek yerine burda sürekli şikayet ettiğiniz, her konuda kireçlenme, diz ağrısı diye bahsettiğiniz için üyeler artık sizi bu hastalık ismiyle hatırlıyor.

Hepimiz insanız hata yapabiliriz, ben mükemmel birisi değilim, saçma sapan davrandığım zamanlar da oluyor , psikolojik bir süreçten geçiyorum. Kendime de söz verdim mesela bunları yapacağım, iyi olmak için elimden geleni yapacağım diye. Sadece siz değil burda bir başkası da aynı şekilde sürekli şikayet edip konu açsaydı ona da aynı şeyler söylenirdi.

Ama siz istiyorsunuzki derdinizle dertlenip , tek hastalık sizinmiş gibi davranalım. Kanseri, ölümü bile kıyaslama yaptınız. Bu kadar da olmazki, ben ne yapıyorum, neden böyle davranıyorum diye bir düşünün bence. Ayrıca psikolog/ psikiyatristiniz her kimse değiştirmenizi öneririm. Umarım kendi hayatınız için doğru kararlar alır, ah vah etmekten, kendinizi suçlamaktan vazgeçip elinizden geleni yaparsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…