Evet değil patolojik tanı yoksa kanser değildir görüntüyle kimse kanser tanısı koyamaz:)
Ben sakatım demedimki ciddi hastalığım var dedim tekrar bakın manipüle etmeye çalışmayın. Hatta sakat kalmak istemem demişim kaç yorumda. Hayır küçük nodül biyopsi dahi alınmamış takibe alınmış buna kanser deniyor benim tanılı hastalığıma yok bişey mi deniyor ?
Dizde mi osteoartritiniz var? Üzüldüm size de
İş görmüyor ah görse niye üzüleyimKanser tanısı olmayan birine aman boşver diyorsanız ve diziniz sizde ve iş görürken "ama benimki en kötüsü ühühü" derseniz insanlar dalga geçer tabii ki.
Evet dizimde var. Önceki konunuza da yazmıştım.
21 yaşından beri var. 35 yaşındayım şu an.
Neyime üzüldünüz pardon? Niye üzüldünüz?
Millet 500 tane hastalık saydı, onlara üzülmediniz de bir tek bana mı üzüldünüz dizimde kireçlenme var diye?
Sizin iyi bir psikiyatriste ihtiyacınız var bence.
Nasıl olur? Hani yas süreci 6 aydı. 4,5 ayımızın dolmasını bekliyordum.eminim üzülüyorsunuzdur
Psikolojim baya toparladı psikiyatristim gurur duyuyorum senle dedi çok şükür :)
Dibi gördüğüm durum oldu ama pes etmedım sende etme herseyın caresı ve. Sevgılın gıttyse kendısı kaybetti öyle düşün. Kendıne gel ve toparlan ortada ölüm yok dunyanın sonu da degıl.Arkadaşlar bir eklem problemim nüksetti benim de hatalarım varmış ben anlamadım maalesef aptallık ettim. Üzerine başka sağlık sorunu da oldu. Üzerine bu yıl evleneceğim 3 yıllık sevgilim bıraktı. Haliyle de depresyona girdim. Çünkü eklemim eskisi gibi olmayacak hatta kötüleşebilirdi. Ama zamanında çok iyi baksaydım böyle olmayacaktı. Bu düşünce beni mahvediyor. Hayatım bitti gibi geliyor. Nasıl toparlanıcam bilmiyorum. Dibi gördüm dediniz mi nasıl çıktınız?
Yok bitmedi tabi merak etmeyin öyle kolay biter mi ilaç en az 6 ayNasıl olur? Hani yas süreci 6 aydı. 4,5 ayımızın dolmasını bekliyordum.
İnşallah teşekkür ederimDibi gördüğüm durum oldu ama pes etmedım sende etme herseyın caresı ve. Sevgılın gıttyse kendısı kaybetti öyle düşün. Kendıne gel ve toparlan ortada ölüm yok dunyanın sonu da degıl.
Neden öyle diyorsunuz kk kadınları her zaman saygılı doğru yorum yapıyordu hani? Küfür aşağılama dalga hiç olmaz aaHerkes banlanmadan , ortalık karışmadan bu konu kapatılsa iyi olur aslında
Bende osteoartrit var net. Kanser olabilirim demiyor kanserim diyor daha tanısı yokken ses tellerim gidebilir diyor. O nodül kanser olmayabilir hiç büyümeyebilir.
Ama ben de hastalık var mr da yazan. Anlatabildim mi bilal e anlatır gibi anlatmaya çalıştım ama.
Size özelden yazmıştım hastalıkla ilgili ben de 16 yıldır var maalesef.
Hiç öyle bişey demedim lüften gösterin kimin kanserine böyle demişim? Ben kıyasa karşıyım uzmanlarından böyle gördüm okeytoAyyy yine sayfalarca anlatmışsınıztroll bu üye başka açıklaması olamaz. Normal tek bir cümlesi bile olmaz mı insanın ya
+kanserim
-en fazla ölürsünüz yeaaa sakat kalmak daha kötüğğ
Yok bitmedi tabi merak etmeyin öyle kolay biter mi ilaç en az 6 ay
Evet evet en çok sen okeytoHiç öyle bişey demedim lüften gösterin kimin kanserine böyle demişim? Ben kıyasa karşıyım uzmanlarından böyle gördüm okeyto
o üye kanserim diyordu direkt bende öyle olmadığını söyledim bilmem anlatabildim mi?Evet cevap vermemiştim sonunda canımdan bezip siteyi terk etmek zorunda kalmamak için. Oturup haminne gibi kireçlenmelerimizi mi konuşacağız?
Nodülüm var, kanser olabilirim = osteoartritim var, sakat kalabilirim
Bilmem anlatabildim mi bilal hanım
Alıntılı kanıt beklerim:) kanser birine ne demişim buyrunuz çarşafları açınEvet evet en çok sen okeyto
Diğer konularda çarşaf çarşaf okuduk
Mr da göndereyim mi? Hıı ama o başka birşey içindi pardon.Alıntılı kanıt beklerim:) kanser birine ne demişim buyrunuz çarşafları açın
Mr da göndereyim mi? Hıı ama o başka birşey içindi pardon.
Siz iflah olmazsınız
İnsanlar o kadar olumlu, güzel yorum yaptı ama siz iyileşmek, çaba göstermek yerine, "ben ne yapabilirim daha iyi olmak için, nasıl bir yol katetmeliyim" diye düşünmek yerine burda sürekli şikayet ettiğiniz, her konuda kireçlenme, diz ağrısı diye bahsettiğiniz için üyeler artık sizi bu hastalık ismiyle hatırlıyor.Neden öyle diyorsunuz kk kadınları her zaman saygılı doğru yorum yapıyordu hani? Küfür aşağılama dalga hiç olmaz aa
Dediğini unutuyorsan baby birde nörolojiden falan randevu almalısın mazallah kötü sonuç doğurmasınKomik değil baby:) kanıtınız varsa konuşun:)
Tamam gösterin alayım unutuyorsam hemen:)Dediğini unutuyorsan baby birde nörolojiden falan randevu almalısın mazallah kötü sonuç doğurmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?