Bittim dediniz mi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaç aydır üzülüyorsunuz? Üzülmenizin bir katkısı oluyor mu bari hastalığa?
Bazı insanlar hastalıklarıyla ilgi çekmeye bayılır. Siz öyle bir imaj çiziyorsunuz sürekli.

Normal fikir alışverişi yapılabilecek biri olsaydınız sorularınıza cevap verirdim ama siz sadece ah vah etmekten hoşlanan birisiniz. Gerek yok o yüzden.

Kusura bakmayın hastalık konularıma iyi yorum yapılmadı en baştan kıyaslanmaya başlandı küçümsendi hastalığım. Bir insan acı çekiyorsa bunu küçümsemek en büyük hatadır. Osteoartrit ağrısı da basit bir ağrı değil. Düzgüncr dalga geçmeden yazılanlara da verdiğim cevaplar ortada.

Hiç öyle biri değilim tanıyamamışsınız. 2 aydır üzülüyorum ağrılarım var geçmiyor. Fikir alış verişi yaparsak sevinirim:)

Tabi siz tahlildir mr dır hooop göstermeye alışıksınız malum en çok siz hafiyelik pek anladığım alan değil ama hafızam iyidir. Fil hafızası cinsinden
Hafiyelik yapmaya gerek yok eski konularım ortada hafiyelik bile değil ama zor geliyor demek niye bilmem

Evet kanıtlı konuşmak iyidir

Hafiyelik yapmaya gerek yok eski konularım ortada hafiyelik bile değil ama zor geliyor demek niye bilmem

Evet kanıtlı konuşmak iyidir
Aç oku kime ne demişsin aaa işinide mi biz görelim ağlamanı çektik yeter

Aç oku kime ne demişsin aaa işinide mi biz görelim ağlamanı çektik yeter
Ee siz yazdınız şimdi de yan çiziyorsunuz
Çekmeyin ayol zorlamı tutuyoruz kendiniz diyorsunuz e gösterim madem diyorum ee yeter diyosunuz e o zaman yazmayın bir zahmet kanıtlayamayacağınız şeyi silah mı dayıyoruz başınıza çıkabilirsiniz konudan

Ahshfd sana ben haminne demistim, insallah hakkimda bdvde baslik acip aglamazsin

Benimle dalga geçtin, bunu asla unutmayacağım
Bak nasıl içime oturmuşsa hemen açığa çıkıverdi.
Kireçten gerginmişim zaten. Bunu da yeni öğrendim. Ben 2 yaşından beri gerginim halbuki

Benimle dalga geçtin, bunu asla unutmayacağım
Bak nasıl içime oturmuşsa hemen açığa çıkıverdi.
Kireçten gerginmişim zaten. Bunu da yeni öğrendim. Ben 2 yaşından beri gerginim halbuki
Ahshd
Olm nolur la konu sahibiyle dertlessen. Hayriye Hanim gibi başına tulbent baglar hayiflanirsin. Sabah gozunu mr raporlarina acarsin. Bizden daha iyi arkadas olur, ciddili dusun bunu.

Cilek yagmuru (temsili)

Cilt bakımı sonrası diz ağrılarımı konuşurken bünyemdeki kız neşesi:

Eklentiler

• 1000090518.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 6
İnsan hiç demez mi acaba kendi kendine, bu kadar rezil olduğum yeter demiyormuş
Kimsenin hastalığına gülüp dalga geçmedim ki neden rezil olayım :)
Hastalıkla dalga geçen alay edenler utansın be. Herkes arsız bu devirde maşallah

Oturdum mesajınızı bekliyorum cilek.yagmuru
Eminim sizin Saygıdeğer kireçlenmeniz de yeryüzündeki “en” büyük kireçlenmedir. Sizden başkası ne bilir. Boşuna yormayın kendinizi ondan. Sizi sizden başka kimse bilemez.
Saygı duyduğumuz dizinize hürmetler sunarız

Çok teşekkür ederim umarım hiç yaşamazsınız

Evet lütfen çilekli hanım bana yazın nolur:)
Ben inanin kendisini ikna etmeye calisiyorum. Iki kirecli oturup dertlesseniz ne olur, birbirinizin dizini ovarsiniz, bu kadar bencil olma diyorum ama maalesef ben konu sahibiyle diz muhabbetine girip uyelik iptali yaptirmak istemiyorum diyor, baska da bir sey demiyor

Bir iki tane mr raporu gondersen eline mi yapışır hain kadin cilek.yagmuru

Of cidden hiçbirşey bilmiyorsunuz kardeş
Daha kanser yok ortada yazdım önceki mesajlarda okuyun bir zahmet tekrar yazamıycam
Sizin de daha sakatlık yok ortada neyin yangını o zaman bu? Madem kesinleşmemiş şeyleri saymıyoruz, sizin sakatlık kesinleşti mi? Ayrıca her önünüze gelene de bir şey bilmiyorsunuz deme, bir tek sen mi biliyorsun? Annemde kireçlenme var, ameliyat tarihi verildi kadın şuan memlekete gitti kendisine bahçe yapıyor, bende de hem romatizma hem kireçlenme var dizlerim gacur gucur ses çıkartıyor. Belki senin doktorların kadar iyi olamaz ama A plus dediğimiz hastenelerden birine gittim, şuan bişey yok, ağrı yoksa müdahale gereksiz dedi, diz üstü kaslarını güçlendir dedi yolladı:) sizde aşırı derecede kireçlenme olsa ağrıdan duramazdınız ki siz ağrı yok diyorsunuz, ileri derece kireçlenmesi olan hele sakat kalabilecek kadar ileri olan biri yürüyemez hanımefendiciğim. İki günde bir konu açıp milletle kafa bulacağına git biraz spor yap kaslarını güçlendir. Ha şunu da söyleyeyim kireçlenmenin ameliyat gerektiren aşamasında bile önce ilaç tedavisi uygulanır yani ilaçla düzelebilecek bir hastalık! O yüzden maalesef kimse sizin için kahrolmayacak, vah vah neler de çekmişşş demeyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…