İş görmüyor ah görse niye üzüleyim
Yoo onlara da dedim. Üzülmeyeyim mi Allah Allah ona da mı karışıyosunuz dövseydiniz bari suç mu işledik :)
Benim de öyle 20 yaşından beri var. Sizin evresi nasıl ne tedaviler yaptırdınız? Hangi eklemde patoloji? Bunlara da kızacak mısınız?
Siz de çok gerginsiniz kireçlenmeden mi:)))
Kusura bakmayın hastalık konularıma iyi yorum yapılmadı en baştan kıyaslanmaya başlandı küçümsendi hastalığım. Bir insan acı çekiyorsa bunu küçümsemek en büyük hatadır. Osteoartrit ağrısı da basit bir ağrı değil. Düzgüncr dalga geçmeden yazılanlara da verdiğim cevaplar ortada.İnsanlar o kadar olumlu, güzel yorum yaptı ama siz iyileşmek, çaba göstermek yerine, "ben ne yapabilirim daha iyi olmak için, nasıl bir yol katetmeliyim" diye düşünmek yerine burda sürekli şikayet ettiğiniz, her konuda kireçlenme, diz ağrısı diye bahsettiğiniz için üyeler artık sizi bu hastalık ismiyle hatırlıyor.
Hepimiz insanız hata yapabiliriz, ben mükemmel birisi değilim, saçma sapan davrandığım zamanlar da oluyor , psikolojik bir süreçten geçiyorum. Kendime de söz verdim mesela bunları yapacağım, iyi olmak için elimden geleni yapacağım diye. Sadece siz değil burda bir başkası da aynı şekilde sürekli şikayet edip konu açsaydı ona da aynı şeyler söylenirdi.
Ama siz istiyorsunuzki derdinizle dertlenip , tek hastalık sizinmiş gibi davranalım. Kanseri, ölümü bile kıyaslama yaptınız. Bu kadar da olmazki, ben ne yapıyorum, neden böyle davranıyorum diye bir düşünün bence. Ayrıca psikolog/ psikiyatristiniz her kimse değiştirmenizi öneririm. Umarım kendi hayatınız için doğru kararlar alır, ah vah etmekten, kendinizi suçlamaktan vazgeçip elinizden geleni yaparsınız.
Tabi siz tahlildir mr dır hooop göstermeye alışıksınız malum en çok sizTamam gösterin alayım unutuyorsam hemen:)
Hiç öyle biri değilim tanıyamamışsınız. 2 aydır üzülüyorum ağrılarım var geçmiyor. Fikir alış verişi yaparsak sevinirim:)Kaç aydır üzülüyorsunuz? Üzülmenizin bir katkısı oluyor mu bari hastalığa?
Bazı insanlar hastalıklarıyla ilgi çekmeye bayılır. Siz öyle bir imaj çiziyorsunuz sürekli.
Normal fikir alışverişi yapılabilecek biri olsaydınız sorularınıza cevap verirdim ama siz sadece ah vah etmekten hoşlanan birisiniz. Gerek yok o yüzden.
Hafiyelik yapmaya gerek yok eski konularım ortada hafiyelik bile değil ama zor geliyor demek niye bilmemTabi siz tahlildir mr dır hooop göstermeye alışıksınız malum en çok sizhafiyelik pek anladığım alan değil ama hafızam iyidir. Fil hafızası cinsinden
Aç oku kime ne demişsin aaa işinide mi biz görelim ağlamanı çektik yeterHafiyelik yapmaya gerek yok eski konularım ortada hafiyelik bile değil ama zor geliyor demek niye bilmem
Evet kanıtlı konuşmak iyidir
Ee siz yazdınız şimdi de yan çiziyorsunuzAç oku kime ne demişsin aaa işinide mi biz görelim ağlamanı çektik yeter
Ahshfd sana ben haminne demistim, insallah hakkimda bdvde baslik acip aglamazsinEvet cevap vermemiştim sonunda canımdan bezip siteyi terk etmek zorunda kalmamak için. Oturup haminne gibi kireçlenmelerimizi mi konuşacağız?
Ahshfd sana ben haminne demistim, insallah hakkimda bdvde baslik acip aglamazsin
AhshdBenimle dalga geçtin, bunu asla unutmayacağım
Bak nasıl içime oturmuşsa hemen açığa çıkıverdi.
Kireçten gerginmişim zaten. Bunu da yeni öğrendim. Ben 2 yaşından beri gerginim halbuki
Evet lütfen çilekli hanım bana yazın nolur:)Ahshd
Olm nolur la konu sahibiyle dertlessen. Hayriye Hanim gibi başına tulbent baglar hayiflanirsin. Sabah gozunu mr raporlarina acarsin. Bizden daha iyi arkadas olur, ciddili dusun bunu.
Cilek yagmuru (temsili)
Eki Görüntüle 3606007
Ahshd
Olm nolur la konu sahibiyle dertlessen. Hayriye Hanim gibi başına tulbent baglar hayiflanirsin. Sabah gozunu mr raporlarina acarsin. Bizden daha iyi arkadas olur, ciddili dusun bunu.
Cilek yagmuru (temsili)
Eki Görüntüle 3606007
Kimsenin hastalığına gülüp dalga geçmedim ki neden rezil olayım :)İnsan hiç demez mi acaba kendi kendine, bu kadar rezil olduğum yeter demiyormuş
Eminim sizin Saygıdeğer kireçlenmeniz de yeryüzündeki “en” büyük kireçlenmedir. Sizden başkası ne bilir. Boşuna yormayın kendinizi ondan. Sizi sizden başka kimse bilemez.
Çok teşekkür ederim umarım hiç yaşamazsınızEminim sizin Saygıdeğer kireçlenmeniz de yeryüzündeki “en” büyük kireçlenmedir. Sizden başkası ne bilir. Boşuna yormayın kendinizi ondan. Sizi sizden başka kimse bilemez.
Saygı duyduğumuz dizinize hürmetler sunarız
Ben inanin kendisini ikna etmeye calisiyorum. Iki kirecli oturup dertlesseniz ne olur, birbirinizin dizini ovarsiniz, bu kadar bencil olma diyorum ama maalesef ben konu sahibiyle diz muhabbetine girip uyelik iptali yaptirmak istemiyorum diyor, baska da bir sey demiyorEvet lütfen çilekli hanım bana yazın nolur:)
Sizin de daha sakatlık yok ortada neyin yangını o zaman bu? Madem kesinleşmemiş şeyleri saymıyoruz, sizin sakatlık kesinleşti mi? Ayrıca her önünüze gelene de bir şey bilmiyorsunuz deme, bir tek sen mi biliyorsun? Annemde kireçlenme var, ameliyat tarihi verildi kadın şuan memlekete gitti kendisine bahçe yapıyor, bende de hem romatizma hem kireçlenme var dizlerim gacur gucur ses çıkartıyor. Belki senin doktorların kadar iyi olamaz ama A plus dediğimiz hastenelerden birine gittim, şuan bişey yok, ağrı yoksa müdahale gereksiz dedi, diz üstü kaslarını güçlendir dedi yolladı:) sizde aşırı derecede kireçlenme olsa ağrıdan duramazdınız ki siz ağrı yok diyorsunuz, ileri derece kireçlenmesi olan hele sakat kalabilecek kadar ileri olan biri yürüyemez hanımefendiciğim. İki günde bir konu açıp milletle kafa bulacağına git biraz spor yap kaslarını güçlendir. Ha şunu da söyleyeyim kireçlenmenin ameliyat gerektiren aşamasında bile önce ilaç tedavisi uygulanır yani ilaçla düzelebilecek bir hastalık! O yüzden maalesef kimse sizin için kahrolmayacak, vah vah neler de çekmişşş demeyecek.Of cidden hiçbirşey bilmiyorsunuz kardeş
Daha kanser yok ortada yazdım önceki mesajlarda okuyun bir zahmet tekrar yazamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?