Ben özelden yazdım kendisine cevap bekliyorumBen inanin kendisini ikna etmeye calisiyorum. Iki kirecli oturup dertlesseniz ne olur, birbirinizin dizini ovarsiniz, bu kadar bencil olma diyorum ama maalesef ben konu sahibiyle diz muhabbetine girip uyelik iptali yaptirmak istemiyorum diyor, baska da bir sey demiyor
Bir iki tane mr raporu gondersen eline mi yapışır hain kadincilek.yagmuru
Ameliyat olmadan kimse sana sakat kalırsın diyemez basic bilgi:)Evet hipoekoik risklidir ama direkt kimse kanser diyemez biyopsi olmadan belki temiz çıkacak belli mi? Yüzde verebilir ama kanser kesin diyemez. Patoloji söyler kanseri bu basic bilgi :)
Ağrı yok mu diyorum yürüyemiyorum ağrıdan diyorum. Kesinleşmemiş derken benim hastalığım kesin farkında değilsiniz galiba? Kireçlenmenin de tedavisi muamma kırık vs gibi değil maalesef. Kesin tedavi yok kötüleşmesi önleniyor, kimsenin vah demesini beklemiyorum dalga geçmesinler, küçümsemesinler yeter. Dünya bu neticede.Sizin de daha sakatlık yok ortada neyin yangını o zaman bu? Madem kesinleşmemiş şeyleri saymıyoruz, sizin sakatlık kesinleşti mi? Ayrıca her önünüze gelene de bir şey bilmiyorsunuz deme, bir tek sen mi biliyorsun? Annemde kireçlenme var, ameliyat tarihi verildi kadın şuan memlekete gitti kendisine bahçe yapıyor, bende de hem romatizma hem kireçlenme var dizlerim gacur gucur ses çıkartıyor. Belki senin doktorların kadar iyi olamaz ama A plus dediğimiz hastenelerden birine gittim, şuan bişey yok, ağrı yoksa müdahale gereksiz dedi, diz üstü kaslarını güçlendir dedi yolladı:) sizde aşırı derecede kireçlenme olsa ağrıdan duramazdınız ki siz ağrı yok diyorsunuz, ileri derece kireçlenmesi olan hele sakat kalabilecek kadar ileri olan biri yürüyemez hanımefendiciğim. İki günde bir konu açıp milletle kafa bulacağına git biraz spor yap kaslarını güçlendir. Ha şunu da söyleyeyim kireçlenmenin ameliyat gerektiren aşamasında bile önce ilaç tedavisi uygulanır yani ilaçla düzelebilecek bir hastalık! O yüzden maalesef kimse sizin için kahrolmayacak, vah vah neler de çekmişşş demeyecek.
Olmadı canım ben şu an sakatım demedim, benim hastalık tanım var hastalığım yokken var demiyorum dikkat please:) mr raporumda da yazıyor boldlu bir şekilde net.Ameliyat olmadan kimse sana sakat kalırsın diyemez basic bilgi:)
Cidden şuraya hastalıklarımı saymak istemiyor kendimi tutuyorsam tamamen kendime saygımdanÇok teşekkür ederim umarım hiç yaşamazsınız
Amin.Cidden şuraya hastalıklarımı saymak istemiyor kendimi tutuyorsam tamamen kendime saygımdan
Allahım diyorum babaanne gibi dert sayma sen, sen mızmız insan sevmezsin kendine gel diye tutuyorum.
Yani cidden yeryüzünde en hasta insan sizsiniz tek sizde var dert sanıyorsunuz.
Meşhur bir fenomen vardı, rahmetli oldu geçen sene. Kadın 38 yaşında ölmeden önce tam beş kez kansere yakalanıp on tane organ aldırdı. Defalarca ameliyat kemoterapi.
Hatta kadını bir üniversite inceledi o kadar nadir görülen bir vaka.
Fakat kadın nasıl yaşamayı tercih etti biliyor musun, son damla gücünü de kullanıp asla ağlamadan mızmızlanmadan yaşamayı.
Hatta ameliyattan çıkıp konsere gitti diye prim kasıyor hasta değil diyenler oldu.
Özetle her tür hastalık hepimize gelecek. Önemli olan nasıl karşıladığımız.
Arkanızdan insanlar nasıl bahsedecek. Siz nasıl bir hayat yaşamayı tercih etmiş olacaksınız.
Şahsen ben ne olursa olsun sonuna kadar direnip en iyi şekilde değerlendirmek isterim. Ağlak ağlar ne çektiğimi biliyor musunuz demek istemem.
Allah da hepimize sağlık versin ama dirençli bir insan olma gayreti de versin
Cikmadik candan umit kesilmez tabii ahshdYine de bekliyorum bencilek.yagmuru
Siz araya girin de yazsın nolurCikmadik candan umit kesilmez tabii ahshd
cilek.yagmuru gecmis olsun karsim, aldin basina belayı ahshd o mesaji yazmayacaktin.
Cilegi sizin onunuze atmaktansa uyelik iptali yaptirir forumdan giderim. Bunca yillik arkadasima bu kotulugu yapamam. Uzgunum.Siz araya girin de yazsın nolur
Üzdü bişey yapmıycaktım belki iyiliğimdr dokunur hastalığa hakimim en azından prevalansı biliyorum aa 10 kişiden 7 sinde var diye küçümsememCilegi sizin onunuze atmaktansa uyelik iptali yaptirir forumdan giderim. Bunca yillik arkadasima bu kotulugu yapamam. Uzgunum.
Buna sebep olan şey sizsiniz.Amin.
Gerçek hayatta ne kadar çabaladığımı bilemezsiniz.
Hastalığı küçümseyenlere kıyaslama yapanlara dalga geçenlere tepkim kolay bir hastalık değil. Adım atamamak yürüyememek.
Cilek adina cevap vermekte hic sakinca gormuyorum, sizden gelecek iyilik Allah'tan gelsin. Kizi hayattan bezdirmenize musaade edemeyecek kadar kiymetli benim icinÜzdü bişey yapmıycaktım belki iyiliğimdr dokunur hastalığa hakimim en azından prevalansı biliyorum aa 10 kişiden 7 sinde var diye küçümsemem
Evet ağrı olmadığı için ilerlemesini anlayamadım demişsin, ağrı yoksa zaten tedavi bile uygulamıyorlar. Senin tanın kireçlenme olması, kireçlenme olduğun için yakınmıyorsun sen sakat kalabilirim diye yakınıyorsun, yani senin mantıkla sakat kalacağın kesinleşmeden yakınamazsın. Ayrıca git bi araştırsana ya burada laga luga yapacağına, kireçlenme teşhisi alan kaç kişi sakat kalmış? En en ileri seviyesine protez takıyorlar, komple bacak protezi değil ha hemen tribe girme:) aşınan kıkırdağın yerine protez takıyorlar hem de kapalı ameliyatla 1 cm felan kesik oluyor. Yani senin başına gelebilecek en korkunç şey ancak bu kadarAğrı yok mu diyorum yürüyemiyorum ağrıdan diyorum. Kesinleşmemiş derken benim hastalığım kesin farkında değilsiniz galiba? Kireçlenmenin de tedavisi muamma kırık vs gibi değil maalesef. Kesin tedavi yok kötüleşmesi önleniyor, kimsenin vah demesini beklemiyorum dalga geçmesinler, küçümsemesinler yeter. Dünya bu neticede.
Ne alakası var yahu hastalıkla dalga geçmenin bahanesi olamaz kusura bakmayın. İnsan der ki ne kadar ağrısı var ki böyle diyor mesela. Her kireçlenme her artrit atağı her hasta aynı değildir.Buna sebep olan şey sizsiniz.
İlk yorumlarda herkes boşver, zamanla düzelir dedi. Size iyi olacak umudu vermek istedi. Siz o hastalık değil, ölüm kurtuluş gibi saçma sapan yazınca mızmızlığınıza delirdi insanlar. Böyle yaparak sadece insanları iter kendinizden soğutursunuz.
Bu arada lise yıllarında romatizmal bir hastalık geçirdim. 17 yaşımdan 19 yaşıma kadar her ay penisilin vuruldum. Vurulmazsam bacaklarım kilitleniyordu ve dayanılmaz bir ağrı oluyordu. Geceleri dizimi bükemediğim bir şekilde kilitli kalır ağlayarak annemi çağırır zor zar açtırırdım.
Nedir iyi biliyorum o ağrıyı. Ama o yaşımda bile bu kadar dermansız dert beni buldu genç yaşımda diye karalar bağlamadım. Okul arkadaşlarım bile bilmezdi bu süreci. Mızmız görünmek istemezdim. Hala dikkat etmezsem dizim ağrır. Daha dikkatli yaşamaya çalışıyorum.
Ama kanser de ne ölüm kurtuluş gibi şeyler saçmalamıyorum.
Allah öyle hastalıklardan korusun.!
sakat değilsen, sakat olma ihtimali için ağlama diyorum işte, nasıl kanser olma ihtimali olanlar ağlamıyorsa.Olmadı canım ben şu an sakatım demedim, benim hastalık tanım var hastalığım yokken var demiyorum dikkat please:) mr raporumda da yazıyor boldlu bir şekilde net.
O eski bilgi eskiden ağrım yoktu dedim. Yanlış biliyorsunuz ağrı yoksa tedavi yok değilmiş işte ağrısız ilerliyormuş ve tedavi edilmesi gerekiyormuş. Bakın konularıma neden yakınıyorum yürüyemiyorum yazmışım, merdiven çıkamıyorum yazmışım daha ne diyim ya. Ben çok araştırdım hanımefendi. Kimmi sakat kalmış. Protez cerrahisi öyle basit bir cerrahi değil ne yazıkki keşke öyle olsa. Hareketler kısıtlı oluyor. Ve bir ömrü var. Yıpranıyor vs. Benim dizlerim bu yaşta böyle ilerisi ne olacak bu yaşta ciddi ağrım varD Anladınız mı?Evet ağrı olmadığı için ilerlemesini anlayamadım demişsin, ağrı yoksa zaten tedavi bile uygulamıyorlar. Senin tanın kireçlenme olması, kireçlenme olduğun için yakınmıyorsun sen sakat kalabilirim diye yakınıyorsun, yani senin mantıkla sakat kalacağın kesinleşmeden yakınamazsın. Ayrıca git bi araştırsana ya burada laga luga yapacağına, kireçlenme teşhisi alan kaç kişi sakat kalmış? En en ileri seviyesine protez takıyorlar, komple bacak protezi değil ha hemen tribe girme:) aşınan kıkırdağın yerine protez takıyorlar hem de kapalı ameliyatla 1 cm felan kesik oluyor. Yani senin başına gelebilecek en korkunç şey ancak bu kadarama utanmadan kanse olma ihtimali olan bir kadına, ne var bunda deme cüretini gösteriyorsun. Sen küçümsemeyeceksin! Vücudun herhangi bir yerinde oluşan ufacık bir kanser hücresi her şeyini kaybettirebilir.
kanserim zannedip ağlayanlaraydı benim açıklamam bu bir , bende de var bu ihtimal bu iki. Ben şu an yürüyemiyorum ağrıdan acıdan gerçek kanıtlı bir hastalığım var ihtimal değil buna ağlıyorum okey!sakat değilsen, sakat olma ihtimali için ağlama diyorum işte, nasıl kanser olma ihtimali olanlar ağlamıyorsa.
İyi ki muhattabı değilsiniz bir de olsaymışsınızCilek adina cevap vermekte hic sakinca gormuyorum, sizden gelecek iyilik Allah'tan gelsin. Kizi hayattan bezdirmenize musaade edemeyecek kadar kiymetli benim icin
Neyse olayin muhatabi ben degilim zaten, sizi yoksayan kendisi. Mesajlariniza niye cevap vermiyor diye kendisini darlayabi..pardon, kendisine sorabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?