- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Tugbaya ulasamiyorum telefondan telefonu kapali
bu arada tugbanin esiyle konustum
ben bilirim nasil heyecan yaptim boncuk boncuk ter doktum
cok sasirdi esi ne diyecegini bilemedi
sonra biraz biraz acilmaya ve konusmaya basladi
ve kesinlikle ayrilmak istemedigini tugbanin cok bunaldigini bundan boyle
gereken destegi verecegini onunda cok bunaldigini maddi manevi anlatti durdu
ve ben
"esinize barodan avukat tutup ve turk bir tercumanla bosanma davasi icin
ve turkiyeye gidebilmesi icin yardimci olacagiz ve boyle bir seye adim atmadan once
polise bildirecegiz durumu. Cocuk alti yasindan kucuk oldugu icin esinizde kalacak
ve tabii maddi manevi tazminat ve nafaka hakki oldugu icin pek sorun yasamaz tugba hanim"
dedim
ama biz kendi aramizda hal ederiz ben bosanmak istemiyorum ki dedi
o zaman gelecek ayin 11'ne kadar anlasin ben tekrar arayacagim tugba hanimin ve sizin bir sikayetiniz yoksa
birbirinizden olayi kapatiriz aksi halde
polisi araya koyacagiz dedim
cok uysal yorgun ve urkekti ve kesinlikle ders aldi diyorum
yarin belli olur gerci
ablalariniz kardesleriniz yigenleriniz babaniz elbetteki sizi ziyare gelebilirler
fakat siz olmadiginiz zaman izinsiz eve girme hakkina sahip degiller
sizin eviniz oldugu kadar esinizin evi
ve sen benim elimin kirisin gibi laflar sarfetmissiniz bunlar tamamen psikolojik siddet
esinize bu sekil davranma hakkina sahip degilsiniz
esiniz ve cocugunuz sizin sorumlulugunuz altinda
belirli bir zaman sonra cocugunuz buyudugunde esiniz dil kursuna gitmeli
oturumunu sosyal haklarini kazanmali bunlari sizin yapmaniz gerek
ama yapmam diyorsaniz biz yardimci oluruz dedim
hayir hayir yardimci olacam ben zaten dedi
arkadaslar matematikte 500derecelik biaciyok ama bir insan besyuzderecedonermi resmen dondu ya hatta varya ben bile sokoldum ne kadar etkelienmisyaaa bana diyoki tmm sende bunaldinhaklisin deyiscemtamam arama bidaha okadini diyo ya gulmemek icincokzor tuttumkendimi sestonu bile degisti inanirmisiniz kizilca allah senden yuzbinlerce kez razi olsun bukadar rahatliycagimi inan bilmiyordum buraya ilk uye oldugumda ne kadar sikintiliydimsimdinekadar mutluyum tesekkurlerhepinizeeeeeeeeeeeeeeee
arkadaslar matematikte 500derecelik biaciyok ama bir insan besyuzderecedonermi resmen dondu ya hatta varya ben bile sokoldum ne kadar etkelienmisyaaa bana diyoki tmm sende bunaldinhaklisin deyiscemtamam arama bidaha okadini diyo ya gulmemek icincokzor tuttumkendimi sestonu bile degisti inanirmisiniz kizilca allah senden yuzbinlerce kez razi olsun bukadar rahatliycagimi inan bilmiyordum buraya ilk uye oldugumda ne kadar sikintiliydimsimdinekadar mutluyum tesekkurlerhepinizeeeeeeeeeeeeeeee
Ekşi sözlüğün didik didik siteyi inceleyip her kısımdan haberdar olan fakat Kadınlar Kulübüne ıyyy ne banel, kezbanlar diyerek kendini elit gösterdiğini sanan yazarları böyle kadın dayanışmasının, bir kadının hiçbir menfaat gözetmeksizin diğerine elinden gelen yardımı yapacağı tek internet sitesinin burası olduğunu görsünler.
süpersin kızılca!
kendini tanıtırken tam olarak ne dedin ve seni tuğbanın aradığını mı söyledin??
çok heyecanlııııııııııı
Her okuduğumda gülümsüyorum, erkek beyninin kücüklüğü :) İnsan bir sorgular yaa kimdir nedir, nerden ulaştın diye
Kadının fendini bir kez daha gördük :)
bu eksicilerin birde kezban takintisi vardi demi :)
aslinda kendimi tanitma seklimi soyleyemem kimsenin adini kullanmadim ama cok onemli bir kurumun calisani olarak gosterttim
tugbanin mektubunu cuma gunu aldigmiizi kendisiyle irtibata gectigimizi
karsi tarafida dinlememiz gerektigini bu yuzden aradigimi soyledim
yahu ben kendimi arasam ben inanmazdim :) ben bile sasirdim birde sesim kisildigi icin yeni yeni acilmisti o da boyle kart kart cikiyo
guzel ve duzgun konusmaya calisiyorum baktim bastan yedi bende basladim rahat rahat konusmaya "birde boyle demisssin tugbaya" :)
telefonla ulasamadim
tedirgin oldum aslinda
ya burasi okunduysa
konu sahibi zamaninda ucak biletleri arastirinca
esi yakalamisti gecmise bakarak
umarim silmistir gecmisi
telefonla ulasamadim
tedirgin oldum aslinda
ya burasi okunduysa
umarim silmistir gecmisi
telefonla ulasamadim
tedirgin oldum aslinda
ya burasi okunduysa
umarim silmistir gecmisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?