Bittim, mahvoldum

Bu görünce tam Zııır deli:)
Istesen sana yazdığı msjlari babasına okuta bilirsin, senin delillin onun sana yazdığı msjlar
Ama yerinde olsam beklerdim! Söylersen o artık başinin belası, ofkesinden kudurur, daha neler yapar! Huzurunuzu tamamen koparir.
Sen söylemedigin sürece o korkudan sana bundan sonra bir şey yapamaz bence:) biraz çekilir.

Kiz desene sana söylemeyecekdim ama sizi gördüğümde hemen telefonla resminizi çektim, ödü patlar herhalde
Gerci öğle dengesizse belki hiç çekinmez.

Neyse ama bence bu gördüklerin ve o msjlar senin en uyi silahın ola bilir. Zadece tehdit eder korkutursun, senden uzak dursun diye! Ama sakin söyleme yoksa yine sen pis olursun!
O kiz cidden deli galiba.

Hem o kiz nasıl yine evine girdi?
Kapatsana şu kapını, garajinı!? Çok Merak ettim ya, kaç yaşında bu zır deli?

Son düzenleyen: Moderatör:

demiyimmi yani sankiicimden bises te dediyo inanirmisin o foto olayini yemez cunku inatla bakmak istiycektir

başına iş açıcaksın.. sen eşinle aranı düzeltmeye mutlu olmaya bak, eşin senin yanında olduktan sonra onlar hiçbişi yapamazlar sana.. bu arada senin eşini en zaman arıcaklar o malum dernekten :)

bu kiz 91 dogumlu citi piti kucuk biri bole garajdn girmedi direk kapidangirdicunku eve yeni tasindim temizlik yapmistim havada guzeldi iceri temiz hava girsin diye kapiyi acmistim

evet tugbaseymayla konustum ve samimiyetine inandim
sosyal bir yerde yasamadigi icin ve dili olmadigi icin
gerektigi gibi hareket edemiyor

dusunun evlisiniz ve o evde bir yetkiniz yok
"kardesimin evi o calisiyor o oduyor " mantigiyla yaklasiyorlar
esi para vermiyor ve parasizlikla terbiye etmeye calisiyor
ailesiyle yalniz konusturmuyor
zaten "kizim idare et" diyecek yapida bir aileye sahip

ïsïn asli ben o dernegi aradim ve avrupaya gelmis magdur edilmis
türk kadinlarina yardim eden saygi deger bir yetkiliyle konustum

ciddi bosanma asamasinda olanlari ve gidecek yeri olmayan ve
önceden polise sikayet edilme sartiyla yardimci olabilirmis

arkadasimiz bu asamada degil
turkiyeye gitmek istiyor sadece "gidebilirim bosanabilirim"
mesajini vermek istiyor
ben isterim ki gitsin cocugunu alip turkiyeye
kocasinin burnu surtulsun
kocasi pesinden gitsin akli basina gelsin ama bu buyuk bir risk
ve kendisinede soyledim
"dunya hali pesinden gelecegine cok emin olabilirsin ama
kanun disi bir hareket sonucta haber vermeden cocugu alipta gitmek
ve ni adaù doldurusa gelirse sikayet ederse ciddi anlamda suclu duruma dusersin "
ve tabii ben ön ayak olurum bilet alip gôndermek zor degil ama bende suclu durumuna duserim
ve basima is alirim.
ciddi anlamda havalanina gidip ucaga binip gitmek bu kadar basit degil burda
konu sahibesinin durumunda olunca ozellikle
bindiririz gondeririz bu sorun degil yoksa

aslinda burda direk mahkemeye gidip bir tercumanla dilekce yazdirip dava edebilir kocasini
bedava bir avukat tutabilir
aile birligine saygisizliktan suclayabilir ve haklarini savunabilir
ben bunu istiyorum

goze alamiyor simdilik bizde boyle bir seye karar verdik:
arayacagim ve kocasina tugbaya dayatilan hayatin
insan haklarina aykiri oldugunu ve belcika kanunlarina uymadigini
tugbanin turkiyeye donmek istedigini esi olarak maddi-manevi destekte bulunma zorunlulugunu
ama buna uymadigi icin bizim yardim edecegimizi ve tugba istedigi muddetce harekete gececegimizi
engel olmaya kalkarsa bu durumu polise bildirecegimizi soyleyecegim

insallah ise yarar:18:

Ayy kizilca ne zaman arayacaksin? Burda panikledim inan.ins ise yararda tubaseyma gun yuzu gorur

lütfen farklı numaradan ara ve gelişmelerden bizi de haberdar et ilk başta dediğim gibi kendine dikkat et bu konu da bundan umarım tubaseyma da zararlı çıkmaz :/

kızılca Allah senden bin kere razı olsun
aradıktan sonra bizi de haberdar edermisin?

ônce tugba seymayla konusacagim esini aramadan once

tugbaseymaya konsolosa yada bir yetkiliye sikaye eder gibi bir mektup yazmasini soyledim
ve ben esini aradiktan sonra esi aksam eve geldigi zaman
tugbanin esini sikayet ettigine dair mektup yazdigini gorecek
( o mektup gerci bir yere gitmeyecek tamamen gostermelik)

bu yapacagimiz sey mevcut durumu daha kotuye goturmeyecegine kanaat getirirsek
yapacagiz yoksa yapmayiz
hala iyi bir fikirmi onuda bilmiyorum

Ya bu yaptığınız ters teperse? Ya eşi duruma uyanır ve daha kötü seyler olursa.

Cok akıllıca fakat tehlikeli.

ne ayıp bişey. bence ömür boyu çekmek zorunda değilsin. ya eşin kendine çeki düzen versin yada sen ailenin yanına dön. böyle devam edersen hem çocuğunun psikolojisine yazık, hemde senin. ayrıca büyüdükten sonra k,mse sana saygı duymazsa o da duymayabilir o zman ne yapacaksınız. çektiğinizle kalırsınız. bi an önce kendinizi kurtarın bence.

adam interneti kapatır çünkü dışarıyla tek iletişimi bu olduğu için siz nerden öğrendiniz der aklına internet gelir

Ya bu yaptığınız ters teperse? Ya eşi duruma uyanır ve daha kötü seyler olursa.

Cok akıllıca fakat tehlikeli.

gunaydin yo yoo emin olun cok super bir plan esim inanmiycak olsaydi zaten ben plani kabuletmezdim eminolun tehlikeli degil hatta beni cok iyi sekilde etkiliycekbir durum

adam interneti kapatır çünkü dışarıyla tek iletişimi bu olduğu için siz nerden öğrendiniz der aklına internet gelir

yoo kapatmaz kesinlikle cunku her hafta sonu turkiyedeki akrabalariyla gorusurur bide benim araba hastasi hafta sonlari falan internetinbasinda arabalarla ilgili surekli vakit gecirir ayricada bilgisayara sifrede koyamaz cunku gecensene ben farkinda olmadan sifre programini cokertmisim galiba sifrede girmiyo ben onlarin hepsini dusundummmm merak etmeyin

evet o dediginiz sey ara ara aklima gelmiyo degil sadece tek dusunduren esim onceden boyle degildi biz yaklasik2 yil flort ettik severek evlendik sadece o malum olay basima gelene kadar iyiydik o yuzden acabalrim var isteduzelirmi gene eskisi gibi olurmu diom zaten buhepp bole olsaydi acik soyluyorum ben cekemezdim bu kadar guclu degilim cunku yapi olarakta guclu degilim

hahaha ayy o tirnaklarini yiyen resmine bayildim ise yariycak hemde fazlasiyla eminim buna buyuk bi sabirsizlikla bekliyorum aramani

gunaydin yo yoo emin olun cok super bir plan esim inanmiycak olsaydi zaten ben plani kabuletmezdim eminolun tehlikeli degil hatta beni cok iyi sekilde etkiliycekbir durum

İnşallah tuba, ben yine de endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…