bence de gitmek sitersen elbet gidersn ama kucağında bebek olunca çok daha zor olur gitmek. sonuçta o bebk sana ait değil, ikinizin bebeği. öyle kolay değil bebkle haberszce çekip gitmek. daha pahalıya mal olur. ancak eşine söylersin uzak klamak sitiyorum düşünmek sitiyorum sen de düşün artık bu tarz konuşmalar adayanamıyorum. bebekle gidelim biz dersin. eşinde gurur varsa ya yollar ya da çözümü hemen bulur sözler verir.
yok mu size para gönderebilecek bir akrabanız? yani toptan yollamasınlar her ay azar azar birşey yollasalar olur, zaten bebek için koltuk parası ödemezsiniz. sizi alıkoymaya çalışmasından belli zaten sizsiz yapamayacağı.. umarım en kısa sürede aklı başına gelir, allah yardımcınız olsun.
çocuğun olmasa bırak git derdim ama ya gitmek istediğinde "çocuğu bırak nereye gidersen git" derse ne yapacaksın? haliyle gidemeyeceksin ve bunu bildiği için hep koz olarak kullanacak
yeminederim iki gun once ucak biletleri fiyatina baktim tek gidis 128euro bendede tam 100 euro vardi onuda oglumun burda cocuk parasivar oondan dolayi almistimsaklamistim kayafakoymustum yani ama nasiyapti bilmiyom ucakbiletlerine girdigimi gormus sonra oparayi napti etti zorla elimden aldi bilet alirim die ve dunde cocuk parasini normalde burda anneye veriolar ben aliyodum her ay ayin 8inde dunde zorla bana bi kagit imzallatti hemde zorla imzaladiktan sonrada bana artik cocuk parasinida ben alcam sen elime imza atarak yetkivermis oldun dedi bide ustune guldu hic biyere gidemiycen dio bana benim dedigim olcak dio bana
burda kimsem yookki kimseye gidemem oyuzden hemburda biyere gitsem bile bisi farketmez cunku ayni ulke sinirlari icinde oldugumuz icin onapip edip istedgi sekilde ulasir bana o benim turkiyeye gitmem den cok korkuo cunku butun ailem orda durumu oraya gidip anlaticagimi bildigi icn oyuzden turkiyeden cok cekinio bana babani ariycamanlatcamdurumu dio ara diorum ara konusalim ben onada raziyim diyorum gerekirse butun sucu ustume alcam onada kabulum diom yok onuda almiyo kontorumude almiyo bilerek ee ailemin evinde internet yok ulassam olsa bile diyemem cunku onlarda bisekilde bi yerde kotu olcaklar onuda gectim benim yuzyuze anlatmam lazim internet telefon ailemi anlatmaya ikna etmeye yetmez oda bunu bildigi icin kullaniyo bole
offfff nasıl sinirlendim yahu. ailenizi çağırın gelemezler mi? ya da ailenizde eşinizin kokacağı ya da dinleyeceği biri var mı? nasıl üzüldüm sana canım yazık ya kıyamam. sakın buraya girip yazdığınızı belli et meyin, bir de burayı yasaklamasın size. eşiniz resmen hasta yahu, nasıl bir insan hayret birşey.
sen iyice dusun ben sana her turlu yardim ederim bilette alirim belcikayada gelirim.
ne demek sana para vermiyor hayvana bak.
deli oldum neden imzaliyosun o kagidi cnm ya.
aylin helal olsun sana ne diyim :) Allah razı olsun.. inş. kurtarabilirsin bu kızı
konu sahibi arkadaşım.. sende yapabileceğin herşeyi yap.. bi ailenin yanına kaç bakalım ne olacak ondan sonra...
eşin, kocalıktan ziyade hiçte iyi bir insan değilmiş.. Erkeğe altın haram kılınmıştır çünkü erkeğin asıl altını hanımıdır derler..sana yaptığı yuvaya, yedirdiğine, içirdiğine laf ediyorken sen zaten o evi benimseyemezsin ki sürekli gözüne sokmuş..tebiryesiz.. ya adam edecen ya da çekeceksin arkadaşım..kocanı biz tanımıyoruz nihayetinde nedir onu yola getirecek ölç tart biç ona göre adım at..
bu hirsla businirle benim burda dusmanim bile olsa onun yanina bile gitcem okadar tozuttum artik gururum herseyden daha onemli benimicin ben busekilde ezdirmiycemkendimibunu onada soyledim senbeni istersen hapset ben genede napcametcem gitcem burdan dedim cokcanimi yaktin benimdedim hadi senin agirlaflarini bi yerde yutuyodum ama senin yigenlerinablalarin gelip bana bunu dedigi anda senden cok nefret ettim dedim ve ben o turkiyeye gitcem dedim sende pesimden gelip yalvaricaksin bunu bole bil ferhat intikamim cok agir olcak dedim bunlarin hepsinin eline koz veren tek kisi sensin dedim
malesef almanyada degilim benbelcikada yasiyorum ama inanin varya okadar kotu durumdayimki anlatamam esimbilet alacagimi bildigi icin hic bir sekilde para vermiyor bana kac aydan beriharcligimi vermiyor ihtiyacim var ver para diyorum ihtiyacin neyse soyle ben alirim dio beni tutsaketti buraya bulundugum yerdede birtane bile turk yok kafayi yicem artik cocugumada faydali olamiyorum keskegidebilsem ozaman geercekten akli basina gelir taniyorum cunku onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?