bende belcikadayim canim istersen sana yardimci olurum
belcika dedigin kucuk bir yer zaten her yere yetisirim
belcikanin neresindensin?
biz aileni arayalım ailene haber verelim onlar seni arasın kurtul ordan deli midir nedir adam ama önce sen kesin kararını ver
bende belcikadayim canim istersen sana yardimci olurum
belcika dedigin kucuk bir yer zaten her yere yetisirim
belcikanin neresindensin?
Canım Allah yardımcın olsun öncelikle,sana yapılan yanlışlar için Allah onları bildiği gibi yapsın,ne olursa olsun erkek evine eşine çocuklarına bakmaya mecburdur,başa kakmak da ne yahu orası senin evin elbette o getirecek ve beraber yiyip içeceksiniz bu kadarı da olmaz ,insanlıktan ailece nasibini alamamışlar malesef,insan birşey demeden önce bir düşünür acaba söylediklerim ne kadar mantıklı diye ama bunlarda o mantık da yok,dilerim eşin bu gerçekleri erkenden görür ve seni kaybetmek zorunda kalmaz...
ayy deli olucam yeğenleri kim yaaa ablaları kimmmm kimmmm
sende deseydin keşke kocamın parası yerim de içerim de sizin kocalarınız, yeğenlerine de babanız para kıskanıyo sizden herhalde.. ondan bölesiniz gibi..
az adi değilmiş kocan canım.. hayırlısıyla bi kaç Türkiye ' ye de görsün..
ben kendim Brukselde yasiyorum ama Ailem Liège'de yasiyo
elimden geleni yapmaya calisacagim
sana özelden numarami yazayim
sen yaz numarani diyecegim mesaj atma hakkin yok sanirsam
sen söyle arayabilirmisin?
caldir kapat ben seni ararim olurmu
ben o dediginizide dedim denemedigim hic bi yol kalmadi demekki ben coksansliyim hic bisi harcamadan geldim kocamin bas kosesine oturdum dedim bu zayif noktami sakladim uzun bisure kimse bisi diyemedi ama onlari ferhatcesaretlendirdi ferhat biliyodu benim bu zafimi zayifligimi bu gun herkesin icinde yeminederim dogru duzgun bi tartisma bile yokken ben buraya kadar tek kendim geldim kimseden bisigormedim dedi senne getridin dedi ben nasi kotu oldum ama belli de etmemeye calisiyorum gulerek kendim geldim ya ferhat yetmezmi bu dedim oda gulerek yetmez dedi daha tamam bidaaha oymus ben aslinda kocama okadar iyilikler yaptimki onlar yedi kardes kocamin annesin cok hasta yatalak bi insandi kac ay bu evde kaldi gikim cikmadi gelinligimi bile bilemedim o ise gider ben annesiyle babsiyla kalirdimburda hastanin evine hemsireler geliyo gunde uc kere gelirlerdi kayinvalidemin altinitemizleyip giderlerdi kayinpederim bana bak bunlara ogren anan artiksizle kalcak bunlar aksam gelmiyorlar altini sen de temizliycen dedi en son artik orda patladim buyuk kavga cikti aiileler birbirinegirdi istemiyorum dedim yedi cocugu var hepsi benim yari yasimdan daha buyukler dedim onlar neden bi kere olsun gelmiyolarda hep benhep ben dedim sonra kavgadan sonra kayinvalidemi gene almadilar eve kimse hastaneye goturduler bi pazar aksami sonrada 5gun sonra oldu haberi geldi kayinpederimle esimin buyukabisi otenazi istemis kayinvalideme yapmislar olmus ferhat bundan dolayi beni suclu buluyo annemin katili sensin dio bana yaaa bakin oglumun ustune yeminederim benim niyetim bakmakti ama cok agir hastaydi bende hepsinden kucuk olunca hep kullandilar beni kendileri gelmezlerdi bile ferhat bile gelmezdi hep ben kalirdim kayinvalidemin yaninda kayinpederim desen turkiyeye birakipgitmek istiyo cunku ordada evli benim yanimakoyup gitcekti gelmiycekti aylarca oyuzden ben yapabiliyomuyum bakabiliyomuyum die hep hemsirelerin yanina sokardi beni bak ogren nasi altalinio diee ben 24 yasindayim ama cokkk cektim cok kimseden de beddua almadimallahimdiom bennerde hata yaptim niye cekiom bu cezayi yoruldum ya cok yoruldum
ben kendim Brukselde yasiyorum ama Ailem Liège'de yasiyo
elimden geleni yapmaya calisacagim
sana özelden numarami yazayim
sen yaz numarani diyecegim mesaj atma hakkin yok sanirsam
sen söyle arayabilirmisin?
caldir kapat ben seni ararim olurmu
Kizilca sende dikat et!
Çocuk oyunu değil bu canim..
önce bir şey yapmadan, iyi karar alin.. iyi konuşun!
tabii kanun disi bir sey olmayacak
o kadar haklari varki konu sahibesinin
bunlarin farkinda olmali
4 aylik bebekle köle hayati ne demek
koluna cimdik yiye yiye imzalamak ne demek
tabii kanun disi bir sey olmayacak
o kadar haklari varki konu sahibesinin
bunlarin farkinda olmali
4 aylik bebekle köle hayati ne demek
koluna cimdik yiye yiye imzalamak ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?