Bittim, mahvoldum

bende belcikadayim canim istersen sana yardimci olurum
belcika dedigin kucuk bir yer zaten her yere yetisirim
belcikanin neresindensin?

Böyle mesajları daha da dikkatli oku tubaseyma,bizim edeceğimiz yardımın kat kat fazlasını edebilir orada yaşayan birileri.
Kızılca ve aylin,sizi de çok çok tebrik ederim yaklaşımınızdan ötürü.

Tubaseyma,önce haklarını öğren,neymiş ne değilmiş,sonra o hakları kullanmayı da öğrenirsin.
Hiçte çaresiz değilsin.Asla.Kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok.Hiç korkma.

biz aileni arayalım ailene haber verelim onlar seni arasın kurtul ordan deli midir nedir adam ama önce sen kesin kararını ver

telefondan yada internetten olacak gibidegilki bu benim yuzyuze anlatmam zaten bu durumu yoksa bubabamicin hicinandiricibidurumolmazki biliyorum cunku taniyorum babami sadece bana zarar verir buferhatin isine bile gelir

bende belcikadayim canim istersen sana yardimci olurum
belcika dedigin kucuk bir yer zaten her yere yetisirim
belcikanin neresindensin?

gercektenmi neresindesiniz belcikanin ben heusden zolder limburgdayim bana yardimedebilirmisiniz lutfen evimin adresini bile verebilirim inanmassaniz

ben bu msji aglayarakyaziyorum o beni cokkkkk oldu kaybedeli benim sadece bedenim burda ruhumgoctu gitti kalbimde kafamda bitirdim ben onu

Durumuna uzuldum ama ben pek net anlayamadim.

Esin seni calismiyor diye butun akrabasinin yaninda asagiliyor.
Ayri odalarda yatiyorsunuz aranizda kari-koca iliskisi yok
Sen bosanmak istiyorsun esin istemiyor
Esini sevmedigini soyluyorsun, aranizda sevgi de yok.

Benim anladigim kabaca, aranizda 4 aylik cocuktan baska birsey yok. Dogru mu?
Bu evlilik sirf cocugunuz icin mi devam ediyor?
Oyle bile olsa bastan sona yanlis bir evlilik. Kusura bakma biraz sert olacak ama;Ben kimseye kolay kolay ayril onerisinde bulunmam ama sizin evliliginiz basindan yanlis. Beraberliginiz anlamsiz. Eninde sonunda biter bu evlilik.

Evlenirken anne baba rizasini almak cok onemli diye dusunuyorum. Bizim goremediklerimizi onlar daha iyi gorebiliyorlar.

ben kendim Brukselde yasiyorum ama Ailem Liège'de yasiyo
elimden geleni yapmaya calisacagim
sana özelden numarami yazayim
sen yaz numarani diyecegim mesaj atma hakkin yok sanirsam
sen söyle arayabilirmisin?
caldir kapat ben seni ararim olurmu

ben o dediginizide dedim denemedigim hic bi yol kalmadi demekki ben coksansliyim hic bisi harcamadan geldim kocamin bas kosesine oturdum dedim bu zayif noktami sakladim uzun bisure kimse bisi diyemedi ama onlari ferhatcesaretlendirdi ferhat biliyodu benim bu zafimi zayifligimi bu gun herkesin icinde yeminederim dogru duzgun bi tartisma bile yokken ben buraya kadar tek kendim geldim kimseden bisigormedim dedi senne getridin dedi ben nasi kotu oldum ama belli de etmemeye calisiyorum gulerek kendim geldim ya ferhat yetmezmi bu dedim oda gulerek yetmez dedi daha tamam bidaaha oymus ben aslinda kocama okadar iyilikler yaptimki onlar yedi kardes kocamin annesin cok hasta yatalak bi insandi kac ay bu evde kaldi gikim cikmadi gelinligimi bile bilemedim o ise gider ben annesiyle babsiyla kalirdimburda hastanin evine hemsireler geliyo gunde uc kere gelirlerdi kayinvalidemin altinitemizleyip giderlerdi kayinpederim bana bak bunlara ogren anan artiksizle kalcak bunlar aksam gelmiyorlar altini sen de temizliycen dedi en son artik orda patladim buyuk kavga cikti aiileler birbirinegirdi istemiyorum dedim yedi cocugu var hepsi benim yari yasimdan daha buyukler dedim onlar neden bi kere olsun gelmiyolarda hep benhep ben dedim sonra kavgadan sonra kayinvalidemi gene almadilar eve kimse hastaneye goturduler bi pazar aksami sonrada 5gun sonra oldu haberi geldi kayinpederimle esimin buyukabisi otenazi istemis kayinvalideme yapmislar olmus ferhat bundan dolayi beni suclu buluyo annemin katili sensin dio bana yaaa bakin oglumun ustune yeminederim benim niyetim bakmakti ama cok agir hastaydi bende hepsinden kucuk olunca hep kullandilar beni kendileri gelmezlerdi bile ferhat bile gelmezdi hep ben kalirdim kayinvalidemin yaninda kayinpederim desen turkiyeye birakipgitmek istiyo cunku ordada evli benim yanimakoyup gitcekti gelmiycekti aylarca oyuzden ben yapabiliyomuyum bakabiliyomuyum die hep hemsirelerin yanina sokardi beni bak ogren nasi altalinio diee ben 24 yasindayim ama cokkk cektim cok kimseden de beddua almadimallahimdiom bennerde hata yaptim niye cekiom bu cezayi yoruldum ya cok yoruldum

gercektenmi tamam ben size numarami veriyim nolur bana yardim edin cokdua ederim size cagriatamam kontorum yok numarami ozele nasi yazcam

Özelden yazamazsin ki canim 100 mesaj yazmadan yazamiyorsun özelden
ben sana mesaj gönderdim bakarsan gorursun numarami

bos mesaj atamiyormusun cep telefonundan?

onuda yapamiyorsan

bak cep telefonun "base" hatiysa
bedava mesaj gonderebiliyorsun
mesaj kismina giriyorsun "call me" yaziyorsun yaninada sana gonderdigim
numarami yaziyorsun ve 1925 numaraya mesaj atar gibi atiyorsun
bana numaran gelecek
ucretsiz bir servis

Yuh yaa sen bakmak zorunda falan değilsin ki zaten hem ötenaziyi yaptıranlar asıl katil. Allahım yardım etsin sana da inşallah kurtul yaa içim acıdı okudukça seninle aynı yaştayım ben de. Evliliğinle imtihan oluyorsun resmen Belçika'da yaşayan arkadaşla irtibat kur canım biz ancak yazarız, dua ederiz.

Dilli bilmediği icin korkuyor ve çekiniyor olmalı arkadaş.
Yurt dışında öğle yaşamak kolay değil.
Dili bilmiyorsa, taksici zor gelir, alir.

O adam sana ve çocuğuna bakmak sorunda.
Tek kelime bile bu konuda şikayet edemez, gö.ü çalışmaya zorlandı galiba..
Siz bir imam getirin, tekrar bu adama ne yapması gerektiğini anlatsin..

Vallah çok haklısın, cok itici bir davranış!
Ben olsam bebde öğle birinin yatağına girmeye cekinirdim. .

Aranızdaki sorunu düzeltin. .
Mesela dedinmi buna hic,neden ayrılmak istediğini?
Hangi ülkedesin?

çalışmak gibi bir zorunluluğun mu var ki bile bile evlenmiş paşa ,

ayrıca kendine güvenmiyorsa bi evi geçindirecek kapasite görmüyorsa kendinde evlenmeseymiş , şimdi başına kakmaları aslında kendilerini düşürüyor seni değil...

bu 4 ay içinde hiçmi ailenızle tlede görüşmedınız hepmi yanınızda söyleyın gelsinler alsınlar yada ona telefon açsınlar sizi sahıpsiz bulmuş nedemek benım dediğim olacak bunuda hiç anlamıyorum yanı ben sürekli benım deiğim olsa mutlu olamam bırlıkte karar almak çok daha güzel evlilikte evliliğin gereği zatenn ne zevk duyuyor bu huzursuzluktan çocuğunuzda olmuş bır aile olacakken evladının annesını ezmeyi ne sanıyor sizi iyice köşeye sıkıştırmış bkın aylın sıze yardıme deceğini söyluyor onunla görüşün kurtuolun bu adamdan aklını başına toplasın bıraz kafalarınızı dınlendırınce ne yapacağınıza karar verırsınız

Kizilca sende dikat et!
Çocuk oyunu değil bu canim..
önce bir şey yapmadan, iyi karar alin.. iyi konuşun!

Arkadaşım çok üzüldüm okuduklarıma gerçekten Peki sen ailenle telefonlaşmıyormusun,onların haberi yokmu bu durumundan ?Onlar yardımcı olamıyorlar mı sana?Yardım etmek isterim ama ne yapabilirim bilemedim ki

Kizilca sende dikat et!
Çocuk oyunu değil bu canim..
önce bir şey yapmadan, iyi karar alin.. iyi konuşun!

tabii kanun disi bir sey olmayacak
o kadar haklari varki konu sahibesinin
bunlarin farkinda olmali
4 aylik bebekle köle hayati ne demek
koluna cimdik yiye yiye imzalamak ne demek

bu nasıl bir adamdır yaa bence en sakin şekilde hiç kaçmıcakmışsınız gibi eskisi gibiolmaya devam edin hatta eşinizi takmayın bile bu süreçte paranızı biriktirin ailenize geliceğinizi söyleyin kanun çerçevesinde boşanma davanızı açın ve gidin bu kadar da olmaz ki...

bunlarin farkinda olmali

Neyi imzaliyor?
Belçika'nın kadin haklari ve koruma haklarida çok geniş olmali..
Bu yönden kanuna sonsuz güvenim var.
Fakat eşi ikinizede zarar vere bilir.
Yardim etiği kişinin kim olduğunu bilmemesi gerekiyor.
Ayrica konu sayibi emin olmadan bir şey yapmayin, bir sinirle şuan böyle emin görüne bilur.
Bu yüzden iyi konuşup, anlaşmak gerekiyor.
Gerçi emin olmazsa, sonradan dönse bile, bir şey değişmez.
Zadece adamin gözü korkar! Yanluz ve saf olmadığını anlar..

Tanıdığım bir kadın var.Babasının durumu iyi değildi,evlenirken birşey yapmadı.
Eşi ise epey zengin ve bu kadın,kraliçeler gibi yaşıyor,kocası gözünün içine bakıyor.
Erkekle de alakalı ama kadının tavrıyla da mutlaka alakası olduğunu düşünüyorum.

Keşke baştan,konuşanları sustursaydın.Hala da yapabilirsin.
Üstelik küçümseyerek yapabilirsin.Demek ki ben değerim,benim kendim gelmem yeter gibi...
Eşine de tabii yapacaksın diyeceksin.Sen bu evin erkeğisin,bulmuşsun benim gibi kadını,önüme dünyaları sermen lazım:)

Ayrıca baban neden düğün yapamadı diye ezilip büzüldü anlamadım.
Düğünü zaten erkek tarafı yapar benim bildiğim.

4 aylık bebeğin var ve 4 aydır ayrı yatıyormuşsunuz.
Bu ayrı yatmak,biraz da bebekle ve lohusalıkla alakalı sanırım.

Belki sen kendin maddi konulara çok üzülüyor ve ezilmiş hissediyorsun.
Bu yüzden cevap veremiyor,altta kalıyorsun.
Şunu bil ki sen çöpsüz de gelsen,çalışmasan da eşinin öyle konuşmaya hakkı yok.

Ben senin yerinde olsam,bir an evvel dil öğrenmeye ve çevremi tanımaya çalışırım.
Kendi başına çık,gez.Kendini eve hapsedip dünyadan soyutlanma.
Çaresiz ve muhtaç görünme,olma.

İşte bu yüzden birçok aile,kızlarını dışarıya gelin vermek istemiyor.Haklılar.

bunlarin farkinda olmali

kızılca dikkat etmelisin bence sende sonuçta kanun ilede olsa sorun olabilir sanda zarar gelmesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…