Bittim, mahvoldum

cok seviyoduk ilk baslarda birbirimizi korurdubeni ama gecen sene subat ayinda annesi olunce biz sarsildik herkes hersyi benden biliyo tuba kavga cikarmasaydi annem olmezdideyip esimin aklini celiyolar oda en ufak biseyde beni hemen suclar ne katilligim kaldine zugurtlugum cocuk bile artik bizibir arada tutamazki yigit dort aylik oldu kapanacagi yerde sorunlar iyice cogaliyo bende ona anlatmaya calisiyom iste buevlilikenindede sonundadabitcek hemen bitirelim ben artik sagligimdan olcam diorumama git dio sadece gitmem gereken yere goturup birakip yollamiyo beni

ben belcikadayim evet burda yasamak hemde kimin kimsen yokken okadar yabancinin icinde yasamak cokzor 4 aylik oglumdan farksizim bebek gibiyim hicbisibilmiyorum hic bi yere kendimgidemiyorum ben onceden ozguveni yerinde olan biriydimama buulke yasadiklarim herseyimicaldi benden

kızılca dikkat etmelisin bence sende sonuçta kanun ilede olsa sorun olabilir sanda zarar gelmesin ..

bilmiyorum arkadaslar
daha aramadi
ozelden numarami vermistim
caldirsaydi daha net anlasirdik

simdi konu sahibesi cocugunu alip turkiyeye kacmak istiyorsa
elbette suclu duruma dusecek
kocasinin burnunu surturmek istiyorsa
turkiyeye kacmasina gerek yok

genelde turkiyeden gelin alan gurbetci aileleri bilirim
genelleme yapmak yanlis tabiiki ama buyuk oranda
soz hakki tanimiyorlar
ve bu arkadasimizin basina gelen seyler o kadar cokki yasadigim yerde
yokluktan degil ama elini paraya alistirmiyorlar
kontor almiyorlar
gorumcesinin kayninin evine kadar temizlettiriyorlar
ve tabii oncelik anne babaya bakmalarini istiyorlar
neden?
cunku bu gelinler dili bilmiyorlar
ve kimseleri yok!
ama bir kere polis ziyaret edince veyahut sosyal derneklerden birisi
en az yuzde elli duzeliyorlar

kendisinide mahvettibenide bittik iste daha otesimi var

tubaseyma numarami ozelden aldinmi?

ben telefonda gorusuyorum ama oda yanimda oluyo onsuz gorusemem telime kontor almiyo sadece konusacagimzaman gidioon euroluk kontoru aliyo bitirene kadar konus dio ben bazen bitirmeden kapatmak istiyom vallahi izin vermiyo bitmessede benimtelden kendini ariyo gene bi sekilde bitiriyo kontorumu soruyorum simdi bu yasamkmi ben ailemin evinde gulgibi yasayip gidiyodum cokzorluklar cektik ama husursuzluk neydi bilmezdim ne zaman evlendim cehenneme dustum

ben senin gitmek sitediğin düşünmüyorum. hiç mi polis yok, eğer bu kadar ciddi gitmek isteseydin ve yaşadıkların o kadar ciddi olsaydı çoktaaan giderdin. sokaklarda hiç mi polis yok da gelip burdan yardım istiyorsun. resmi kurum hiç mi yok orda.
sen fazlaca kırılmışsın hepsi bu.
gitmek istediğin falan yok.
okadar eziyette hissediyorsan kendini aileni arar ölüyorum gelin beni alın dersin. ya da polis vs. illa bi yol bulunur.
gidicem die burayı ayağa kaldırma bence. insanları da zora sokma

sayfanin yukarisinda sagda bildiri gelmistir sana kirmizi yaziyla
oraya tiklayarak sana yazdigim mesaji gorursun

ozelden mesaj atman icin
kadinlarkulubunde en az 100 mesaj atman gerek
su an sen yazdiklarinla 32 mesajin var
bu yuzden simdilik ozelden yazamazsin bana

ama sana yazdigim numarayi ve mesaji gorursun

Bence;

'Beni bu şekilde kabul ettiniz' lafı bile yanlış. Ne varmış bunda ? Bu bir eksiklik mi utanılacak bir durum mu nedir abi bu erkeklere noluyo ya ? Ne oldu bizim aile yapımıza? Kadını kendisine para makinesi diye mi almış ki eve para getirmiyo diye hakir görüyo. Madem öyle gidip paralı yaşlı kadınlardan biriyle evlenseymiş, parası için takılsaymış onlarla. Allahım yarabbim ya. Ay cinlerim tepeme çıktı. Aldıysan bu hatunu eşşşşeeeek gibi de bakacaksın arkadaşım.

biz polislikte olduk zaten ama dil bilmedigimicn ve opolis kocamicocuklugundanberi tanidigi icn gene kapandikonu dahada fazla polislik olmaktan korkuyorum cunku burda malumanne babatartismalarinda polisler cocugu alikobiliyoferhat beni onlada tehdit ediyo sesini cikarmabak cocugu goturuler bende senioldururm dio gene maruzkaliyorum psikoljik siddetine

yok esimin kesinlikle ole vurdumlu kirdimlari yok olebiseyi banada yapmaz yardim edenede yapmaz allahtan onda bari rahatim tbikide soylemem esime deli degilim kimden yardim aldigimi soliycek kadar yanlis anlamayin lutfen kendi adima konustum

Son düzenleme:

ben kirilali cookkk oldu onceleri cok kirilmistim ama gitmemisrtim simdi kirilmadim sadece sevgim saygimtahammulum kalmadi sadece gitmek istiyorum ben baskada bisidegil esiniz size yigeninizinhakkinda ne olursa olsun sen elimin kirisin o benim namusum deseydi kirilirmiydiniz yada gitmek miisterdiniz

cocugun sagligi yerinde olduktan sonra cocuk siddet gormedikten sonra
kimse alamaz cocugu
ac acik birakmiyorsaniz yahu
burda onca romanyalinin onca esrarkesin cocugunu almiyorlar
fiziksel siddet yok ve bakiliyor diye

tanidiklarin bebeginin ayagi kirildi dusmus yataktan
polis sorusturma yapti ve siddet olmadigina inandiklari icin biraktilar
iki ay sonra cocuk yine düsmüs ve bayginlik gecirdi
iyi beslenmedigi ve ikinci vukuat oldugu icin siddette maruz kaldigina
kanaat getirip aldilar

sizin oyle bir sorununuz yok

sen dili bilmedigin icin ve seni sindirdigi icin
sana herseyi soyler belcika krali babamin arkadasi bile der yani
ama dili bilmemen senin bir sey yapamayacagin anlamina gelmiyor

sana para vermemesi
sana psikolojik siddet uygulamasi suc
bir kere haberi oldumuydu kurumun
esinin gozunu oyle bir korkutularki
birde gelir kontrol ederler hersey yolundami diyee
tabii bosanmak istiyorsanda yardim ederler
tamamen senin istegine kalmis bir sey

senin tam ne istedigini bilmen gerek

tuba telefon numaranı yazdığın yerin sağ aşağısında mesaj düzenleme paneli diye bir şey var oraya tıkla ve o numarayı sil hemen. ben kızılcaya numaranı mesaj olarak bildircem

ayrıca eşin senin internetten hangi sitelere baktığını takip ediyor olabilir. uçak biletlerini alacağını da bu şekilde öğrenmiş çünkü. bilgisayarındaki geçmişi temizle

ben yazdim size numarami ama sayfaya yazmisimgaliba aldinizminumarami

anlattıkların elbetteki insanı en derinden kıracak yaralayacak şeyler de
bi şekilde gidebiliridn eğer isteseydin tam olarak demek istiyorum
polislik olmaktan korkuyorsun ama en nihayetinde burdaki arkadaştan yardım alsan da eşinin gitmene rızası olmadığını söylüyorsun bi şekilde yine polislik olucaksın?
eşin olay çıkaracak. her halükarda gidemezsn senin deidğine gelrisek. aileni aramalısın bence. öldüm bittim dersin. gelriler anlaşırlar ve götürürler. diğer türlü kaçsan bile yakalanma ihtimalin yüksek. çocuk var .sonuçları daha da kötü olabilir.polisisz de bu işin halledilebileceğini sanmıyorum eşin gitmene razı olmadıktan sonra.

Allah kurtarsın arkadaşım

canim hayir ozelden yazamazsin cunku yeni uye oldugun icin
daha o hakka sahip degilsin
bu yuzden numarani alamadim

bak telefon hatin "base" yada "ayyildiz" yani 0485/0486/0487'den baslayan hatmi?

eyer o hatsa telefonunun son alti rakamini yaz buraya sonra mesajini silersin
baska turlu nasil alabilirim numarani
yada msn adresin varsa ver
ama ozelden sen yazamiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…