cok seviyoduk ilk baslarda birbirimizi korurdubeni ama gecen sene subat ayinda annesi olunce biz sarsildik herkes hersyi benden biliyo tuba kavga cikarmasaydi annem olmezdideyip esimin aklini celiyolar oda en ufak biseyde beni hemen suclar ne katilligim kaldine zugurtlugum cocuk bile artik bizibir arada tutamazki yigit dort aylik oldu kapanacagi yerde sorunlar iyice cogaliyo bende ona anlatmaya calisiyom iste buevlilikenindede sonundadabitcek hemen bitirelim ben artik sagligimdan olcam diorumama git dio sadece gitmem gereken yere goturup birakip yollamiyo beniDurumuna uzuldum ama ben pek net anlayamadim.
Esin seni calismiyor diye butun akrabasinin yaninda asagiliyor.
Ayri odalarda yatiyorsunuz aranizda kari-koca iliskisi yok
Sen bosanmak istiyorsun esin istemiyor
Esini sevmedigini soyluyorsun, aranizda sevgi de yok.
Benim anladigim kabaca, aranizda 4 aylik cocuktan baska birsey yok. Dogru mu?
Bu evlilik sirf cocugunuz icin mi devam ediyor?
Oyle bile olsa bastan sona yanlis bir evlilik. Kusura bakma biraz sert olacak ama;Ben kimseye kolay kolay ayril onerisinde bulunmam ama sizin evliliginiz basindan yanlis. Beraberliginiz anlamsiz. Eninde sonunda biter bu evlilik.
Evlenirken anne baba rizasini almak cok onemli diye dusunuyorum. Bizim goremediklerimizi onlar daha iyi gorebiliyorlar.
ben belcikadayim evet burda yasamak hemde kimin kimsen yokken okadar yabancinin icinde yasamak cokzor 4 aylik oglumdan farksizim bebek gibiyim hicbisibilmiyorum hic bi yere kendimgidemiyorum ben onceden ozguveni yerinde olan biriydimama buulke yasadiklarim herseyimicaldi bendenDilli bilmediği icin korkuyor ve çekiniyor olmalı arkadaş.
Yurt dışında öğle yaşamak kolay değil.
Dili bilmiyorsa, taksici zor gelir, alir.
O adam sana ve çocuğuna bakmak sorunda.
Tek kelime bile bu konuda şikayet edemez, gö.ü çalışmaya zorlandı galiba..
Siz bir imam getirin, tekrar bu adama ne yapması gerektiğini anlatsin..
Vallah çok haklısın, cok itici bir davranış!
Ben olsam bebde öğle birinin yatağına girmeye cekinirdim. .
Aranızdaki sorunu düzeltin. .
Mesela dedinmi buna hic,neden ayrılmak istediğini?
Hangi ülkedesin?
Neyi imzaliyor?
Belçika'nın kadin haklari ve koruma haklarida çok geniş olmali..
Bu yönden kanuna sonsuz güvenim var.
Fakat eşi ikinizede zarar vere bilir.
Yardim etiği kişinin kim olduğunu bilmemesi gerekiyor.
Ayrica konu sayibi emin olmadan bir şey yapmayin, bir sinirle şuan böyle emin görüne bilur.
Bu yüzden iyi konuşup, anlaşmak gerekiyor.
Gerçi emin olmazsa, sonradan dönse bile, bir şey değişmez.
Zadece adamin gözü korkar! Yanluz ve saf olmadığını anlar..
kızılca dikkat etmelisin bence sende sonuçta kanun ilede olsa sorun olabilir sanda zarar gelmesin ..
çalışmak gibi bir zorunluluğun mu var ki bile bile evlenmiş paşa ,
ayrıca kendine güvenmiyorsa bi evi geçindirecek kapasite görmüyorsa kendinde evlenmeseymiş , şimdi başına kakmaları aslında kendilerini düşürüyor seni değil...
ben belcikadayim evet burda yasamak hemde kimin kimsen yokken okadar yabancinin icinde yasamak cokzor 4 aylik oglumdan farksizim bebek gibiyim hicbisibilmiyorum hic bi yere kendimgidemiyorum ben onceden ozguveni yerinde olan biriydimama buulke yasadiklarim herseyimicaldi benden
bu 4 ay içinde hiçmi ailenızle tlede görüşmedınız hepmi yanınızda söyleyın gelsinler alsınlar yada ona telefon açsınlar sizi sahıpsiz bulmuş nedemek benım dediğim olacak bunuda hiç anlamıyorum yanı ben sürekli benım deiğim olsa mutlu olamam bırlıkte karar almak çok daha güzel evlilikte evliliğin gereği zatenn ne zevk duyuyor bu huzursuzluktan çocuğunuzda olmuş bır aile olacakken evladının annesını ezmeyi ne sanıyor sizi iyice köşeye sıkıştırmış bkın aylın sıze yardıme deceğini söyluyor onunla görüşün kurtuolun bu adamdan aklını başına toplasın bıraz kafalarınızı dınlendırınce ne yapacağınıza karar verırsınız
tubaseyma numarami ozelden aldinmi?
cok seviyoduk ilk baslarda birbirimizi korurdubeni ama gecen sene subat ayinda annesi olunce biz sarsildik herkes hersyi benden biliyo tuba kavga cikarmasaydi annem olmezdideyip esimin aklini celiyolar oda en ufak biseyde beni hemen suclar ne katilligim kaldine zugurtlugum cocuk bile artik bizibir arada tutamazki yigit dort aylik oldu kapanacagi yerde sorunlar iyice cogaliyo bende ona anlatmaya calisiyom iste buevlilikenindede sonundadabitcek hemen bitirelim ben artik sagligimdan olcam diorumama git dio sadece gitmem gereken yere goturup birakip yollamiyo beni
biz polislikte olduk zaten ama dil bilmedigimicn ve opolis kocamicocuklugundanberi tanidigi icn gene kapandikonu dahada fazla polislik olmaktan korkuyorum cunku burda malumanne babatartismalarinda polisler cocugu alikobiliyoferhat beni onlada tehdit ediyo sesini cikarmabak cocugu goturuler bende senioldururm dio gene maruzkaliyorum psikoljik siddetinebilmiyorum arkadaslar
daha aramadi
ozelden numarami vermistim
caldirsaydi daha net anlasirdik
simdi konu sahibesi cocugunu alip turkiyeye kacmak istiyorsa
elbette suclu duruma dusecek
kocasinin burnunu surturmek istiyorsa
turkiyeye kacmasina gerek yok
genelde turkiyeden gelin alan gurbetci aileleri bilirim
genelleme yapmak yanlis tabiiki ama buyuk oranda
soz hakki tanimiyorlar
ve bu arkadasimizin basina gelen seyler o kadar cokki yasadigim yerde
yokluktan degil ama elini paraya alistirmiyorlar
kontor almiyorlar
gorumcesinin kayninin evine kadar temizlettiriyorlar
ve tabii oncelik anne babaya bakmalarini istiyorlar
neden?
cunku bu gelinler dili bilmiyorlar
ve kimseleri yok!
ama bir kere polis ziyaret edince veyahut sosyal derneklerden birisi
en az yuzde elli duzeliyorlar
Neyi imzaliyor?
Belçika'nın kadin haklari ve koruma haklarida çok geniş olmali..
Bu yönden kanuna sonsuz güvenim var.
Fakat eşi ikinizede zarar vere bilir.
Yardim etiği kişinin kim olduğunu bilmemesi gerekiyor.
Ayrica konu sayibi emin olmadan bir şey yapmayin, bir sinirle şuan böyle emin görüne bilur.
Bu yüzden iyi konuşup, anlaşmak gerekiyor.
Gerçi emin olmazsa, sonradan dönse bile, bir şey değişmez.
Zadece adamin gözü korkar! Yanluz ve saf olmadığını anlar..
ben kendim Brukselde yasiyorum ama Ailem Liège'de yasiyo
elimden geleni yapmaya calisacagim
sana özelden numarami yazayim
sen yaz numarani diyecegim mesaj atma hakkin yok sanirsam
sen söyle arayabilirmisin?
caldir kapat ben seni ararim olurmu[
ben senin gitmek sitediğin düşünmüyorum. hiç mi polis yok, eğer bu kadar ciddi gitmek isteseydin ve yaşadıkların o kadar ciddi olsaydı çoktaaan giderdin. sokaklarda hiç mi polis yok da gelip burdan yardım istiyorsun. resmi kurum hiç mi yok orda.
sen fazlaca kırılmışsın hepsi bu.
gitmek istediğin falan yok.
okadar eziyette hissediyorsan kendini aileni arar ölüyorum gelin beni alın dersin. ya da polis vs. illa bi yol bulunur.
gidicem die burayı ayağa kaldırma bence. insanları da zora sokma
sayfanin yukarisinda sagda bildiri gelmistir sana kirmizi yaziyla
oraya tiklayarak sana yazdigim mesaji gorursun
ozelden mesaj atman icin
kadinlarkulubunde en az 100 mesaj atman gerek
su an sen yazdiklarinla 32 mesajin var
bu yuzden simdilik ozelden yazamazsin bana
ama sana yazdigim numarayi ve mesaji gorursun
ben kirilali cookkk oldu onceleri cok kirilmistim ama gitmemisrtim simdi kirilmadim sadece sevgim saygimtahammulum kalmadi sadece gitmek istiyorum ben baskada bisidegil esiniz size yigeninizinhakkinda ne olursa olsun sen elimin kirisin o benim namusum deseydi kirilirmiydiniz yada gitmek miisterdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?