- 4 Şubat 2015
- 668
- 348
- 43
- Konu Sahibi minikbulut
-
Oldu, çok rahatladım, gecenin ikisinde hala uyuyamama sebebim buydu.
Sağol caniçim
Gideyim de başka konulara yine okumadan yorum yapayım
Şu köşede bir kıskanç lafı olacaktı, onu kurcalayayım
Benim annemde öyle : )
Bende bacaklarımı dize kadar alıyorum üstte yok diye
Eski halinden eser yok sarı tüyler koyulaştı bayağı bi
ahahah güzel kafa sewdim
gözlerim 7 numara miyop demiştiniz sanırım bu saate kadar bilgisayar telefon ekranlarında yormayın caanım gözlerinizi
Eski nesil bizden daha tuysuz zaten, biz hormonlu kusaga giriyoruz :) ben de dize kadar aliyorum lazer denedim alet gormedi kil koklerim çok sariymis, ama cikanlar daha koyu cikiyor artik eskisi gibi degil maalesef.
Banlanırım belki
Şimdiden peşin peşin kolumu paylaşayım
Sarı da olsa görünür aaa kolunu niye almıyosunuz derseniz ben göremeyebilirim
Aha kolum, en sondaki de piknikte güneşte çekilmiş hali. Kendime icat çıkarasım gelmedi, az bi tüyü azdırmak istemedim almadım. Ama bıyık itici geldi ince bi tane bile tüy olsa aldım alırım
Eki Görüntüle 1757058 Eki Görüntüle 1757059 Eki Görüntüle 1757060
Ay ne biliyimay ilahi kolunu atmış bende parmağımın üstündekilerimi atsam napsam
bende almam benim kolumdakilerde siyah ama ince neyse kol alıyolar sonra sakal gibi çıkıyobakımlı olcaz diye maymun oluyolar iyimi
ay almayın kolu yüzü hele kol çıkarken iğrenç bi görüntü
Ben sadece cene altima yaptirdim ve cok pisman oldum her seanstan sonra kil kokleri yara oldu ve haftalarca gecmedi, 3. Seanstan sonra devam etmedim cunku insan icine cikacak durumda gorunmuyordu cenem cilk yara oldu ve iz de kaldi. O yuzden cok cok iyi bir uzmana yaptirmak lazim.Yeri değil ama yüze yapılan iğneli lazer işe yaradı mı? Ve iğneyi sokmak acıtıyor mu ?
Ben sadece cene altima yaptirdim ve cok pisman oldum her seanstan sonra kil kokleri yara oldu ve haftalarca gecmedi, 3. Seanstan sonra devam etmedim cunku insan icine cikacak durumda gorunmuyordu cenem cilk yara oldu ve iz de kaldi. O yuzden cok cok iyi bir uzmana yaptirmak lazim.
Benimde sarı sarı ama yandan bakınca belli oluyo yeşilimsi duruyo al bişey olmaz sarı olduğu için çok sık almana gerek yok benım ayda bir aldığım bile oluyo kimsede farketmiyoBugün erkek arkadaşımla buluştum ve dışarda güneş olduğu için şakayla karışık bıyıklarım olduğunu ima etti, bu tip konularda birbirimize alınmayız ben de kendimle alay ettim lafının üstüne ama daha sonra vakit ilerleyince kötü durduğunu söyledi. Normalde ben almıyorum bıyığımı, sarışına dönük bir yapım var, tenim de açık, kimse bana şuana kadar aa bıyığın var dememişti ve o bana öyle deyince kendimi kötü hissettim. Bıyık konusunda kendimden memnunum, kabul ediyorum azcık var ama kalın değil, açık renkli, birkaç tanesi kumral ama anca dibime girip bakarsanız belli. Sorum şu, sizce almalı mıyım, bu konuda kendinizin memnun oluşunu mu dikkate alırdınız yoksa sevgilinizin gönlünü hoş etmeyi mi düşünürdünüz. Bu arada 1,5 yıldır sevgiliyiz ve ilk defa bıyığımla ilgili laf etti.
Yıkanınca güzel köpürüyorlar işteesmerlerin gözünde sarı tüyler(bende esmerim bende dahil oluyorum sanırsam )
normakde sarı tüy
O gobektekiler dudak ustunde olunca olmuyo ya bence :)esmerlerin gözünde sarı tüyler(bende esmerim bende dahil oluyorum sanırsam )
normakde sarı tüy
Benim cildim cok beyaz ve cok hassas ondan kaynakli da olabilir igneli epilasyon topiginde yaptirip cok memnun kalanlar da var bana yaramadiAyyyy bende istiyordum ama çok korktum şimdii
Ben delilli konuştum üstüme alınmıyorumKk da cogu kisimi sari tuylu olur sanirsin slav irkiyiz
Evet gordum tuy yok alinma alinmaBen delilli konuştum üstüme alınmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?