Bıyıkları almak önemli mi?

Oldu, çok rahatladım, gecenin ikisinde hala uyuyamama sebebim buydu.
Sağol caniçim
Gideyim de başka konulara yine okumadan yorum yapayım
Şu köşede bir kıskanç lafı olacaktı, onu kurcalayayım
ahahah güzel kafa sewdim
gözlerim 7 numara miyop demiştiniz sanırım bu saate kadar bilgisayar telefon ekranlarında yormayın caanım gözlerinizi

Benim annemde öyle : )
Bende bacaklarımı dize kadar alıyorum üstte yok diye
Eski halinden eser yok sarı tüyler koyulaştı bayağı bi

Eski nesil bizden daha tuysuz zaten, biz hormonlu kusaga giriyoruz :) ben de dize kadar aliyorum lazer denedim alet gormedi kil koklerim çok sariymis, ama cikanlar daha koyu cikiyor artik eskisi gibi degil maalesef.

Eski nesil bizden daha tuysuz zaten, biz hormonlu kusaga giriyoruz :) ben de dize kadar aliyorum lazer denedim alet gormedi kil koklerim çok sariymis, ama cikanlar daha koyu cikiyor artik eskisi gibi degil maalesef.

Yeri değil ama yüze yapılan iğneli lazer işe yaradı mı? Ve iğneyi sokmak acıtıyor mu ?

ay ilahi kolunu atmış bende parmağımın üstündekilerimi atsam napsam
bende almam benim kolumdakilerde siyah ama ince neyse kol alıyolar sonra sakal gibi çıkıyo bakımlı olcaz diye maymun oluyolar iyimi
ay almayın kolu yüzü hele kol çıkarken iğrenç bi görüntü

Tabiki senin kendini nasıl iyi hissettigin önemli...ve herhangi bir değişikliği sadece kendin istedigin icin yapmanı tavsiye ederim...suda bir gercek erkekler bıyık konusunda takıntılı ama bunu sevgilin icin degil kendin icin yapmani tavsiye ederim

Ay ne biliyim
Bi baktım biri demiş tüysüzüm öteki inanmamış didişip durmuşlar
Bende delilli konuşayım dedim

Yeri değil ama yüze yapılan iğneli lazer işe yaradı mı? Ve iğneyi sokmak acıtıyor mu ?
Ben sadece cene altima yaptirdim ve cok pisman oldum her seanstan sonra kil kokleri yara oldu ve haftalarca gecmedi, 3. Seanstan sonra devam etmedim cunku insan icine cikacak durumda gorunmuyordu cenem cilk yara oldu ve iz de kaldi. O yuzden cok cok iyi bir uzmana yaptirmak lazim.

Ayyyy bende istiyordum ama çok korktum şimdii

Benimde sarı sarı ama yandan bakınca belli oluyo yeşilimsi duruyo al bişey olmaz sarı olduğu için çok sık almana gerek yok benım ayda bir aldığım bile oluyo kimsede farketmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…