Bıyıkları almak önemli mi?

Bi kıl ne kadar tartışılmış ya..Kendinizi güzel mi buluyorsunuz o bıyıkla cok iğrenc ben bu konuda hassasmıyım ki acaba diyırum ama inanın bi kızda cok kötü duruyor ya..

Bu konu da bizim kadınların ne kadar kompleksi olduğunu gösteriyor. Bıyıklarını almayan kadınların yaptığı açıklamada özellikle buram buram kompleks var. Almayı tercih etmediğin tüyler için neden burada açıklama yapıp kendini görüyorsun, zaman harcıyorsun ki? Almayan almaz, bunu bu kadar kompleks haline getirmek neyin nesi acaba. Almıyor ama açıklama yapmak için de kendini paralamış burada. Resimler falan paylaşılmış, şaka gibi. Başka işi gücü yok herhalde. Şu konudaki yorumların bir kısmını okudum ve kadınlarımıza acıdım resmen. Hayatı komplekssiz yaşamak lazım arkadaşlar.

Ben de kollarimi ve ust bacaklarimi hic almadim, tuy yok cunku, sari da yok, hatta alt bacaklarimin arka kisminda yani baldirimda da yok ama cenemde sakal var bu ne yaman celiski

e peki bıyık almamayı bakımsızlık olarak görenlere ve iğrenç diyenlere ne demeli?

Ben kılı tüyü guzelikten once temizlik icin alirim... Birileri istedi diye yapmayin tabi hiç birşeyi kendiniz icin yapin... benim arkadasim namaz kilmayi birakinca malum bolgeyi almayida birakmis .... nasilsa namaz kilmiyorum 1bucuk 2 ayi buluyor almadim valla dedi gozlerim yerlerinden firlamisti... Annem hep der biyiklari birakan baska taraflari hayli hayli birakir der... sari olmasi fark etmiyo ozellikle yazin guneste edvard cullen edasiyla parlak parlak geziniriz :)))

Gece dayanamadım uyudum, az evvel açtım ki oovvv
Bana kalırsa konu sahibi çoktan yolmuştur o tüyleri, çenemizi yoruyoruz burada boşuna
Hayatın anlamını sorsak, ben de dahil birçok kişi fikirlerini paragraflarla ifade etmezdi herhalde, şu konuda olduğu kadar.

Alkışlıyore

Ben de kollarimi ve ust bacaklarimi hic almadim, tuy yok cunku, sari da yok, hatta alt bacaklarimin arka kisminda yani baldirimda da yok ama cenemde sakal var bu ne yaman celiski
Ben üst bacakta hiç kimsede yok sanıyordum
İşyerinde benden büyük biri vardı dedi ki bacaklarım çok uzun ya al al bitmiyo
Dedim nasıl yani sen tüm bacağını mı alıyosun
Evet dedi sen almıyo musun
Şaştım
Benim üst bacak ve üst kollarda hiç bişey yok ki meğer şanslıymışım haberim yokmuş

bazı insanlarda da tam tersi üst bacakta kıl oluyor alt bacak tertemiz, pırıl pırıl oluyor(mesela annem).bende maalesef hem üstte hem altta var ama jiletle aldığım için birkaç dakikada bütün vücudumu alıyorum kolay bir şekilde.

Aaa o daha ilginçmiş
Daha neler öğreneceğim bakalım

Aynen aynen :) bi de bizim aile komple sarisin tuysuz, annem tam köse kadinin koltukaltinda bile tuy yok. Ben de herkesi oyle saniyordum ama kesinliklr almak tuyleri cogaltiyor ben 3 tel biyigimi ceke ceke pala oldum, hamileyken cenemde bikac tel kil cikti onları da yoldum yoldum cogalttim, ustune igneli epilasyona servet odedim en iyisi fazla kurcalamamak

Benim annemde öyle : )
Bende bacaklarımı dize kadar alıyorum üstte yok diye
Eski halinden eser yok sarı tüyler koyulaştı bayağı bi

Sari bile olsa hic almamak hos olmuyor.
Bennde 5 6 ayda bir aliyorum.

Maşallah ailede ben kadar kıllısı yok 15 günü zor görüyo kaşımla bıyığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…