Annem bıyıklarımı aldırmama izin vermiyor. Psikolojim bozuldu neredeyse esmerim ve belli oluyor. Sınıfta erkekler takılıyor arada. Tanımadığım erkeklerle yada kızlarla konuşurken yüzüme dikkatli bakarlarsa konuşamamaya başladım. annem ise çok geri kafalı olduğundan izin vermiyor. erkeklere kendini beğendirmeye mi çalışıyorsun diyor. yada millet ne derse desin biz yolumuza bakacaz diyor . çok sinir oluyorum . normalde büyümeden önce hiç takmazdım ama şimdi ister istemez moralim bozuluyor. 17 yaşıdayım ve aldırmam gerektiğini düşünüyorum. YARDIMMM LÜTFENNNN
kendini mi beğendirmeye çalışıorsun ne kadar yanlış bir bakış açısı
kadınlar genelde aksine kendisi için süslenir daha iyi hissetmek daha güzel hissetmek için
siz aldırın lütfen kalıcı güven eksikliği yapmasın sonra yapar mı bilmem ama hiç hoş değil yani lisede bıyıklı tarzında anılarınızın olması bence bir an evvel alın...
alay konusu oluyorsa seni rahatsız ediyorsa tabiki aldırmalısın.annen zamanla anlayışla karşılayacaktır.bıyıksız halini gördükten sonra bıyıklı haline tahammül edemiyecektir
genelde kaş aldırma konusunda tatsızlık çıkar ama senin annen daha bıyıkta başlamış.git aldır canım ya da sir ağda bandı al yüz için olandan 2 dk da şipşak pürüzsüz olursun.annen de bir şey demez bence.
Annen saçmalamış, ne demek erkeklere mi beğendireceksin kendini! Annen herşeyi bu güne kadar kendini erkeklere beğendirmek için mi yapmış çok ayıp. Git aldır bıyıklarını, kocaman bir gençkız olmuşsun senin kişisel sınırlarını öğrenmesi lazım artık.
Psikolojini bozacagina aldir gitsin tatlim.yasinda gelmis genc kiz olmussun.yuz icin agda bantlarida satiliyor.iyi bir marka alirsan hem cok guzel aliyor.hem cok uzun sure gidiyor.