BIYIKLARIM :(

Ben 17 yasında üniversiteye gidiyordum. Kas ve bıyıklarımı aldırmaya liseye geçtiğim zaman basladım. Yapısal bir sey tabii ki ama rahatsız oluyorsan aldır, ne yapacak en fazla kızar bağırır. Fark bile etmeyebilir bence

Bu arada bende 19 yaşlarımdan ilk kez aldım galiba .
Rezillik resmen ...

kadir inanır türkan şoray ın oynadığı selvi boylum al yazmalım filmi geldi hatırıma konunu okuyunca...bir sahnesinde esas kızın annesi yani türkan şoray ın annesi kızını erkekler beğenmesin diye kömür karası sürüyordu yüzüne..ilahi senin annende çok kıskançmış...neden kıskanıyorki nasıl olsa bir gün o bıyıklar gidecek..

Al al, anneni de duyma, iki kizar uc bagirir biter gider...
17 yasinda kizsin, bu kadar her seye caresiz yaklasma...
Abartmadan bazen bildigini oku, kucuk degilsin artik, ustelik en guzel zamaninda konusamayacak hale getiren bir konu icin hala anne izni bekleme...
Veet soguk agda bantlarindan al iki dakikada biter, sikma canini...

Canım gelmişsin 17 yaşına, kaş dese anlarımda, bıyık bu ya :¦)
Sen bakma, kuaför ağdayla 10 saniye de alıyor 2-3 liraya. ilk işin bu olsun benim erkek kardeşim 13 yaşında gizlice kaşının ortasını alıyor. Asi style

Lise de ayni durumla karsilasmistim...Ne dalga gecerlerdi..Babam izin vermezdi benim de annem hersey icin babamdan uzin alirdi..Muhtemelen korkarlardi gerisi gelir makyaja doner ders caliaz falan diye...Ben de annemin dinleyecegi bi ablaya veya sen bi bayan ogretmen de olabilir soyledim..o da usulunce anneme anlatti..hos bir sene sonra aldirdim..ama takmadim ben..gulup geciyodum..Dedigim gibi o devami gelir diye korkuyor ama dalga gectiklerini biri annene usulunce anlatsin..sen degil..

Al al ifadesine katiliyorum da keske genc bir kiza 17 yasindasin anneni sallama ya es deger bi cumle kurmasaydiniz..

Lisede bir cocugun babasi da izin vermyordu biyiklarini tiras etmesine.. neymis gur cikarmis, hep ugrasirmis.. butun okulun maskarasi olmustu.. herkes o cocugun biyigini konuyordu.. idareciler bile torende cocugun biyiklariyla ilgili espriler yapiyordu..

Bu arada biyigini al bari.. annnen nereden farkedecek.. kil kontrolumu yapiyor.. ayhan isik biyigin olmadigina gore, iki tane tuyu alsan eminim iki ay sonra farkedilir.

canım arkadaşlar git aldır demiş. bence de aldır ama annenden çok çekiniyosan cımbızla rastgele birazını kopar tamamen alma. ertesi gün.biraz daha ertesi gün biraz daha. annenin gözünü alıştır. böylece hiç farketmez.

Al al ifadesine katiliyorum da keske genc bir kiza 17 yasindasin anneni sallama ya es deger bi cumle kurmasaydiniz..
Koyu yazdigim yer kilit nokta...
At kendini caddelere gece yarilari demedim, konumuz agda yapmak ve annesi izin vermiyor diye buna dahi asilik yapamayan bir kiz var karsimizda...
Hangimiz 17sinde biyiklarla gezdik, ya da annemiz dese bile gizli gizli halletmedik mi?
Ben elimden geldigince sinirlari cizerek belirttim gorusumu...
Bu mesaja yoldan cikacagini dusunmuyorum, zira cikarsa da hayretlere gark olurum...
Niyetinizin kotu olmadigini biliyorum ama gereksiz bir ikaz olmus...
Iyi gunler...

Ne yani annen kendi kendine mi dökülecek mi sanıyor:)
Tatlım git aldır arkadaşlarının kafasında bıyıklı olarak kalmak istemiyorsan :)

Ben olsam kızımı kendim götürürdüm kuaföre. Kendin uğraşma ilk seferde beceremezsin cildini tahriş edersen daha komik bir görüntü olur. 3-5 tl ye alırlar kuaförde. Ama gaza gelip kaşını aldırma ona daha erken zaten biliyorsun şimdi doğal kaş moda. Bakınız Beren Saat :) Keşke zamanında bende kaşlarımı almaya hiç başlamasaydım. Zaten seyrekti.

Annecim çok üzülüyorum dalga geçiyor herkes benle de. Dinimizde bile sakıncası yok, Nihat Hatipoğlu anlattı geçen gün. Aşırı değiştirmeden kaşını da alabilir kadın dedi. Tek kaş kadın olmamalı dedi. Bıyığını zaten alsın dedi. Annene anlat bunları.

Benim annem de kaşlarıma izin vermemişti ama bıyıklarımı 15 yaşındayken alıyordum, belki çok belli değil diye alma diyordur bir almaya başladın mı devamlı uğraşacaksın

Ben olsam, "aaaa tabii anne kim ne derse desin, biz yolumuza bakacağız tabii ki de haklısın derdim.""
Ama sonrasında ufaktan ufaktan bıyıklarımı ger gün biraz biraz alırdım. Sanki dökülüyor gibi bir hava verirdim.
"Bıyıklarım dökülmüş aaa ne garip almaya gerek kalmadı" derdim
Şaka maka git aldır gerçekten de rahatsız oluyorsan, hem dinen de caiz değil, kadıın erkeğe benzemesi, bıyık erkeksi bir şey çünkü.

Esmerlerde çok göze batıyor malesef.
Asıl annenin aldır kızım demesi lazımdı.

Git kuaföre 5 dakika aldır dövecek değil annen.
Mecbur kabullenecek.

Sormadan al. İş işten geçmiş olacak.
Dövecek değil ya, hoş dövse ne olacak, sınıftakilerin diline düşmektense azar işitirsin geçer gider.

Ayıp bir şey değil.

Hatta almaman bile ayıp denebilir.

Bence bir gün pat diye alınmış halde çık karşına, ama aldım falan deme. Normal akışına bırak olayları.

En çok ne yapabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…