- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
ayyy o çok acıtıyo beeeee
Ondan bende bir ara aldım ama beceremedim demek , çünkü işe yaramıyor deyip atmıştımAa beni hiç acıtmıyor..
kadir inanır türkan şoray ın oynadığı selvi boylum al yazmalım filmi geldi hatırıma konunu okuyunca...bir sahnesinde esas kızın annesi yani türkan şoray ın annesi kızını erkekler beğenmesin diye kömür karası sürüyordu yüzüne..ilahi senin annende çok kıskançmış...neden kıskanıyorki nasıl olsa bir gün o bıyıklar gidecek..Annem bıyıklarımı aldırmama izin vermiyor. Psikolojim bozuldu neredeyse esmerim ve belli oluyor. Sınıfta erkekler takılıyor arada. Tanımadığım erkeklerle yada kızlarla konuşurken yüzüme dikkatli bakarlarsa konuşamamaya başladım. annem ise çok geri kafalı olduğundan izin vermiyor. erkeklere kendini beğendirmeye mi çalışıyorsun diyor. yada millet ne derse desin biz yolumuza bakacaz diyor . çok sinir oluyorum . normalde büyümeden önce hiç takmazdım ama şimdi ister istemez moralim bozuluyor. 17 yaşıdayım ve aldırmam gerektiğini düşünüyorum. YARDIMMM LÜTFENNNN
Lise de ayni durumla karsilasmistim...Ne dalga gecerlerdi..Babam izin vermezdi benim de annem hersey icin babamdan uzin alirdi..Muhtemelen korkarlardi gerisi gelir makyaja doner ders caliaz falan diye...Ben de annemin dinleyecegi bi ablaya veya sen bi bayan ogretmen de olabilir soyledim..o da usulunce anneme anlatti..hos bir sene sonra aldirdim..ama takmadim ben..gulup geciyodum..Dedigim gibi o devami gelir diye korkuyor ama dalga gectiklerini biri annene usulunce anlatsin..sen degil..Annem bıyıklarımı aldırmama izin vermiyor. Psikolojim bozuldu neredeyse esmerim ve belli oluyor. Sınıfta erkekler takılıyor arada. Tanımadığım erkeklerle yada kızlarla konuşurken yüzüme dikkatli bakarlarsa konuşamamaya başladım. annem ise çok geri kafalı olduğundan izin vermiyor. erkeklere kendini beğendirmeye mi çalışıyorsun diyor. yada millet ne derse desin biz yolumuza bakacaz diyor . çok sinir oluyorum . normalde büyümeden önce hiç takmazdım ama şimdi ister istemez moralim bozuluyor. 17 yaşıdayım ve aldırmam gerektiğini düşünüyorum. YARDIMMM LÜTFENNNN
Al al ifadesine katiliyorum da keske genc bir kiza 17 yasindasin anneni sallama ya es deger bi cumle kurmasaydiniz..Al al, anneni de duyma, iki kizar uc bagirir biter gider...
17 yasinda kizsin, bu kadar her seye caresiz yaklasma...
Abartmadan bazen bildigini oku, kucuk degilsin artik, ustelik en guzel zamaninda konusamayacak hale getiren bir konu icin hala anne izni bekleme...
Veet soguk agda bantlarindan al iki dakikada biter, sikma canini...
Al al, anneni de duyma, iki kizar uc bagirir biter gider...
17 yasinda kizsin, bu kadar her seye caresiz yaklasma...
Abartmadan bazen bildigini oku, kucuk degilsin artik, ustelik en guzel zamaninda konusamayacak hale getiren bir konu icin hala anne izni bekleme...
Veet soguk agda bantlarindan al iki dakikada biter, sikma canini...
Koyu yazdigim yer kilit nokta...Al al ifadesine katiliyorum da keske genc bir kiza 17 yasindasin anneni sallama ya es deger bi cumle kurmasaydiniz..
Ayıp bir şey değil.Annem bıyıklarımı aldırmama izin vermiyor. Psikolojim bozuldu neredeyse esmerim ve belli oluyor. Sınıfta erkekler takılıyor arada. Tanımadığım erkeklerle yada kızlarla konuşurken yüzüme dikkatli bakarlarsa konuşamamaya başladım. annem ise çok geri kafalı olduğundan izin vermiyor. erkeklere kendini beğendirmeye mi çalışıyorsun diyor. yada millet ne derse desin biz yolumuza bakacaz diyor . çok sinir oluyorum . normalde büyümeden önce hiç takmazdım ama şimdi ister istemez moralim bozuluyor. 17 yaşıdayım ve aldırmam gerektiğini düşünüyorum. YARDIMMM LÜTFENNNN
bu çok acıtıyo ilk defa alcak biri için zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?