Evde cımbız yok mu geceden otur o yatınca al..Alinca konusur ama bikac ayda alısir ne yani bıyık temizliktir yaa ne alaka bu konuda dinleme anneni bence..Annem bıyıklarımı aldırmama izin vermiyor. Psikolojim bozuldu neredeyse esmerim ve belli oluyor. Sınıfta erkekler takılıyor arada. Tanımadığım erkeklerle yada kızlarla konuşurken yüzüme dikkatli bakarlarsa konuşamamaya başladım. annem ise çok geri kafalı olduğundan izin vermiyor. erkeklere kendini beğendirmeye mi çalışıyorsun diyor. yada millet ne derse desin biz yolumuza bakacaz diyor . çok sinir oluyorum . normalde büyümeden önce hiç takmazdım ama şimdi ister istemez moralim bozuluyor. 17 yaşıdayım ve aldırmam gerektiğini düşünüyorum. YARDIMMM LÜTFENNNN
bunun normali nedir ya gerçekten bilen varsa bana da desin
daha 10 yaşında kızım başımın netini yiyor bıyıklıyım ben aldır diye
ama okuldaki herkes bıyıklı zaten
17 yaş da hakkaten az değil gelmiş de geçmiş
aldırıcam galiba ben de ama kol abartı değil mi yaÇok kafaya takıp takmaması ve yaşantısını buna takarak kısıtlaması etkili olan bence..
mesela komşumuzun kızı da 12 yaşında yazın adana sıcağında kısa kollu giydiremezdi , kızıutanırdı kolunda kı tüylerden. Her gün kavga kıyamet. bir gün gitmiş aldırmış şimdi yazın daha çok özgüvenli ve mutlu görüyorum
ama kötüydü yani bizim kollar gibi değil..bazı çocuklarda anne baba tüylüyse kalın kalın, doğunca bile alnı yanakları tüylü oluyorçaldırıcam galiba ben de ama kol abartı değil mi ya
ben bile almam ki kaldı ki çocuk
Annem bıyıklarımı aldırmama izin vermiyor. Psikolojim bozuldu neredeyse esmerim ve belli oluyor. Sınıfta erkekler takılıyor arada. Tanımadığım erkeklerle yada kızlarla konuşurken yüzüme dikkatli bakarlarsa konuşamamaya başladım. annem ise çok geri kafalı olduğundan izin vermiyor. erkeklere kendini beğendirmeye mi çalışıyorsun diyor. yada millet ne derse desin biz yolumuza bakacaz diyor . çok sinir oluyorum . normalde büyümeden önce hiç takmazdım ama şimdi ister istemez moralim bozuluyor. 17 yaşıdayım ve aldırmam gerektiğini düşünüyorum. YARDIMMM LÜTFENNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?