BIYIKLARIM :(

annenin tepkisi ne kadar büyük olur bilmiyorum ama annene anlat güzelce.. "ders"e katılamıyorum herkesin gözü kayıyor gibi geliyor derslerim etkilenecek vs de.. 1-2 güne gözü alışınca demez bişey zaten.. üzülmene değmez.. bugün almasan yarın alacaksın..

Evde cımbız yok mu geceden otur o yatınca al..Alinca konusur ama bikac ayda alısir ne yani bıyık temizliktir yaa ne alaka bu konuda dinleme anneni bence..

Brnce cımbızı filan boşver git kuaföre ağdayla aldır anneni de boşver karışılcak bi konu bile değil bi kaç gün söylenir geçer ne o öyle 17yaşındaymışsın bıyıkla mı gezilir

Canım annen nerden farkedicek aldığını zaten al gitsin. Kuaföre git alsınlar iki dk da olmaz dersen hazır yüz ağda bantları var al hemen kendin hallet bunun için psikoloji bozmaya değer mi hiç annen farketmez bile merak etme

annenide merak etmedim degil
kıli tuyude anneye sorarakmi alican.aldir kuafore gitsin.en fazla bagirir cagirir
sonrada alisir.17 yasinda kizı olan insanda alissin zaten degisimlere

Aldir canim sen. Ama lütfen ağda ve ipten baska biseyle alma aldirma sonra pisman olursun :)

Sen cok komiksin yasa emi... post: 38288707, member: 367618"]Annene neden soruyosun ki? 17 yaşında bir genç kizsin sen,sorma kendin al. Bıyıklı kızlar abimizdir [/QUOTE]

bunun normali nedir ya gerçekten bilen varsa bana da desin
daha 10 yaşında kızım başımın netini yiyor bıyıklıyım ben aldır diye
ama okuldaki herkes bıyıklı zaten
17 yaş da hakkaten az değil gelmiş de geçmiş

17 yasinda biyiklimi geziyosun bu sorulcak birsey deil kasin alinmasi taraftari deilim ortasi haricinde ama cevreden gelen bir tepki varsa ve bu senin pskolojini olumsuz etkiliyorsa hic sorma bile bunu annenin dusunmesi lazim aslinda

Çok kafaya takıp takmaması ve yaşantısını buna takarak kısıtlaması etkili olan bence..
mesela komşumuzun kızı da 12 yaşında yazın adana sıcağında kısa kollu giydiremezdi , kızıutanırdı kolunda kı tüylerden. Her gün kavga kıyamet. bir gün gitmiş aldırmış şimdi yazın daha çok özgüvenli ve mutlu görüyorum

Burada 2 lira kuaförlerde bıyık. Anneye sormaya ne gerek var? Kaşımı da kendim aldım, bıyığımı da, saçımı da boyadım, piercing de taktırdım. Benim vücudum değil mi, buna neden başkalarını karıştırayım ki? Lise sonsun belki de, olur mu öyle bıyıkla? Olmaaz.

aldırıcam galiba ben de ama kol abartı değil mi ya
ben bile almam ki kaldı ki çocuk

aldırıcam galiba ben de ama kol abartı değil mi ya
ben bile almam ki kaldı ki çocuk
ama kötüydü yani bizim kollar gibi değil..bazı çocuklarda anne baba tüylüyse kalın kalın, doğunca bile alnı yanakları tüylü oluyorç
mesela sırtında falanda normale göre çok var ama oralarını sürekli görmediğinden çok takmıyor.
saratma yapabilirsiz bir bilene de danışıp belki rengi açılınca pek gözüne batmaz:)

Ben mi çok asi idim acaba ? Bıyık konusunda şimdiye kadar çoktan gidip aldırmıştım.

Al gitsin, 17 yasında öyle dolanma.
Yaylı aletler var, bir milyoncularda bile var. Al bir tane ondan, zaten iki üç lira bir sey.

annen farketmicek bile bıyıklarını aldırdığını merak etme.bu kadar kendine sıkıntı yaratmana değmeyecek bir konu .17 yaşında bir genç kızın bıyıklı gezmesi hoş olmaz değil mi

Merak ettim , annen "biz yolumuza bakacağız " derken neyi kastediyor . Annen hangi yolda ?
Kibarcası dudak üstünü aldırmak gerekli bence , cidden kötü gözüküyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…