BIYIKLARIM :(

Allah Allah bı bende işe yarıyor herhalde..

Çok mu kıllısınız anlamadım ki:))

Sir bende yara yapmıştı oyuzden hep iple alırdım..sonra bunu keşfettim..cırt pırt yapıyorum bıtıyor:))
ya tatlım benim cilt akne yapıyor da.. ben braun face aldım 2 aydır rahatım gerçekten sir kabus..

ya tatlım benim cilt akne yapıyor da.. ben braun face aldım 2 aydır rahatım gerçekten sir kabus..
Valla yana yana cozum arıyacak kadar kıllı olmadıgımdan ne yapsam çozum oluyor..

Bacagımın kıllı hali bile ıyıce ıncelemezsen gorunmez:)

Birgün ağlayarak gel okuldan annen elbet sorar ne oldu diye.. Arkadaşının senle dalga geçtiğini soyle.. Herkesin sınıfta sana güldüğünü soyle.. Elbet üzülüp izin verir...

aslında hepinize çook teşekkür ederim ama annem çok dominent bir insan . bende cok asiyim ama şöyle bişi var bir kere aldım aldığım için çok kötü dayak yedim . annemle konuşup durumu anlatacam fakat bi türlü zaman olmuyor. annem cok sinirli bi insan. bu arada annem dindar yada kapalı değil.

Valla yana yana cozum arıyacak kadar kıllı olmadıgımdan ne yapsam çozum oluyor..

Bacagımın kıllı hali bile ıyıce ıncelemezsen gorunmez:)

Yaa ne güzel valla ben her gün elimde cimbiz gezerim, uyanir uyanmaz cimbizi aynayi alirim elime

Sanki benimkilerin dibini gübre atilmis gibi masallahi var benim tuycuklerin
Bacaklar uç günde cikar zaten

Güzelim bir kez aldiysan zaten hep alman gerek bence
bir biyik almayla kimse kimseyi ayiplamaz, ayiplayan da kendine baksin çok saçma

Annenle konuş, sen benim arkamda durup kimseye soz hakki vermezsen hicbir şey diyemezler de
Biyik almak istemenin asilikle bir ilgisi yok

şanslı seniiii D: sarımısın sen yoksa orjinal sarılar kılsız olur
Sarısın dogup sonradan kumrala donmuşum..ama tenim bugday..kılsızlıgım annemden dolayı..ona cekmişim..kadını hayatımda görmedim agda yaparken yada kıllarıyla ugrasırken..sıfır kıl ama hep..ben onun kıllı halıyım..onda baksanda yok:)

annen de almıyor mu bıyıklarını ne var bunda kızılacak. o yaşta asıl almasan kızmalı

BIYIKLARINI KIRMIZIYA BOYA, ELİNE DE BİR TESBİH AL ANNENE RACON KES
ANNEN BU NE HAL DEDİĞİNDE DE ANNE MADEM KIZ OLMAMA İZİN VERMİYORSUN BARİ SAĞLAM BİR DELİKANLI OLAYIM DE (BİRAZ MUZİPÇE BİR YORUM AMA KESİNLİKLE ŞAKA YAPMIYORUM)

allahımmmm sana geliyorummm...
kızım git aldır nolacak sanki....
annenle yapışık değilsin ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…