BIYIKLARIM :(

aldır gıtsın canııımmm farketmez bile annen...

Beerebilirsen kendin al ya da kuaförde aldır...

Alay konusu olmak gerçekten insanı kötü etkiliyor...

şu anneler ne kadar yanlış davranıyolar.bıyık aldırınca sanki yerine pala bıyık çıkıcak.birde sizinki gibiler var.bıyık almak süslenmek değil bakım bence.nasılki kendi temizliğimiz açısından ve karşımızdakini rahatsız etmemek için dişlerimizi fırçalıyoruz koltukaltımızı alıyoruz.bu da aynı şey benim için.anneniz dindar birisi anladığım kadarıyla.kapalı bayanlarda kuaföre geliyolar.kaşlarını bıyıklarını aldırıyolar.başörtülerini bi açıyolar sarışın gayet güzel uzun saçları var.doğrusu böyledir bencede.sırf başı kapalı diye bakımsız gezmek doğru değil.söylemeden gidip aldır ya da kendin hallet.

17 yasinda bir genç kizin biyiklarini aldirmak istemesinden daha doğal ne olabilir ki?

Ben ilk kez 8. siniftayken aldirmistim biyiklarimi ve bacaklarimi. Hem de annem kendi götürmüştü arkadasinin güzellik salonuna.

Bazilari yüzden tüy aldirmanin günah olduğunu düşünüyor. Acaba annenizde mi o düşüncede?

17 yaş mı hadi kaş inceltme filan tamam da bıyık alsan ne olcakmış sanki gizli gizli al ne kadar küsebilir sanki bunun için :)

Biz de annemle tam tersini yaşamıştık, o aldır diye ısrar etmişti ben aldırmam diye, yıllarca da almadım, çünkü cidden farkında değildim ne kadar kötü göründüğünün. Sonra taaa üniversite bitince fark ettim ki benim bıyığım var kendim hallettim iki dakikada. Anneme de sordum bende bir fark var mı diye, anlamadı, sevinsin diye söylemiştim. Arkadaşlarım filan da hemen anlarlar sanmıştım ama ben söyleyene kadar kimse fark etmedi. Kendini kötü hissediyorsan tabii ki aldır, annen muhtemelen önceleri küser filan ama sonra alışır.

Bende esmerim senin yaslarinda annem musade etmezdi sonra bugün komşumuz geldi gencti oda abla dedi kusura bakma ben aliyorum bu kizin biyiklarini annem sesini cikarmadi artik evliyim gerci ama biraz uzasa kizar git al sunlari ne bu haldiiye diyecegim kirilmasindan kortugu biri ile is birligi yap

Öyle dolaşılır mı azcık çıktımı kafam aşağıda elim ağzımda konuşuyorum. Git al biraz bağırır durur bu durumdan daha kötü olamaz öldürmez ya seni.

nasıl bir annen var anlamadım cocuğunun rencide olmasına izin veriyor ben kaşlarımı almadım üniye dek ama şimdiki aklım olsa alırdım bıyık aldırmamak ne demek ya pala bıyık mı dolaşacaksın
al eline cımbızı al onları canım

benim kzım senin yaşlarında değil daha küçük ama o da aynı durumdan muzdarip:=) henüz aldıralım vs bilmediği için sadece anne çok kıllıyım ben demekle yetiniyor zavallım, inan senin yaşlarına gelince ben elinden tutup götüreceğim, bence sende anne sevimli bir şekilde anlat durumu, annedir sonuçta kıyamaz yahu

Dindar olmakla, orumcek kafali olmak farkli seyler. Annen acaba eline bir ilmihal alip okumus mu? BIYIK YADA YUZDE CIKAN SAKAL GIBI KILLARI ALDIRMAK KESINLIKLE GUNAH DEGILDIR! Gonul rahatligiyla aldirabilirsin. Once annene bir "Kadin Ilmihali" al, ver okusun. Sonra da git biyiklarini aldir.
Kimsede agir konusmussun diye mesajimi alintilamasin.

17 yaşındayım ben de senin gibi. 13 yaşımdan beri bıyıklar parıldadığı için alıyorum yayla. Gayet de memnunum. Recep İvedik gibi dolaşmak zorunda mıyız biz? Hele hele bu yaşta.

Bu arada şimdi aklıma geldi.
Bir komşunun kızı vardı daha ilkokulda ve bıyıkları simsiyah acaip göze batıyordu.
Bütün arkadaşları o kadar dalga geçti ki annesi kendi götürüp kuaföre aldırttı.
Hem de dediğim gibi daha ilkokulda.

geçen gün güzellik merkezindeki
kadın dedi ki geçen gün bir beyin cerrahı bayan 8 yasında kızını getirdi bıyıkları aşırı kalın ve siyahtı lazere getirdi.
yani bu olay çocuğun psikolojisi göz önünde bulundurularak yapılmalı kanımca cocuğun mutsuzluğundan daha mı önemli yani . saçma

esmerlikle ilgisi yok ben aşırı beyazım kıllar daha çok göze batıyor açık tende

alt tarafı bıyık kaş olsa anlarım. git bi kuaföre aldır canım :)

Bazı anneler inanın bacaklarını bile almıyo kaldı ki çocuğuna aldırmak..ilerki yaşlarda dökülüyomuşmuş

Konu sahibi 1 mesaj yazmış gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…