valla canım yumurtlama gunu hesaplamalara gore 24uydu ama gecen ay ılac kullandım 3 gun erken gelmıstı belkı sasmıs olabılır. ovu testıde yapmamıstım
valla canımm yaptım ama yıne aynı gıbı duruyor test cok cok silik
valla canımm ınsallahh vardırrr ınssss
ınsallah canımm yaaa umutlanmakta ıstemıyorumm sımdı
yani ben emin misin demek istedim. mesela benim bu ay 2 gün öncesinden yumurtam çatladı.... sen yarın sabah bidaha test yap balımm
deniz benim yeni testlerimi gördün müü
Eki Görüntüle 889057
Kızlar aklımdan ne geçti biliyormusunuz biz bu topiğin adını 3 aya değiştiririz yaptık oldu hamile olmayan kalmadı topiği)))))))
Eki Görüntüle 889057
oyy tatlım yerimben seni valla sizi çok seviyorum imkanımız olsana birgün toplansak aminn bu güzelliğe bide bebiş gelse dünyalar bnm olucak
Eki Görüntüle 889057
bugün en az 5 kadının bebişinin kalp atışını dinledim.. ve öyle bizim dedigimiz gibi pıt pıt falan degil.. foşşşşşuduk foşşşşşuduk
foşşuduk geliyordu.. ay ben bi etkilendim gözler doldu.. Rabbim ya bide kendiminkini duysam herhalde hastahane salya sümük olur benim agıdımdan
hayırlı olsun cnm şimdidn !!1tebrik ederim çok çok sevindim senle aynı yoldan geçtiğimiz için çok sevindim ..... tatlım sen kaç ay içtin klomeni günde kaç kereydi ??????????unuttumda:18:
Uzak değil denizim 2 vakte kadar :)))bugün en az 5 kadının bebişinin kalp atışını dinledim.. ve öyle bizim dedigimiz gibi pıt pıt falan degil.. foşşşşşuduk foşşşşşuduk
foşşuduk geliyordu.. ay ben bi etkilendim gözler doldu.. Rabbim ya bide kendiminkini duysam herhalde hastahane salya sümük olur benim agıdımdan
Hepimiz hamile değiliz canım hoşgeldin inşallah seninledir bebeğinkızlarrrrrr hepiniz hamilemisiniz benimde batım yarın test yapıcam bakalım inşlh vardır bebeğim dua edin banada nolurr
ınsss gec gelmıstırr minişimm ınsallahh koyulasırrr testımmm ınsallahhhöyledir öyledir geç gelmiştir senin minişyarın bi bak bakalım koyulaşıyo mu?
Meltemim çizgi var ama yarın ilk idrarla yap gerçi ben bu ilk idrar olayına da pek inanamıyorum ya neyse yarın koyulalar olması lazım olur şa hoooolleeeeeyyy bir halay da sana borcum olsun..
ınsallahhhh olurrrr canımm yaaaa inşallahh acep dıom yarında yapmayıp carsamba mı yapsam ne :))
ya valla bereket ikonası da koyarız ilk sayfaya))))
İnsallah insallah yaaa benimde yapasim geldi test yaaaaaaaaa
Uzak değil denizim 2 vakte kadar :)))
Hepimiz hamile değiliz canım hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin
gördüm gördüm canım benim ikinci paşanın ilk fotosu hayırlı ugurlu olsuniçimden öyle geldi kız buda erkek galiba bu arada sen benim sana yazdıgımı gördün mü canım.. 7 ocak yazmıştm bat a
Uzak değil denizim 2 vakte kadar :)))
Hepimiz hamile değiliz canım hoşgeldin inşallah seninledir bebeğin
kızlarrrrrr hepiniz hamilemisiniz benimde batım yarın test yapıcam bakalım inşlh vardır bebeğim dua edin banada nolurr
bugün en az 5 kadının bebişinin kalp atışını dinledim.. ve öyle bizim dedigimiz gibi pıt pıt falan degil.. foşşşşşuduk foşşşşşuduk
uykum gelmişti,karnım acıkmıştı ama şu foşşşşşuduk foşşşşşuduk dedin ya koptum gülmekten. sen beni güldürdün Allah'ta senin göbüşüne bebiş koysun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?