Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kız saatler sonra demişsin ben onu görmedim... Saatler sonra çıktıysa çok emin olma ... O testlerde çok beklenilmemesi gerekirmiş çıkarsa 10-15 dk da çıkıyormuş

günaydın güzelll anneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

canım test olmadan bişey söylemek zor

ben hazırlıyım yemek konusunda hiç üşenmiyorum aldığım kilolardan da belli zatiiiii

Simdi ciksam 1e kadar yaninda olurum kizz hazirla geleyim hadi ben cok üseniyorum yaa mecbur kalkcam sanirimmm

inanmıyorum ya... insan haber verir gelemiyoruz kusura bakma diye... anlamışlardır artık sen öyle kızınca da.. ben şimdi neyi merak ettim. bunca konuşmadan sonra kadınla ne yaptınız? yani muhabbet gelince nasıldı? kaç saat kaldı? diğerlerinden ses çıktı mı?

Hay Allahım yaa hadı soruyosun bebek var mı diye olabilir de niye kısırmısın diyosun olaki kısırsın Allah korusun hiç mi düşünmüyolar cümlenin gideceği yeri Allahın gücüne gider yahuu çok sinirlendim ama gülüyorummmm

Evet canım gördüm... Sağolasın... Bakalım günler çabucak geçsin istiyorum....

aynen öyle cnımmm yalandanda yüzümee nasıl üzüldüm numarası yapıyor arkamdan da böyle (( insan başkasının yerine kendini koyabilmeli ağlayan birine gül, inleyen birine sus dememeli...Ağlayana omuz, inleyene çare olabilmeli.... Ahhh keşke herkes böyle olsa şu kıskançlığı çekememezliği bi kenara bırakabilseler kendisi için istediğini herkes için istemeyi bi öğrenseler ((

içinizdeki çirkineee sesleniyorummmm;
SİZİ ÇİRKİNDE SEVİYORUMMMMM
(50 ileti olacak gün içinde mazur görünnn)

Kizz aglama cok cirkin oldun gene bak lili banada gunaydin dememis ama ben atladim hemenn:122::122::122:

Haklısın bebeğim ama anlatıyorum ona da önemli olduğunu. Hatta sen ovulasyon takibini yap, bana da söyle ona göre dikkat edelim diyor. Ama kalbimi kırmaktan da geri kalmıyor. Neyse akşam ola hayrola.

İyiyimmmmmmmmmm iyiyiyimmmmmm hep de iyi olucammmmmmm bebeğim de gelecekkkkkkkkk daha da iyi olucammmmmmmmm

günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....

kiz kadin korkudan cay icmeye gelmis valla. Sende az cirkin degilmissinn..

Saka bi yana haklisin bebisim sen bu halinle hazirlik yapiyosun kendi kafalarina gore gunu erteliyolar.iyi yapmissin.

kızlar valla hazırlık yapmaya üşenmem bugün de olsa yine yapardım ama tam bi gerizekalılık örneği yani. madem gelemiceksiniz ee çal kapımı de ki biz bugün düşünmüştük ama yarın gelicez sanırım. ben de yaptıklarımı koyarım dolaba hiç sıkıntı olmaz ama zahmet edip de bi haber vermiyolar gelemicez diye. dün k.v göz ameliyatı oldu, herkes gitti hastaneye benim misafirim var diye gitmedim ben düşünün ben o şartlarda olsun gelin dedim onlara.

Ayni benimde canim test yaptim dun yarim saat bisey cikmafi ise giitm aksam dondugumde silik ikinci cizgi vardi benimde 3 gunum bugun

simdi ciksam 1e kadar yaninda olurum kizz hazirla geleyim hadi Ben cok üseniyorum yaa mecbur kalkcam sanirimmm
gel bebişimmmmmm nerdesin sen??? Ben sana ballı börekli kaymaklı kahvaltı hazırlarımmmmm

korkudan kadının sesi çıkmamıştır ki bu konu ile ilgili
Afeerim kız minikbebişimmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh

tmm o zaman sen yap canım aslında oda yapsa cok iyi oulr çünkü keciboynuzu kürü hareketdirip yumurtaya ulaşmasının sağlıyormuş...inş canım benim inş gelecek ayın hamişlerinden olursun Rabbim c.c. bu mübarek günde kabul etsin inş dualarımızı:))

günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....
Hosgeldin zeycaan ben iyiyim kendi adima topik adina da cevap vereyim hepimiz cok cirkinizz
Sen cook haklisin canim. Gelip haber vermeleri gerekir ilk kez gelecekleri eve oyle kafalarina estigi gibi nasil gelceklermis hayret bisey yaa
gel bebişimmmmmm nerdesin sen??? Ben sana ballı börekli kaymaklı kahvaltı hazırlarımmmmm

korkudan kadının sesi çıkmamıştır ki bu konu ile ilgili
Afeerim kız minikbebişimmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh

Canim ben tekirdagin ilcesindeyim istanbula iki saat bir iki saat de icerde oyalansak ogleden sonra orda olurum ayy keske olsa oyle bisey

Canım ya sok oldum eee sonra ne olmuş diyerek okudum o gelenle konuşacak konu buldunmu ben sinirden konuşamazdım bile
saygısızlık bence haber vermemeleri ilk kez mi birine gidiyorlarki nasıl gidileceğini bilmiyorlar pes yani
ammman börek neliydi yaa canım börek cekti sen bana yollasana peynirliyse yemem gıda alerjim var bazı yiyecekleri hiiiiç yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…