Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....

günaydın minnoşum
slmmmm bacılarrrrrrrr günydınnn

günaydın hoş geldin canım

Haklısın bebeğim ama anlatıyorum ona da önemli olduğunu. Hatta sen ovulasyon takibini yap, bana da söyle ona göre dikkat edelim diyor. Ama kalbimi kırmaktan da geri kalmıyor. Neyse akşam ola hayrola.

sen şimdilik alttan al 2-3 gün sonra acısını fazlasıyla çıkart canımmm bnm taktiğimi uygula hahahaha DD

yok kuşum ya ne nazar edeceksin, ama onun nazarı bana değdi sanırım dün akşam içim acayip sıkıldı durduk yere başladım ağlamaya. eşim de biraz kara çıkardı beni noldu sana diyo gayet güzel sohbet ediyoduk. dedim bilmiyorum oku beni.

psikommm ben neysem oyun-m cnm, hiç sevecenlik numarası falan yapamam. zaten dürüstlüğümden geliyo, başıma ne geliyosa. olsun yarın gelin de diyebilirdim ama öfkelendiğimi saklamadım direkt belli ettim. ayıp onların ayıbı kendileri diyo müsait misin gelecez ben çağırmadım ki...

valla 60 yaş üstü bi kadın zaten çoluk çocuk torun emeklilik kocasının hastalığı anlattı ben kafa salladım. yaşımı eşimin yaşını anne babamı kardeşlerimi mesleklerini falan sordu. hamilelikle öneride bulundu 1 saat sonra gitti. eşim uyuyodu içerde diyo ki naptınız kadınla meraktan uyuyamadım :))))))

gel bebişimmmmmm nerdesin sen??? Ben sana ballı börekli kaymaklı kahvaltı hazırlarımmmmm

korkudan kadının sesi çıkmamıştır ki bu konu ile ilgili
Afeerim kız minikbebişimmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh

yok ya ne sesi çıkmaması konuştu konuştu beynim uyuştu :) eşyalarımı inceleyip durdu. onu nerden aldın bunu daha önce görmedim şu güzel bu bilmem ne öyle işteee :)

Canim dun test yaptimda ilk yarim saat bisey cikmadi aksam ewe geldigimde silik ikinci cizgi vardi

Bende durdukca sinir oluyorum yaa cok merak etti sanırim :)) ben ona cetele tutayim bari yumyumladim mikmikledim diye
günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....
Günaydın bebisim nasılsın güzel annemiz

Aminn canim Allahim hepimize bebisler nasip etsin ins bakalim belko önümüzdeki ay ikna ederim görcez

ayyy böylelerine de ben sinir oluyorum valla...okuyalım seni yine kuşummmm nazar değmesin... Etkileniyordun ya sen...

canım bende hmiş olduğumda saatler sonr silik çıkmıştı 2 gün ilk idrarımla yaptım hemen cıktı çizgi :)) inş hamişsindir bitanem çıkabiliyorsan kan testine git

kuşum sen neli istiyosan söyle onu yaparım. ayy var ya keşke aynı şehirde olsaydık o kadar çok isterdim ki, h.sonları döktürürdüm size pastaları börekleri...kadınla konuştuk işte, yani o konuştu ben dinledim soru sordu cevap verdim. haklı değil miyim ama yani sonuçta ben dağda yaşamıyorum bi misafir gelince ikram yapılması gerektiğini biliyorum. çayı tek mi vereceğimi düşündüler ki acaba erteliyolar kafalarına göre. valla söyledikleri günlerde müsait değilim dedim ohhhhhhhh olsun...haaa unutmadan yaptıklarımdan bi tabak alıp kocasına götürdü :) hazırlık yapmış yazık olmasın bunlara diye düşündü herhalde :)))

ne düşüncesiz insanlar var yaa bende tavrımı koyardımm sinirlerim tavan yapardı yani :))))

ayyy böylelerine de ben sinir oluyorum valla...okuyalım seni yine kuşummmm nazar değmesin... Etkileniyordun ya sen...

cnm ben birine kötü bişi yaptığımı düşünsem aşırı üzülürdüm, gece uyuyamazdım gidip gönlünü alasım gelirdi. ama dün gece çok rahat uyudum haklı olduğumu düşündüm herhalde, pişmanlık da duymadım kadının kalbini kırdım diye :) sevinirim cnm valla, ben de bugün tesbih çekecem kızlara...sen yazar mısın çektiğini onu çekeyim bugün sizler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…