sürekli bi başlık açıp burda can sıkmak istemiyorum ama elimde değil. çok kötüyüm şu an..canınızı sıkıyorum ama şu an o kadar kötüyüm ki yazmaya anlatmaya ihtiyacım var. çünkü kimselere anlatamıyorum. biz nasıl bu hale geldik bilmiyorum.. biz birbirimizi çok sevdik. hala da seviyoruz. ama bana tapan adam sanki şu an bi yabancı. beni istemiyor gibi ama çekip de gitmiyor. bana yanlış bişey yapmıyor.aynı evin içinde kardeş gibi yaşıyoruz 2 haftadır. çook koyuyor çok.oysa ne hayallerimiz vardı. ben hayatta en büyük aşkı, sevgiyi,ilgiyi eşimden gördüm.onun aşkını, bizim aşkımızı anlatmak isterdim ama inanın şu ana bunları bie kısa keserek anlatıyoruum kafamı toplayamiyorum. ama anlatsam.sizde inanamazsınız nasıl böyle olduğumuza..o kadar güzeldi ki kurduğumuz hayaller..eşim benimle evlenmek için herşeyi yapmıştı. şimdi yanı başındayım ama sanki yokum gibi davranıyor.. evet biz sevdiğimizin koynunda yanlızlığı yaşıyoruz.zaten nerdeyse bir yıldır 10 günde bir ilişkiye girer o da sanki bi görev yerine getirir gibi duygusuz. resmen hasret kaldım eşime.. ilk evlendiğimiz zamanlar, flört dönemi oydsa ne güzeldi herşey. bu konu yine taşınır biliyorum ama en azzından taşınana kadar yorumlarınıza ihtiyacım var. eşimle aramdaki cinsel anlamdaki soğukluğun sebebi şu: evlendiğimiz ilk aylar ben çok acı çekiyordum(vajinimus sanırım) ve eşimle hiç istekli ilişkiye girmedim. bi keresinde ona istemiyorum diye acıdan bağırmıştım. o gün bugündür eşim bi daha asla o isteklerle, hevesle gelmedi yanıma. şimdide hala o yüzden böyle olduğunu söylüyor ne yapsam değiştiremedim. ama ben böyle yaşayamıyorum..yapamıyorum..her gün kendimi eksik hissetme psikolojisi..inanın kadınlığımı unuttum.. birde tabi aldatılma korkusu..o kadar acıtıyor ki yüreğimi hayallerinde bile beni aldattığını düşünmek... tüm bunların yanında birde daha önceki konulardan hatırlayan bilir. maddi sıkıntılar, borçlar bizi bu hale getirdi. eşim pasif bi inan. eskiden kendine çok güvenirdi. ama artık ne kendine güveniyor ne de geleceğimizden umutlu.. iklimizinde psikolojisi bozuk ve doktora gitmeyi de kabul etmiyor. çok yoruldum kendimi tutamıyorum. iş yerindeyim ve hüngür hüngür ağlıyorum. konuşmam ağlamam hiç bişey fayda etmiyor. giderek uzaklaşıyor benden. bense o böyle davranınca nefes alamıyorum. napacağımı gerçekten bilmiyorum.. iş yerine kimse gemeden kendimi toparlamam lazım ama yapamıyorum..noolur bana bi akıl verin.. biz böyle mi olacaktık.. eskisi gibi olabilir miyiz..böyle devam ederse ben gerçekten öleceğim çok zor durumdayıom şu an..
Canim benim lütfen sakin olmaya calis..
otur bi yere ve rahat bir nefes alip sakinles
galiba esini bilincaltina islemis o bir sefer bagirisin agridan.
yani seni düsünüyor esin sana deger verip canini acitmak istemiyor...Aldatma konusunu at kafandan lütfen!!!Her erkek öyle degil
canim belki kendini eksik ve sana iyi olmayan bir es gibi görüyor yani eksik görüyor ve bu sebeptende korkuyor borc harc falan filan herseyden.
bana sorarasan derim ki esin seni cok sevipte kiyamadigi icin seni incitmek istemiyor.
Peki bu konulari hic konustunuz mu acik acik?
Canım benim seni çok iyi anlıyorum
Lütfen sakinleşmeye çalış ilk önce
Bi kadın için arzulanmamak çok kırıcı bişey bende bu durumu zaman zaman yaşıyorum
Bende ilk zamanlar vajinismus illeti ile savaştım ve aynen anlatıığın gibi devamlı acı çektiğimden verimli bi ilişki olmamıştı
Bu illet yüzünden belli bir zaman sonra erkeklerde de cinsel sorunlar çıkıyor
Bunların en başında da isteksizlik geliyor
Aklından aldatılma düşüncesini kaldır lütfen
Öyle bişey yok ve inanıyorum ki olmayacak da
Kendin de söylüyorsun eşin önceleri çok istekliymiş sana karşı ve o durumdan sonra uzaklaşmış
Merak ettiğim hala zorlanma olayı devam ediyor mu yoksa atlattın mı o günleri
Sitede o konuyla ilgili bi bölüm var zaten biliyorsundur
yine de ne zaman istersen özelden yazabilirsin
umut var canım neden olmasınki.biliyorum senin için tek taraflı zor olucak, ama sabırla nakış nakış işle tekrar evlilğini,ya bi bebek gibi ilgilen kocanla, adamın biraz canlanması lazım, maddi zorluklar ve cinselliğin olmayışı (bi yerde okumuştum cinsellik erkeklerde ego tatmini yaptıgı gibi, kendine güven duygusunuda veriyomuş) onu biraz karamsar duruma düşürmüş.bi kadın olarak ama hemen pes etme,
yüzünden tebessümü eksik etme
hep güzel hayallerden bahset,
kendini bakımlı ve çekici kılacak şeylerden giyin.
umutsuz muhabbetlere girme
sevdigi filmi, müzigi aç
sevdigi yemekleri yap.
beraberken romantik ortam yarat vs..
beraber küçük bi tatile gidin,
maddi problemleriniz varsa o konulara pek girmeyin, sadece ona güvendiğinizi ve desteginizi hissettirip destekte bulunun.eminim eşin seni hala çok seviyor,sen ise kılıçlarını kuşan ve onu tekrar kazanmak adına mücadene devam et..allah yardımcın olsun arkadaşım
teşekkür ederim canım. artık zorlanma olayı yok. ama eşimde dediğin gibi isteksizlik başladı. bunun üstesinden nasıl geliriz bilmiyorum. çok gururum kırılıyor ve artık gerçekten herşeyden nem kapar olduk. ufak tefek seylerden tartışıyoruz. ve büyütüyoruz. böyle olunca da hep huzursuzluk hep mutsuzluk.. ve diğer arkadaşların dediği gibi maddi yöndende eşim böyle olmuş olabilir. çünkü ikimizde çalıştığımız halde ay sonunu zor getiriyoruz. maddiyat olmadan da biçok şey olmuyor.. bu da insanı çok daraltıyor..düşünün ikimizde bebek istediğimiz halde sırf bu maddiyat yüzünden erteliyoruz ve benim psikolojimi birde bu konu bozuyor. eşimde aynı. bu nedenden kendinde eksiklik ve güzensizlik hissediyor da olabilir..
Zor zamanları aşmana sevindim canım
Maalesef erkeklerde baş gösteren isteksizlik sorunu çok can sıkıcı
Bizde olsa o kadar problem değil çünkü bu çok normal-yani genelde bayanlarda olur ya o açıdan dedim-
Ama sanki dede misali günlerce hatta aylarca cinselliği düşünmeyen,sen yaklaşmadan yaklaşmayan bi erkek olunca insanın karşısında sinir olmamak elde değil...Canım bu tartışmaların sebebi maddiyat falan değil hiç öyle düşünme,kendini de suçlama.
Evlilikte cinsellik çok önemli bi kavram,çiftleri birbirine bağlayan en önemli unsur
Bi arkadaşım vardı kavga edince yatakta barışıyoduk derdi.İşte bu tarz erkeklerde bu barışma faslı olmuyor .
Normal hayatta cinsellik düşünmeyen beyni,kavgalıyken hiç düşünmüyor belki de oh bugün de böyle geçti yakınlaşmak zorunda kalmadım diye düşünmüyor bile olabilir.Bi de sen bişey söylesen seni afderesin kudurmuş ilan eder" ne kadar seks düşkünüsün" der.
Kendisini değil de seni suçlu çıkarmaya bakar.
Doğal yollardan belki yararlanabilir kendisi de rahatsız oluyorsa bu durumdan -ki sanmıyorum rahatsız olmadığını-
Ona göre eminim ortada rahatsız olunacak bi sebep bile yoktur.
Tatlı yemek bazen işe yarayabiliyor mesela.Eşine akşam yemeklerinden sonra tatlı yedirebilirsin.inşallah seviyordur genelde isteksizlik yaşayan erkekler pek tatlı sevmezler.Bitkisel daha bir çok şey var ama en önemlisi insanın beyninde bitecek
O kadar çok kavga ediyoruz ki canım istemiyor senden soğudum bile diyebilir...
Dedim ya yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?