Biz düzeldik mi şimdi?

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
323
Merhaba kızlar
Belki beni hatırlayanlarınız vardır. 1 senelik evliyim. Eşim eski sevgilisiyle görüşmekte ısrar ettiği için hala ona mı aşık diye bir-iki konu açmıştım. Biz evlenmeden bir hafta önce bu kız sevgilisinden ayrılmıştı. Sevgilisi aynı zamanda patronuydu ve eşimle ticaret yapıyorlardı. Eşim kızı işini iyi biliyor, çok faydası olur diye kendi için çalıştıracağını söylüyordu. Ben çok karşı çıktım. Bir süre hiç görüşmedi ama sürekli facebookta arattığını görüyordum. Kardeşi bu kızla arkadaştı. Kardeşine kızı sorup duruyordu falan, bunun gibi şeyler nedeniyle kıza aşık olduğunu, evlendiğine pişman olduğunu, belki evlenmese kız da hazır sevgilisinden ayrılmış belki tekrar şansını deneyecekti diye düşünüp durumu çözmeye çalışıyordum. Biz bir ara boşanma noktasına geldik ve bu da kızla görüşmeye başladı. Yurtdışına fuara giderken ne yaptı etti bu kızı da getirtti oraya. Zaten aramız berbattı, bıraktım ne olacaksa olsun dedim. Geldi, biz düzelir gibi olduk. Beraber yine iş için bu sefer kızın yaşadığı ülkeye gittik. Orada kıza davranışları hiççççç hoşuma gitmedi. Gözlerini alamıyordu kızdan. Bir yandan da kızın ayrıldığı sevgilisiyle ikisini bir araya getirip barıştırmaya çalışıyordu. Kafam karmakarışık oldu. Orada kız eşimi birkaç yere götürdü iş çevresiyle ilgili ama pek de yardımcı olmaya gönlü yoktu. Döndük. Kızın şu an adı geçmiyor. Hayatımızdan silindi gibi bir şey. Gerçekten işle ilgili bir yararı olmayacağını mı anladı eşim, yoksa kızın hala patronuna aşık olduğunu gördü de ümidini mi kesti? Bizim aramız döndükten sonra hiç olmadığı kadar iyi. Evlenirken bile bu kadar iyi olmamıştık. Eşim baştan beri çocuk diye deliriyor bu arada. Cesaret edemiyordum. Şimdi biz düzeldik mi? Dediği gibi hep masumdu amacı işti diye mi düşünmeliyim, kafası gerçekten karışıktı kızdan yüz bulamadı şimdi bana iyi de ben mi anlamıyorum? Nasıl anlayacağım? Boşanayım mı, böyle devam mı edeyim, güvenip çocuk mu yapayım ne yapayım ben?

Bence sizde de hata var yani nasıl izin veriyorsunuz eski sevgilisiyle görüşmeye ne olursa olsun işse işi olmayi versin.. Başlarım işine başka insan mı yok .!Kesinlikle gebeliği düşünmeyin en azından şuaralar biraz daha beklemelisiniz bence kendinizi düşünün lütfen.

bu durumdan iyice emin olana kadar bekle
çocuk girdimi işin içine zor olur bidaha masum yavru karışmasın.
bnm anlamadım nasıl evlendiniz öyle bir adamla?

Ben de aynen bu düşüncedeyim. Başlarım işine dedim. Açıklama olarak bi zamanlar hoşlanmıştım, geçti, ama iş yapmaya devam ettim.Patronuyla beraber olduğunu öğrendim. Çok deli divane aşık olsam keserdim görüşmeyi. Aradan uzun zaman geçti. Ortada bi şey yok. Niye görüşmeyeyim çıkarlarım var dedi. Hiçbir kadının kabul edebileceği bir şey değil biliyorum. Dedikleri kabul edilemez ama bir yandan da mantıklı geliyor. Burda asıl sorun aslında bir şey hissetmiyor bile olsa benim hislerimi önemsememesi.

bu durumdan iyice emin olana kadar bekle
çocuk girdimi işin içine zor olur bidaha masum yavru karışmasın.
bnm anlamadım nasıl evlendiniz öyle bir adamla?
Evlendikten sonra oldu bunlar. Evlenmeden önce kızla tanıştım. O zamanlar patronuyla hala sevgiliydi. Ama eşimin ona eskiden aşık olduğunu bilmiyordum. Sonra parçaları birleştirince anladım.

Umidini kesmis kizdan ...Yesil isik yansaydi gecerdi ..
Kasfasının karışık olduğunu düşündüğüm zamanlarda bile çocuk için uğraşıyordu. Gidecek adam çocuk yapmak ister mi? Ruh hastası olması lazım. Diyorum ya kafam çok karışık.

çok doğru .. öle bi kadının değil işte 100 metre yakının da olmaması lzm patronunu ayartan kocanızıda ayartır .kocanızda sevgiliymiş ayrılmış bitmiş şimdi siz varsınız olcak iş mi bu sizin eski sevgilinizin sizinle iş yapmasına izin verirmiydi peki vermezdi.. jhadi umudınu kaybetti dielim çok karmaşık bi durum sizi gerçekten seviomu sevmiomu bişi diemicem seviosa o kıza yol verir birdahada adını ağzına almaz birazda sizin rest çekmeniz lazm anladğm kadarıyla

Kasfasının karışık olduğunu düşündüğüm zamanlarda bile çocuk için uğraşıyordu. Gidecek adam çocuk yapmak ister mi? Ruh hastası olması lazım. Diyorum ya kafam çok karışık.

Sadece baba olmayi isteyebilir ...

Rest çektim. Ama aynı ortamda bulunmalarına engel olamadım. Çünkü iş yaptıkları kişiler aynı. Bu sefer beni de o ortama sokmaya başladı. Sandı ki Ben bekçi gibi başlarında olursam içim rahat edecek.

Kesinlikle mantıklı birşey göremiyorum ortada ben. Evli bir adam ve eski sevgili bir seferlik konuşmayı bırak beraber iş yaPmalarndan bahsediyorsn ama tabi bu benim düşüncem. Ve dediğin gibi eşin hiç birşey hissetmese bile büyük bir problem de senin hislerini durumunu önemsememesi sana saygı duymaması! Acaba kendini senin yerine koyabiliyor mu Aynı şeyi sen yapmak durumunda kalsan İŞ İçin nasıl karşılar okadar rahat anlayışlı bir türk erkeği düşünemiyorum ben ne yazık ki. Sen peki senin düşüncelerini önemsemeyen bir adamın şuan dünyalar güzeli bir varlığı hakettiğini düşünüyor musun ??

Evlendikten sonra oldu bunlar. Evlenmeden önce kızla tanıştım. O zamanlar patronuyla hala sevgiliydi. Ama eşimin ona eskiden aşık olduğunu bilmiyordum. Sonra parçaları birleştirince anladım.
zor bi durum eski sevgili olayları eski aşklar biraz daha bekleyin emin olun en azından ne dcemide bilemedim ki ...bak bnm başımdan geçeni anlatayım
bi kız vardı yakondan tanıdığım sevgilisi vardı bir buçuk yıl çıktılar sonra kız başkasıyla nişanlandı gel zmn git zmn eski sevgilisi bana aşık olmuş bn istemedim bir buçuk yıl peşimde koştu yine istemedim
sonra herneyse başladık ilşkiye başlarda herşey güzsldi bir bir buçuk yılımız güzel geçti
ikinci yılda güzeldi üçte söz kararı aldık sözlendik 4te kız nişanlısından ayrılmış. biz de tabi ilşki çatırdamaya başladı çünki aklı ondaydı ben farkındaydım . bi ayrıl bi barış 5te öyle geçti .. 6ncı yılda aldatıldım.. iyisiyle kötüsüyle altı yılımı verdim sonuç koca bir sıfır hayattan alıcamı aldım başkasına aşık olan başkasında aklı olanla iş olmuo kuzum ... şimdi eşim ayrı o bitek beni sevdi allaha şükür hayatına bn girdim başkasının adını hiç duymdım ne ondan ne çevresinden. ne diyeim sana bilemedim ki nedesem boş kuzum sen evlenince öğrenmişsin iş işten geçmiş ne desek

Sadece baba olmayi isteyebilir ...
Bunu ben de düşündüm. Diyelim ki kızla tekrar beraber olma umudu var. En azından o ara durum netleşene kadar beklemez miydi? Gider sevdiği kadından yapar çocuğunu.Böyle savunuyor gibi olmak istemiyorum aslında. Ben yapı olarak en olumsuz şeyleri düşünmeye yatkınım. Tamam onu seviyor ve şansını deniyordu diyorum ama gerçekten bu arada bi yandan çocuk yapmaya çalışmak da gerizekalılık olmaz mı? Ben olsam bi beklerdim yani. Kendimi mi kandırıyorum?

buda bi sorun erkek milletinin aklına akıl sır erdirilemeZ. ne desem bilemedim ki evlenmeden önce nekdr tanıdın eşini? yani ne kdr sürede evlendiniz

Evet o kızla ilgili dedikleri doğru olsa bile asıl sorun bu gerçekten. Ben hep kızla ilgili saldırdım ve kavga ettik. Hadi kız yok artık diyelim. İlerde başka bir konuyla ilgili de sorun yaşarız benim hislerimi önemsemediği için. Bu konuda konuşmalı mıyım yoksa böyle bi adam değişmez mi?

onu tek çocuğu deiştirir ama bu durumda çocuk için erken kuzum

ben kendınızı kandırdıgınızı dusunmuyorum ..esınız cok maddıyatcım mı..çok mu parasal dusunuyor..ne bılıyım en azından sızı aynı ortamlara sokmak ıstemezdı..sızı dusunmedıgını onemsemedıgını dusunuyorsanız ..ona bırsey dıyemem..yanlıs anlamayın ama esınız sızı aldatmak ıstememıs olabılır ama paranın daha agır bastıgını dusunuyorum ben..karar sızın ..bosanmakda sızın elınızde devam etmekte..

Sevdigi kadindan yapabilmesi icin kadinin karsilik vermesi lazimdi ama olmamis ,kendinizi kandiriyorsunuz demek istemiyorum ama surekli olarak bir insan birini neden takip eder,karisi istemedigi halde neden illa gorusur bu isin piri kiz mi ?
Hayir baska birini bulabilir miydi is icin pekala ..Ama bulmamis ,bulmamis degil yeltenmemis bile ,bir sekilde kizla irtibat halinde olmak istemis ,vicdani da cok elvermemis sanirim bir taraftan da cocuk istemis sizden ..Normal evli gibi olabilmenin tek sarti cocukmus gibi ..
Esinizin de kafasi karisikmis sanirim ,kizdan karsilik gelemeyince kaderine razi olmus gibi geliyor .Hicbir sekilde aslini ogrenemezsiniz bunlar sadece resimlerin birlesmis hali ,disaridan gorunen asli esinizde sakli uzgunum

buda bi sorun erkek milletinin aklına akıl sır erdirilemeZ. ne desem bilemedim ki evlenmeden önce nekdr tanıdın eşini? yani ne kdr sürede evlendiniz
Çok kısa. Aslında çocukluktan beri birbirimizi biliriz ama uzaktan. Birkaç sene önceye kadar beni facebooktan bir iki arkadaşına gösterip ben bu kızla evleneceğim diyormuş. Bir şekilde rast geldik bir gün. Görüşmeye başladık arkadaşça. Birkaç ay sonra pat diye evlenme teklif etti. Sekiz ay sonra evlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…