• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz düzeldik mi şimdi?

Peki diyelim bu gece kızla gittiğini öğrendim. Ortalığı ayağa kaldırıp mı terk edeyim yoksa telefonu kapatayım ve benden bir daha hiç haber alamasın mı? Ya da fark eder mi?

Seviyorsan ayrılırsam onsuz yapamam diyorsan fedakarlık yap geçmişi hatılama sen kendine güvenirsen bazı konularda ona da güvenirsin . Sevgiliyken beki birlikte olmak istedi olamadı içinde ukte kaldı ona kafayı takıyor bilemessin bence zaten hayatınızdan çıkmış senin de geçmişte olmadı mi hayaline gelen sevdiğin birisi . Ama yok ben onsuz da yaparım sıfır hata yaşamalıyım diyorsan sana başka eş mi yok boşa gitsin iyi mi kötüü mü düzeldik mi düzelecez mi düşünüyor mu diyeceğine unutabileceğine sevgini bitireceğine inanıyorsan boşa ama yok değilsen psikolojik yardım al düşünmemeye çalış rutin durumu en iyi hale getirerek takıntısız yaşamalısın

Peki diyelim bu gece kızla gittiğini öğrendim. Ortalığı ayağa kaldırıp mı terk edeyim yoksa telefonu kapatayım ve benden bir daha hiç haber alamasın mı? Ya da fark eder mi?
Öyle bir durumda kaliteni koru ve sakince uzaklaş ondan derim ben.

Adama bakkk. Pesss.... eski sevgilyle gitmeler gelmeler.... diyecek cok söz var da demiyorum.

Kasfasının karışık olduğunu düşündüğüm zamanlarda bile çocuk için uğraşıyordu. Gidecek adam çocuk yapmak ister mi? Ruh hastası olması lazım. Diyorum ya kafam çok karışık.
Bazı erkekler (aynı kadınlar gibi) çocuğu eşlerini evliliğe mecbur etmek için kullanır. Siz belli ki gözünü korkutmuşsunuz. Kendi hatalı davranışlarına devam edecekse, bir çocukla hem sizi evli kalmaya mecbur etmeyi, hem de çok meşgul olacağınız için daha kolay oyalamayı hedeflemiş olabilir. Günahı boynuna.

Eğer aşırı kıskanç ve paranoyak bir kadın değilseniz, kocanızın eski sevgilisine yönelik duygularını sezdiğinize inanıyorum. Artık sevgili olmasalar bile kocanız ona ilgi duyuyor ve hala ümit besliyor olabilir. Şu anda görüşmüyorlarsa ve siz mutluysanız devam edin, ama çocuk için daha emin olmayı bekleyin.

Aynısını sen yapsan, eski erkek arkadaşınla görüşsen ne yapacaktı bu sevgili gönlü geniş kocacığın inan çok merak ediyorum.
Eski sevgili dediğin insan sarıldığın, öptüğün, belki aynı yatağı paylaştığın, en özelini bilen insandır.
Ne kadar eskiyebilir? Gördüğün an anıların canlanır, hatta belki sevgin bile.
Kaldı ki birbirlerinin yüzlerine bakacak şekilde ayrıldıklarına göre zaten çok da kötü bitmemiş ilişkileri.
Sen ikisinin görüşmesini hazmetmişsin, helal olsun diyorum.
Ben bu durumda boşanırdım.
Çünkü bu eski sevgili gider, başka eski sevgili gelir.
İnsanın kişiliğidir önemli olan. Eşinin de gönlü geniş, çok belli.
Kolay gelsin sana canım benim Allah yardımcın olsun.

Bence cok rahat bir eşin var. Bu durumda iki ihtimal var ya seni kaybetmekten hiç korkmuyor ya da kendi cesaret edemediği şeye- yani ayrılığa- seni zirluyor.

Böyle bir durumda senden habersiz kalması evliliginize iyi gelecektir.

şimdiye kadar nasıl boşanmadınn anlamadım cıdden sabır taşısın mubarek..sakın cocuk yapma o mala guven olmaz

Evet kesinlikle cocuk yapma. Cocuktan sonra o kızın senin kocaya yeşil ışık yakacağı tutarsa, kocan da sizi yuzustu bırakırsa çocuğa cok yazık olur.

başlığa göre konuşuyorum ben inanmadım düzeldiğinize :KK14:
artık karşı tarafla hiç bir beklentisi kalmadığı için daha doğrusu onla artık olmayacağını anladığı için yönünü size çevirmiş
ama ya kız bu sevgilisinden ayrılıp seninkine dönmeye kalkar da sen hamile olursan
kocan kızın peşinden gider seni çocukla bırakır gibi geldi
büyük konuşmak istemiyorum sana da ayrıl boşan vs. diyemem ama ben değil bu adamla çocuk yapmak suratını iki dakika görmeye tahammülüm olmazdı

Bazı erkekler (aynı kadınlar gibi) çocuğu eşlerini evliliğe mecbur etmek için kullanır. Siz belli ki gözünü korkutmuşsunuz. Kendi hatalı davranışlarına devam edecekse, bir çocukla hem sizi evli kalmaya mecbur etmeyi, hem de çok meşgul olacağınız için daha kolay oyalamayı hedeflemiş olabilir. Günahı boynuna.

Eğer aşırı kıskanç ve paranoyak bir kadın değilseniz, kocanızın eski sevgilisine yönelik duygularını sezdiğinize inanıyorum. Artık sevgili olmasalar bile kocanız ona ilgi duyuyor ve hala ümit besliyor olabilir. Şu anda görüşmüyorlarsa ve siz mutluysanız devam edin, ama çocuk için daha emin olmayı bekleyin.
ben de çocuğu konu sahibinin ayrılmamasını sağlamak için istediğini düşünüyorum
bebek olursa ayrılmak için bir kere düşüneceğine on kere düşünecek karısı

Eski konularını da okumuştum. Haklisin hissettiklerinde kolay bi durum değil. Ama anlattıklarından eşinin çok rahat biri oldugu ve olayları senin gibi değerlendiremediğini dusunmustum. Bu yüzden gereken hassasiyeti gösteremiyor bence. Ama ben de senin yerinde olsam bu şüphelerle yaşayamam. Su saatten sonra esin takıntı gibi kızı merak edebilir bu yüzden naptigini takip ediyor olabilir ama bu sadece merak bence. Yani kız yeşil ışık yaksa da seni kaybetmeyi asla göze almaz. Tüm bunlara rağmen bu duruma dayanamıyorum esin gelince kavga etmeden sakince olayları senin gözünden anlat. Bu düşüncelerle başa çıkamadigini ayrılmayı düşünecek kadar rahatsız olduğunu söyle. Bi çözüm yolu bulmaya çalışın. Seni ikna ederse de bi sure daha brkleyip öyle cocuk yaparsınız :)

Merhaba kızlar
Belki beni hatırlayanlarınız vardır. 1 senelik evliyim. Eşim eski sevgilisiyle görüşmekte ısrar ettiği için hala ona mı aşık diye bir-iki konu açmıştım. Biz evlenmeden bir hafta önce bu kız sevgilisinden ayrılmıştı. Sevgilisi aynı zamanda patronuydu ve eşimle ticaret yapıyorlardı. Eşim kızı işini iyi biliyor, çok faydası olur diye kendi için çalıştıracağını söylüyordu. Ben çok karşı çıktım. Bir süre hiç görüşmedi ama sürekli facebookta arattığını görüyordum. Kardeşi bu kızla arkadaştı. Kardeşine kızı sorup duruyordu falan, bunun gibi şeyler nedeniyle kıza aşık olduğunu, evlendiğine pişman olduğunu, belki evlenmese kız da hazır sevgilisinden ayrılmış belki tekrar şansını deneyecekti diye düşünüp durumu çözmeye çalışıyordum. Biz bir ara boşanma noktasına geldik ve bu da kızla görüşmeye başladı. Yurtdışına fuara giderken ne yaptı etti bu kızı da getirtti oraya. Zaten aramız berbattı, bıraktım ne olacaksa olsun dedim. Geldi, biz düzelir gibi olduk. Beraber yine iş için bu sefer kızın yaşadığı ülkeye gittik. Orada kıza davranışları hiççççç hoşuma gitmedi. Gözlerini alamıyordu kızdan. Bir yandan da kızın ayrıldığı sevgilisiyle ikisini bir araya getirip barıştırmaya çalışıyordu. Kafam karmakarışık oldu. Orada kız eşimi birkaç yere götürdü iş çevresiyle ilgili ama pek de yardımcı olmaya gönlü yoktu. Döndük. Kızın şu an adı geçmiyor. Hayatımızdan silindi gibi bir şey. Gerçekten işle ilgili bir yararı olmayacağını mı anladı eşim, yoksa kızın hala patronuna aşık olduğunu gördü de ümidini mi kesti? Bizim aramız döndükten sonra hiç olmadığı kadar iyi. Evlenirken bile bu kadar iyi olmamıştık. Eşim baştan beri çocuk diye deliriyor bu arada. Cesaret edemiyordum. Şimdi biz düzeldik mi? Dediği gibi hep masumdu amacı işti diye mi düşünmeliyim, kafası gerçekten karışıktı kızdan yüz bulamadı şimdi bana iyi de ben mi anlamıyorum? Nasıl anlayacağım? Boşanayım mı, böyle devam mı edeyim, güvenip çocuk mu yapayım ne yapayım ben?

Konunuzu bilmiyorum ama böyle bir şeyi nasıl kabul ettiniz? ne için olursa olsun, dünyada başka adam mı kalmadıda o kızla görüşmesi lazım? Kimse boşan ya da boşanma diyemez. Evlenmiş karısı olan bir adamın eski sevgilisiyle görüşmesini onaylamam. Ve o evlilik sürmez.

Bana eşiniz esas olarak işle ilgileniyor gibi geliyor. Birincisi, aksi takdirde sizi de o ortama sokmak istemezdi. İkincisi, bazı insanlar bir insana duydukları romantik hisleri kendi içlerinde bitirdiklerinde görüşmek konusunda bir sıkıntı çekmiyorlar. Bu onlara gayet normal geliyor. Bunu kendimden biliyorum. Eski sevgilim birlikte bir işe girmeyi teklif etmişti ve eğer eşimin üzülmeyeceğini bilsem eski sevgilimle iş yapardım rahatlıkta (eskiden birlikte çalışıyorduk onunla) ve arkadaş olarak da görüşebilirdim (birlikte 10 yılımız geçti) ama bu ona karşı bir şeyler hissettiğim anlamına gelmezdi kesinlikle, çünkü hissetmiyorum. Bana eşinizin tavrı da bu paralelde geldi.

Ama bu durumda önemli bir hatası var eşinizin, o da sizi öne almamış olması. Hiçbir iş eşimin huzundan önemli değil demeliydi. Paranın satın alamayacağı şeyler var sonuçta. Ben birlikte iş yapma kararından sadece eşim huzursuz olduğu için vazgeçtim. Bana ters gelen hiçbir şey yoktu aslında. Birlikte uzun zaman geçirmiş insanlar romantik hislerini kaybettikten sonra iletişim halinde kalabilir bana göre. Bu bana gayet normal geliyor. Ama eşime gelmiyor ve bu benim için yeterli. Huzur olmadıktan sonra parayı ne yapayım?

Back
X