Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir durumda kaliteni koru ve sakince uzaklaş ondan derim ben.Peki diyelim bu gece kızla gittiğini öğrendim. Ortalığı ayağa kaldırıp mı terk edeyim yoksa telefonu kapatayım ve benden bir daha hiç haber alamasın mı? Ya da fark eder mi?
Bazı erkekler (aynı kadınlar gibi) çocuğu eşlerini evliliğe mecbur etmek için kullanır. Siz belli ki gözünü korkutmuşsunuz. Kendi hatalı davranışlarına devam edecekse, bir çocukla hem sizi evli kalmaya mecbur etmeyi, hem de çok meşgul olacağınız için daha kolay oyalamayı hedeflemiş olabilir. Günahı boynuna.Kasfasının karışık olduğunu düşündüğüm zamanlarda bile çocuk için uğraşıyordu. Gidecek adam çocuk yapmak ister mi? Ruh hastası olması lazım. Diyorum ya kafam çok karışık.
Bence cok rahat bir eşin var. Bu durumda iki ihtimal var ya seni kaybetmekten hiç korkmuyor ya da kendi cesaret edemediği şeye- yani ayrılığa- seni zirluyor.Peki diyelim bu gece kızla gittiğini öğrendim. Ortalığı ayağa kaldırıp mı terk edeyim yoksa telefonu kapatayım ve benden bir daha hiç haber alamasın mı? Ya da fark eder mi?
ben de çocuğu konu sahibinin ayrılmamasını sağlamak için istediğini düşünüyorumBazı erkekler (aynı kadınlar gibi) çocuğu eşlerini evliliğe mecbur etmek için kullanır. Siz belli ki gözünü korkutmuşsunuz. Kendi hatalı davranışlarına devam edecekse, bir çocukla hem sizi evli kalmaya mecbur etmeyi, hem de çok meşgul olacağınız için daha kolay oyalamayı hedeflemiş olabilir. Günahı boynuna.
Eğer aşırı kıskanç ve paranoyak bir kadın değilseniz, kocanızın eski sevgilisine yönelik duygularını sezdiğinize inanıyorum. Artık sevgili olmasalar bile kocanız ona ilgi duyuyor ve hala ümit besliyor olabilir. Şu anda görüşmüyorlarsa ve siz mutluysanız devam edin, ama çocuk için daha emin olmayı bekleyin.
Merhaba kızlar
Belki beni hatırlayanlarınız vardır. 1 senelik evliyim. Eşim eski sevgilisiyle görüşmekte ısrar ettiği için hala ona mı aşık diye bir-iki konu açmıştım. Biz evlenmeden bir hafta önce bu kız sevgilisinden ayrılmıştı. Sevgilisi aynı zamanda patronuydu ve eşimle ticaret yapıyorlardı. Eşim kızı işini iyi biliyor, çok faydası olur diye kendi için çalıştıracağını söylüyordu. Ben çok karşı çıktım. Bir süre hiç görüşmedi ama sürekli facebookta arattığını görüyordum. Kardeşi bu kızla arkadaştı. Kardeşine kızı sorup duruyordu falan, bunun gibi şeyler nedeniyle kıza aşık olduğunu, evlendiğine pişman olduğunu, belki evlenmese kız da hazır sevgilisinden ayrılmış belki tekrar şansını deneyecekti diye düşünüp durumu çözmeye çalışıyordum. Biz bir ara boşanma noktasına geldik ve bu da kızla görüşmeye başladı. Yurtdışına fuara giderken ne yaptı etti bu kızı da getirtti oraya. Zaten aramız berbattı, bıraktım ne olacaksa olsun dedim. Geldi, biz düzelir gibi olduk. Beraber yine iş için bu sefer kızın yaşadığı ülkeye gittik. Orada kıza davranışları hiççççç hoşuma gitmedi. Gözlerini alamıyordu kızdan. Bir yandan da kızın ayrıldığı sevgilisiyle ikisini bir araya getirip barıştırmaya çalışıyordu. Kafam karmakarışık oldu. Orada kız eşimi birkaç yere götürdü iş çevresiyle ilgili ama pek de yardımcı olmaya gönlü yoktu. Döndük. Kızın şu an adı geçmiyor. Hayatımızdan silindi gibi bir şey. Gerçekten işle ilgili bir yararı olmayacağını mı anladı eşim, yoksa kızın hala patronuna aşık olduğunu gördü de ümidini mi kesti? Bizim aramız döndükten sonra hiç olmadığı kadar iyi. Evlenirken bile bu kadar iyi olmamıştık. Eşim baştan beri çocuk diye deliriyor bu arada. Cesaret edemiyordum. Şimdi biz düzeldik mi? Dediği gibi hep masumdu amacı işti diye mi düşünmeliyim, kafası gerçekten karışıktı kızdan yüz bulamadı şimdi bana iyi de ben mi anlamıyorum? Nasıl anlayacağım? Boşanayım mı, böyle devam mı edeyim, güvenip çocuk mu yapayım ne yapayım ben?