• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz düzeldik mi şimdi?

ben kendınızı kandırdıgınızı dusunmuyorum ..esınız cok maddıyatcım mı..çok mu parasal dusunuyor..ne bılıyım en azından sızı aynı ortamlara sokmak ıstemezdı..sızı dusunmedıgını onemsemedıgını dusunuyorsanız ..ona bırsey dıyemem..yanlıs anlamayın ama esınız sızı aldatmak ıstememıs olabılır ama paranın daha agır bastıgını dusunuyorum ben..karar sızın ..bosanmakda sızın elınızde devam etmekte..
Evet inanılmaz maddiyatçı. Çok küçük bir anaparayla çok büyük bir iş kurmuş. Sonra biri batırmış bunu. Sıfırdan tekrar başlamış. Çok ezilmiş. İşi onun herşeyi. Bana sen bana maneviyatı öğretiyorsun diyor.

Çok kısa. Aslında çocukluktan beri birbirimizi biliriz ama uzaktan. Birkaç sene önceye kadar beni facebooktan bir iki arkadaşına gösterip ben bu kızla evleneceğim diyormuş. Bir şekilde rast geldik bir gün. Görüşmeye başladık arkadaşça. Birkaç ay sonra pat diye evlenme teklif etti. Sekiz ay sonra evlendik.
bu sure iyi bir sürede ne bileyim bak ben 6yılımı hiçe saydım o süre içinde evlenebilirmiydim gayette evlenirdim ama şans işte acele etmedim. ne bilim peki kalbin ne dio aklın ne dio?

Sevdigi kadindan yapabilmesi icin kadinin karsilik vermesi lazimdi ama olmamis ,kendinizi kandiriyorsunuz demek istemiyorum ama surekli olarak bir insan birini neden takip eder,karisi istemedigi halde neden illa gorusur bu isin piri kiz mi ?
Hayir baska birini bulabilir miydi is icin pekala ..Ama bulmamis ,bulmamis degil yeltenmemis bile ,bir sekilde kizla irtibat halinde olmak istemis ,vicdani da cok elvermemis sanirim bir taraftan da cocuk istemis sizden ..Normal evli gibi olabilmenin tek sarti cocukmus gibi ..
Esinizin de kafasi karisikmis sanirim ,kizdan karsilik gelemeyince kaderine razi olmus gibi geliyor .Hicbir sekilde aslini ogrenemezsiniz bunlar sadece resimlerin birlesmis hali ,disaridan gorunen asli esinizde sakli uzgunum
ben sızın gıbı dusunmuyorum..esının tarafından paranın agır bastıgını fakat bu yonde karsılık alamayınca ..vazgectıgını ..suan varsayımlardan ıbaret konusuyoruz ve bır evlılık soz konusu..adamın o kızdan hoslandıgını sevdıgını ılgı gosterdıgıne daır hıcbır kanıt yok..ama beraber ıs yapmaya calıstıgına kanıt cok..hıc bır erkegın karısının gozune soka soka flortlesmek ıstıyecegınıde sanmıyorum ..eger varsa pes dıyorum susuyorum..

zor bi durum eski sevgili olayları eski aşklar biraz daha bekleyin emin olun en azından ne dcemide bilemedim ki ...bak bnm başımdan geçeni anlatayım
bi kız vardı yakondan tanıdığım sevgilisi vardı bir buçuk yıl çıktılar sonra kız başkasıyla nişanlandı gel zmn git zmn eski sevgilisi bana aşık olmuş bn istemedim bir buçuk yıl peşimde koştu yine istemedim
sonra herneyse başladık ilşkiye başlarda herşey güzsldi bir bir buçuk yılımız güzel geçti
ikinci yılda güzeldi üçte söz kararı aldık sözlendik 4te kız nişanlısından ayrılmış. biz de tabi ilşki çatırdamaya başladı çünki aklı ondaydı ben farkındaydım . bi ayrıl bi barış 5te öyle geçti .. 6ncı yılda aldatıldım.. iyisiyle kötüsüyle altı yılımı verdim sonuç koca bir sıfır hayattan alıcamı aldım başkasına aşık olan başkasında aklı olanla iş olmuo kuzum ... şimdi eşim ayrı o bitek beni sevdi allaha şükür hayatına bn girdim başkasının adını hiç duymdım ne ondan ne çevresinden. ne diyeim sana bilemedim ki nedesem boş kuzum sen evlenince öğrenmişsin iş işten geçmiş ne desek
Sonra o kızla ne oldu? Evlendiler mi?

ben sızın gıbı dusunmuyorum..esının tarafından paranın agır bastıgını fakat bu yonde karsılık alamayınca ..vazgectıgını ..suan varsayımlardan ıbaret konusuyoruz ve bır evlılık soz konusu..adamın o kızdan hoslandıgını sevdıgını ılgı gosterdıgıne daır hıcbır kanıt yok..ama beraber ıs yapmaya calıstıgına kanıt cok..hıc bır erkegın karısının gozune soka soka flortlesmek ıstıyecegınıde sanmıyorum ..eger varsa pes dıyorum susuyorum..

Karisinin yaninda kizdan gozlerini alamamak,facebooktan arattirmak,kardesiyle kiz arkadas diye surekli kizi sorusturmak peki bunlarda mi parayla alakali ...Basbayagi kadinin gozune sokmus

Evet inanılmaz maddiyatçı. Çok küçük bir anaparayla çok büyük bir iş kurmuş. Sonra biri batırmış bunu. Sıfırdan tekrar başlamış. Çok ezilmiş. İşi onun herşeyi. Bana sen bana maneviyatı öğretiyorsun diyor.
konunuzu ılk okudugumdan ıtıbaren bunu dusundum..ben esınızın sızın gozunuze soka soka o kızla flortlesmek ıstıyecegını dusunmuyorum ...su dunya uzerınde hıcbır erkek cocugum olsun dıye cocuk ıstemez bu dusuncenızdede sonunu kadar hak verıyorum ..

Sonra o kızla ne oldu? Evlendiler mi?
yok kız kullandı kullandı tekmeyi bastı ondam daha zenginini buldu onunla evlendi.
olan bizim eskiye oldu işini evini annesini kardeşlerini herşeyini kaybetti . en son duyduğuma göre bana yaptıklarına pişmanmış ahımı almış hakkını helal etsin demiş olan bu

Evet o kızla ilgili dedikleri doğru olsa bile asıl sorun bu gerçekten. Ben hep kızla ilgili saldırdım ve kavga ettik. Hadi kız yok artık diyelim. İlerde başka bir konuyla ilgili de sorun yaşarız benim hislerimi önemsemediği için. Bu konuda konuşmalı mıyım yoksa böyle bi adam değişmez mi?
Karşısında ki insana saygı duyup durumunu önemsemeyen bi insandan bahsediyorrz birde eşine hayat arkadaşına yapıyor bunu.. Bilemiyorum canım düzelmeyen birşey yoktur bence ama çok mu çok zor gibime geliyor. Biraz daha zamana bırakmayı düşün allah kolaulık versin

Sevdigi kadindan yapabilmesi icin kadinin karsilik vermesi lazimdi ama olmamis ,kendinizi kandiriyorsunuz demek istemiyorum ama surekli olarak bir insan birini neden takip eder,karisi istemedigi halde neden illa gorusur bu isin piri kiz mi ?
Hayir baska birini bulabilir miydi is icin pekala ..Ama bulmamis ,bulmamis degil yeltenmemis bile ,bir sekilde kizla irtibat halinde olmak istemis ,vicdani da cok elvermemis sanirim bir taraftan da cocuk istemis sizden ..Normal evli gibi olabilmenin tek sarti cocukmus gibi ..
Esinizin de kafasi karisikmis sanirim ,kizdan karsilik gelemeyince kaderine razi olmus gibi geliyor .Hicbir sekilde aslini ogrenemezsiniz bunlar sadece resimlerin birlesmis hali ,disaridan gorunen asli esinizde sakli uzgunum
Kadının karşılık vermesi için çaba göstermesi gerekir. Bunun için de onunla vakit geçirmesi, onu unutamadığını söylemesi falan lazım. Beni hep kızın gözüne sokarak karşılık alamaz ki. Bensiz bir kere bir fuarda görüştüler. Orada da yanında bir sürü insan hatta ailesi bile vardı.

yok kız kullandı kullandı tekmeyi bastı ondam daha zenginini buldu onunla evlendi.
olan bizim eskiye oldu işini evini annesini kardeşlerini herşeyini kaybetti . en son duyduğuma göre bana yaptıklarına pişmanmış ahımı almış hakkını helal etsin demiş olan bu
Oh çok iyi olmuş ona. Senin şu an mutlu olmana çok sevindim.

Kadının karşılık vermesi için çaba göstermesi gerekir. Bunun için de onunla vakit geçirmesi, onu unutamadığını söylemesi falan lazım. Beni hep kızın gözüne sokarak karşılık alamaz ki. Bensiz bir kere bir fuarda görüştüler. Orada da yanında bir sürü insan hatta ailesi bile vardı.
eşin düşünmese bile kadın yapacak
unutma kadınının en büyük düşmanı kadındır

Karisinin yaninda kizdan gozlerini alamamak,facebooktan arattirmak,kardesiyle kiz arkadas diye surekli kizi sorusturmak peki bunlarda mi parayla alakali ...Basbayagi kadinin gozune sokmus
arkadas anladıgım kadarıyla kız onemlı bır konumda ıs baglama noktasında ve adam ona ulasabılecegı tum kısılere ve kurumlara basvurmus dıyorum..gozlerını alamamak noktasına gelıncede bunun hangı boyutta oldugunada karısı karar versın ve ona gore tepkısını koysun ..sahsen o anı o gordu yasadı..ben esımın benım yanımda bır kadından gozunu alamıyacak sekılde bakacak olması bosanma sebebıdır..konu sahıbı bosanmaktan korkmuyorkı ..pekala o zmanda tepkısı koyabılırddı..belkı kendıde abarttıgını dusunuyordur..esının yaptıgını savunmuyorum absurt bı durum ..ama para agır basıyorsa buna esı olcup karar vermelı sonucta ınce noktadayız dıyorum..affola

Oh çok iyi olmuş ona. Senin şu an mutlu olmana çok sevindim.
mutluyum çok şükür eşim var . o iyiki yanımda .. sende çöz olayaları bak hayatına . o iş o kız olmadan olmuyomuymuş bunu inandır bi kocaana

arkadas anladıgım kadarıyla kız onemlı bır konumda ıs baglama noktasında ve adam ona ulasabılecegı tum kısılere ve kurumlara basvurmus dıyorum..gozlerını alamamak noktasına gelıncede bunun hangı boyutta oldugunada karısı karar versın ve ona gore tepkısını koysun ..sahsen o anı o gordu yasadı..ben esımın benım yanımda bır kadından gozunu alamıyacak sekılde bakacak olması bosanma sebebıdır..konu sahıbı bosanmaktan korkmuyorkı ..pekala o zmanda tepkısı koyabılırddı..belkı kendıde abarttıgını dusunuyordur..esının yaptıgını savunmuyorum absurt bı durum ..ama para agır basıyorsa buna esı olcup karar vermelı sonucta ınce noktadayız dıyorum..affola

Ben kizin zaten iletisim bilgilerinin adamda var oldugunu dusunuyorum ,karisinin yaninda kizdan gozlerini alamamasi gercekten can yakici ,ben bosansin demiyorum zaten ne haddime konu sahibi bosanmaktan korkmuyorum diyor ama bir taraftanda kocasinin masum olduguna kendisini inandirmak istiyor bana kalirsa..
Bilemiyorum is sadece para gibi gelmedi bana tabi bu benim dusuncem

mutluyum çok şükür eşim var . o iyiki yanımda .. sende çöz olayaları bak hayatına . o iş o kız olmadan olmuyomuymuş bunu inandır bi kocaana
arkadas zaten adam kızdan ıs anlamında bır cacık olmıyacagını anlayınca kızın yakasını bırakmıs ve mutlu huzurlu yuvalarına donmusler..gercekten sız hemcınslerıme soruyorum bır erkek elde etmek ıstedıgı kadından bu kadar cabuk vazgecermı...

Ben tabi kızla konuşmasına bakmasına aynı ortamda olmasına bile sinir oluyordum da kıza bakıyosun diye de kavga çıkarmayı kendime yediremedim. Başka tarafa bakarak mı konuşayım diyecek. Normal bakıyorum diyecek. Bi şey olsa seni yanımda getirmem. Çok rahatsız oluyorsan git ben burda işimin peşindeyim diyecek. Paranoyak kıskanç diyecek. Dedirtmedim. Sadece gözlemledim. Çünkü içimden sabret gözlemle en kötü boşanırsın diyordum.

Ben kizin zaten iletisim bilgilerinin adamda var oldugunu dusunuyorum ,karisinin yaninda kizdan gozlerini alamamasi gercekten can yakici ,ben bosansin demiyorum zaten ne haddime konu sahibi bosanmaktan korkmuyorum diyor ama bir taraftanda kocasinin masum olduguna kendisini inandirmak istiyor bana kalirsa..
bazen oyle gozunu para burumus ınsanlar varkı ..hersey yapar dıyorsun ..ınan ıletısım bılgılerı elınde olsa adam hıc arama zahmetınde bulunmazdı..konu sahıbının esı hıcbır olayını gızlı saklı yapmamıs herseyı esıyle beraber yapmıs ve esıne farkettırmıs..hiçbir erkek ınce dusunme ozellıgıne sahıp degıl..yoksa bu kadar rahat davranmazdı...

Ben tabi kızla konuşmasına bakmasına aynı ortamda olmasına bile sinir oluyordum da kıza bakıyosun diye de kavga çıkarmayı kendime yediremedim. Başka tarafa bakarak mı konuşayım diyecek. Normal bakıyorum diyecek. Bi şey olsa seni yanımda getirmem. Çok rahatsız oluyorsan git ben burda işimin peşindeyim diyecek. Paranoyak kıskanç diyecek. Dedirtmedim. Sadece gözlemledim. Çünkü içimden sabret gözlemle en kötü boşanırsın diyordum.
ben bır kadının hıssedebılecegını dusunuyorum..esınızın senı aldatmak ıstedıgını asla dusunmedın ..hıssetmedın bence..yoksa bu kadar rahat olamazdın..ya bılmıyorum belkıde ben yanlıs dusunuyorum ..ama kafanda bırseylerı netlestırmeden cocuk ısteme.. senın kocanın gozundekı ask bakısını ılgı bakısını sen bılırsın..kıza asklamı hayranlıklamı sevgıylemı bakıyordu..bunların cevabı sende.

arkadas zaten adam kızdan ıs anlamında bır cacık olmıyacagını anlayınca kızın yakasını bırakmıs ve mutlu huzurlu yuvalarına donmusler..gercekten sız hemcınslerıme soruyorum bır erkek elde etmek ıstedıgı kadından bu kadar cabuk vazgecermı...
cnm bnm dikkat edersen erkekle ilgli konuşmuorum kız diorum kadın diorum dier yazdıklarıma bakarsan erkek nekdr vazgeçer se vageçsin kadın ayrtmaya çalışacak sorunlar çıkacak ortaya . sadece dedim şu biraz daha beklesin acele etmesin çocuk için birazda sorunsuz mutluluğunun tadını çıkarsın ve adam istio evet peki kendisi istiomu çocuğu bide bunu soralım?

Adam masum değil. Hislerime göre kız sevgilisinden ayrılınca benimkinin bi kafası karıştı. Ha kızla asla evlenmez, kız eşimi bırakıp gözünün önünde başkasıyla beraber olmuş. Eşim adamla da arkadaş. Hiçbir erkek bunu kaldıramaz. Kızla benden önce de hep görüşmüşler. Kız ayrılınca ben bundan para kazanırım dedi. Ben engel oldukça hırs yaptı. Kızı da merak ediyo bu arada. Belki pişman olsun istiyo. Zamanında kötü reddedilmiş. Hem para hırsı hem duygusal sebepler ağır bastı. Benim sesimi kesmek için beni de görüştürdü. Kızdan etkilendi mi bu arada bence etkilendi. Ama iş yapamayacağını anlayınca boş boş görüşmeye de gerek yok dedi. Belki beni üzdüğü için de o noktada biraz vicdan azabı çekti. Bunlar kabul edilebilir şeyler mi buna karar vermem lazım. Ya da biraz zamana bırakarak yine iletişime geçecek mi beklemem lazım. Ama değer mi bencil bir erkek için bu kadar sıkıntıya?

Back
X