• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz düzeldik mi şimdi?

cnm bnm dikkat edersen erkekle ilgli konuşmuorum kız diorum kadın diorum dier yazdıklarıma bakarsan erkek nekdr vazgeçer se vageçsin kadın ayrtmaya çalışacak sorunlar çıkacak ortaya . sadece dedim şu biraz daha beklesin acele etmesin çocuk için birazda sorunsuz mutluluğunun tadını çıkarsın ve adam istio evet peki kendisi istiomu çocuğu bide bunu soralım?
kesınlıkle cocuk ıstemesın zaten..ama kadında da bırsey yok ..eger en ufak bı ılgı olsa butun ıs baglantılarını adamın onune dokerdı..adamı sallamıyor gıbı davranmazdı..burda yapılacak sey konu sahıbı kafasını toplasın ve en basından sımdıye guzelce dusunsun ve kendı karar versın...sen esının sana ask la bakan sevgıyle bakan hayranlıkla bakan gozlerını gordun..bu bakısları baskasına bakarken gorsen anlamazmısın hıssetmemısın.anladın gordun ..dur gozlemleyımmı dersın..yok ben anında cıngar cıkartırım buyuk ıhtımal buyuk konusmayım ne oluyor sen napıyorsun dıye...ve hıc bır kadın bu durumda dur gozlemleyım demez...yanlısmı dusunuyorum...

kesınlıkle cocuk ıstemesın zaten..ama kadında da bırsey yok ..eger en ufak bı ılgı olsa butun ıs baglantılarını adamın onune dokerdı..adamı sallamıyor gıbı davranmazdı..burda yapılacak sey konu sahıbı kafasını toplasın ve en basından sımdıye guzelce dusunsun ve kendı karar versın...sen esının sana ask la bakan sevgıyle bakan hayranlıkla bakan gozlerını gordun..bu bakısları baskasına bakarken gorsen anlamazmısın hıssetmemısın.anladın gordun ..dur gozlemleyımmı dersın..yok ben anında cıngar cıkartırım buyuk ıhtımal buyuk konusmayım ne oluyor sen napıyorsun dıye...ve hıc bır kadın bu durumda dur gozlemleyım demez...yanlısmı dusunuyorum...
doğru düşünüosun . hayat işte ne olcağı belli değil . kendi kendin mahkemesini yapsın içinde bi sonuca varsın . birazda dinlensin .

ben bır kadının hıssedebılecegını dusunuyorum..esınızın senı aldatmak ıstedıgını asla dusunmedın ..hıssetmedın bence..yoksa bu kadar rahat olamazdın..ya bılmıyorum belkıde ben yanlıs dusunuyorum ..ama kafanda bırseylerı netlestırmeden cocuk ısteme.. senın kocanın gozundekı ask bakısını ılgı bakısını sen bılırsın..kıza asklamı hayranlıklamı sevgıylemı bakıyordu..bunların cevabı sende.
Hem beni hem onu idare etmez bunu çok iyi biliyorum. Seçim yapabileceği noktada seçim yapar. Ama başkasını, hem de tanıdığı birini tercih edip beraber olan bi kadını da seçmez. Ama bakışlarında da bir beğeni, etkilenme yok değildi. Kızı çok beğeniyor ve aynı zamanda içinde yaşadığı bir eski aşk acısı, reddedilmenin getirdiği bir kızgınlık, bak ben evlendim karımla beraberim sen yalnızsın gibi bir öç alma... Bunları hissediyorum. Yoğun duygular ve rahatsız oluyorum.

Adam masum değil. Hislerime göre kız sevgilisinden ayrılınca benimkinin bi kafası karıştı. Ha kızla asla evlenmez, kız eşimi bırakıp gözünün önünde başkasıyla beraber olmuş. Eşim adamla da arkadaş. Hiçbir erkek bunu kaldıramaz. Kızla benden önce de hep görüşmüşler. Kız ayrılınca ben bundan para kazanırım dedi. Ben engel oldukça hırs yaptı. Kızı da merak ediyo bu arada. Belki pişman olsun istiyo. Zamanında kötü reddedilmiş. Hem para hırsı hem duygusal sebepler ağır bastı. Benim sesimi kesmek için beni de görüştürdü. Kızdan etkilendi mi bu arada bence etkilendi. Ama iş yapamayacağını anlayınca boş boş görüşmeye de gerek yok dedi. Belki beni üzdüğü için de o noktada biraz vicdan azabı çekti. Bunlar kabul edilebilir şeyler mi buna karar vermem lazım. Ya da biraz zamana bırakarak yine iletişime geçecek mi beklemem lazım. Ama değer mi bencil bir erkek için bu kadar sıkıntıya?

Ben 9 yil sacm sapan seyleri kabul ettim ama bir sey kazanmadim tek artim cocugumun olmamasi umarim siz benden once bulursunuz mutlulugu..
Kabul edilebilir mi bilmem simdiki aklim kandirilmaya musade etmiyor ,diyeceksiniz ki benden bosanabilirdi ne diye kandirsin onlarin beyinleri farkli calisiyor iste anlayamiyorsun tek iyi yonleri kolay falso veriyo olmalari

Hem beni hem onu idare etmez bunu çok iyi biliyorum. Seçim yapabileceği noktada seçim yapar. Ama başkasını, hem de tanıdığı birini tercih edip beraber olan bi kadını da seçmez. Ama bakışlarında da bir beğeni, etkilenme yok değildi. Kızı çok beğeniyor ve aynı zamanda içinde yaşadığı bir eski aşk acısı, reddedilmenin getirdiği bir kızgınlık, bak ben evlendim karımla beraberim sen yalnızsın gibi bir öç alma... Bunları hissediyorum. Yoğun duygular ve rahatsız oluyorum.
senın dedıgın gıbı cevab sende hıcbırımız sendegılız sende bız degılsın..bunu kaldırıp yoluna devam edebılırmısın yoksa hayır edemem ayrılırım dermısın cevab sende hakkında hayırlısı olsun..

Valla ben dedim çünkü kavga etsem elime ne geçecek? En azından şüphem kalmasın dedim. Tamam kızı beğeniyor da ne bileyim aşkla dolu da baktı ölüp bitti de diyemiyorum. O kadar olsa kızı patronuyla barıştırmaya çalışmaz. Özel olarak onları bir araya getirmek için uğraştı.

aldatılan bir kadınım annemde aldatıldı babam tarfından yaşadığımız yerden eski aşkıyla bn bunı öğrendimde 17yaşındaydm ortada 20 yıllık bi evlilik vardı . anlıycan cnm olucaksa ruhun bile duymaz anca iş işten geçer diğer kadın tekmeyi basar öyle duyarsın.. bn eşimi seviorum ama bu kadar güvenemem bu kdr gözüm kör olmaz . sen öle düşünüonda onu kafasındakinleri bilmioruZ. ama aslada kimsenin günahına giremem . . biz yaşadık çok yıpranduk o yüzden bebek konusunda acele etme diyorum

Ben 9 yil sacm sapan seyleri kabul ettim ama bir sey kazanmadim tek artim cocugumun olmamasi umarim siz benden once bulursunuz mutlulugu..
Kabul edilebilir mi bilmem simdiki aklim kandirilmaya musade etmiyor ,diyeceksiniz ki benden bosanabilirdi ne diye kandirsin onlarin beyinleri farkli calisiyor iste anlayamiyorsun tek iyi yonleri kolay falso veriyo olmalari
çunku beyınlerı duzmantık ılerlıyor..ınsan yasadıklarını yasamadan hata oldugunu anlıyamaz ..her yasadıgımız bızı bır adımı ılerıyı goturuyor bazen sunger cekmek ve sılmek en guzel..sema maraslının bır yazısı vardı ..annesı kızına ceyızıne hedıye bulasık sungerı getırıyo..ve bunu evının baskosesıne koy dıyor..kız basta anlam veremesede evlılıgının uzerınden yıllar gectıkce anlıyorkı hataları sungerle sılmek gerekıyor..bazı seylerı anlaman ve suan daha olgun kararlar alman ıcın o 9 yılı yasaman gerekıyordu.hayatına sunger cekme o adama sunger cekme zamanı gelmedı mi..senın unutmaya calısmana bıle degmeyecek bır ınsanken hala onun ıcın sahıp oldugun dakkalardan saatlerden nasıl odun verebılırsın..ne zman olecegımız ne zman gozlerımızı kapatacagımız bellı degılken senın canını bolesıne yakan adam ıcın hala verdıgın dakkalara yazık degıl mı..tekrardan hayata bısmıllah cekıp bıryerden baslama zamnın gelmedımı..sunger cek..mumkunse hayata yenıden dog..gecmısı unutma ve hep yanında aldıgın derslerle yuru..

cnm bnm dikkat edersen erkekle ilgli konuşmuorum kız diorum kadın diorum dier yazdıklarıma bakarsan erkek nekdr vazgeçer se vageçsin kadın ayrtmaya çalışacak sorunlar çıkacak ortaya . sadece dedim şu biraz daha beklesin acele etmesin çocuk için birazda sorunsuz mutluluğunun tadını çıkarsın ve adam istio evet peki kendisi istiomu çocuğu bide bunu soralım?
İstiyorum da cesaret edemiyorum. Şu an aptallık olur.

neyse herkese hayırlı geceler hayrrlı günler . cnm inşllah hakkında en hayılısı ne ise o olsun. seçim senin hayat senin ..... inşallah bu hayatta hiç bişi için pişmanlık yaşamaz hiç bişey için keşke demezsin .. hep mutlu olursın inşallah kendine ii bak cattycat cattycat

İstiyorum da cesaret edemiyorum. Şu an aptallık olur.
yani haklısın biraz düşün ölç biç tart kendi içinde hllet üçüncü şahıslarıda pek karıştırmamaya bak olayları senin anlttığın kadr biliolar aynı ortamda yaşamıolar . yani aldığın kararı ben aldm başkası karışmadı diyebil. ilerde pişman olmamak için bunu yap keşke dememek için bunu yap. inşllah yüzün hep güler hep mutlu olrsun

Babalık sevgisini tatmak istiyordur ama kızdan en ufak ilgi görse kayacakmış gibi anlatmalarına bakılırsa iyi düşün çocuk konusunu derim ben

valla iyi dayanmışsın..aynı ortamda bile bulunmuşsun..ben yapmazdım....o yüzden bundan sonrasınıda sen bilirsin...ama biraz daha beklemekte yarar var bence...

Aynı ortamda bulunmadığımız için ne fikir versek boş canım. Eşinin yanında sen varsın sen tanıyorsun onu. Olan olmuş bitmiş ama geride bırakamadığına göre demekki kafandan atamıyorsun ya da hazmedemiyorsun.
Sen ne yapmak istiyorsun önce buna karar ver. Başkasının seni etkilemesine izin verme. Gerekirse 6 ay düşün karar ver ama kendin ver anladınmı.
Herşeyin hayırlısı olsun. Mutlu ol inşallah..

Offffff kızlar. Takip etmekten yoruldum. Bakmayın böyle rahat göründüğüme kafayı yemek üzereyim. Eşim dün gece yurtdışına uçtu. Fuar var. Bu kızın gidip gitmediğini bilmiyorum. Sormadım da. 9-10 saatlik bir uçuştu. Bu sabah vardı gideceği yere. Oradaki ortağı olan kızla dün konuşmuştum. Bana sen de gel demişti. Benim vizem yetişmediği için sonradan gelirim belki dedim. Kimler var falan dedim. Kızın adını söylemedi. Ama dün geceden beri takipteyim. Kız dünden beri ne whatsappa ne facebooka girmedi. Bu sabah eşim havaalanına vardığında wifi bulup aradı beni. Baktım dün geceden beri hiçbir yerde online olmayan kız tam da aynı saatlerde online oldu. Beraber mi gittiler acaba? Çıldırmak üzereyim. Eğer öyleyse aradığım cevapları buldum demektir. Eşim bu sabah da bana vizeni alınca gel dedi. Kızla orada beraber olmak istese beni çağırmaz ama bilmiyorum. Eğer kız oradaysa, eşimin oradaki ortağı çağırmamış, eşim çağırmış ve beraber gitmişler demektir.Belki ortağın haberi bile yok. Kızın tam eşimin uçaktan indiği anda online olması bir tesadüf olabilir mi?

Hanfendı sular durulsun Sakın dusunun salim karar verin.. Kafanızdaki acabaları atmadan Çocuk için acele etmeyin derim.. İçinizi kemiren kurttan kurtulmanız gerekli. Biraz daha zamana bırakın bence..

ya ben size kızdım açıkcası yani nasıl bu duruma tahammül edebilirsiniz ki? ben adamı yolarım parçalarım ya adını bile söyletmem ben evde eski sevgililerinin. siz nasıl iş yapmasına bilmem nereye gitmesine karşı çıkamazsınız. hayatında olamaz kardeşim bitti gitti olacak diyorsan buyur kapı dersin. siz resmen eşinizi kendi ellerinizle aldatmaya falan yollamışsınız. he bu saatten sonra da bana kalsa güvenmeyin adam alacağını sizin o verdiğiniz fırsatlarda çoktan almış da olabilir.

ya ben size kızdım açıkcası yani nasıl bu duruma tahammül edebilirsiniz ki? ben adamı yolarım parçalarım ya adını bile söyletmem ben evde eski sevgililerinin. siz nasıl iş yapmasına bilmem nereye gitmesine karşı çıkamazsınız. hayatında olamaz kardeşim bitti gitti olacak diyorsan buyur kapı dersin. siz resmen eşinizi kendi ellerinizle aldatmaya falan yollamışsınız. he bu saatten sonra da bana kalsa güvenmeyin adam alacağını sizin o verdiğiniz fırsatlarda çoktan almış da olabilir.
Elimle bi yere yollamadım. Şimdiye kadar bir kere bensiz aynı ortamda bulundu, onda da ailesi yanındaydı. Bu da ikinci oldu. Ben vizem yetişmedi diye beraber gidemedim dün onunla. Bu gece gidebilirim. Ama eğer cidden kızla gittiyse dün, bu iş bitmiştir.Bu akşam öğrenirim zaten.

Ne çocuk yaparım nede bu evliliği devam ettirirdim.
Evlenip iş için bile olsa eski sevgiliyle görüşmesine izin vericek taraftada olmazdım, bekçi gibi tepesindede olmazdım.

Kızı sevgilisiyle barıştırma sebebi kızında hayatında biri olursa eşit olucaklar o yüzdendir. Ama ben çok şaşkınım hoşlandığım çocuk bile eski sevgilisini aratsa eyvallah der döner giderim ki o sizin eşiniz. Evlilik ve çocuk için iyi ve kötü günde sırtınızı yaslayacağınız bir eş gerekmez mi? Sizin eşiniz eskisi gel diyene kadar yanınızda...

Back
X