Biz kaynana olsak ?

Backyoureyes

Tescilli manyak ben yine seni bulurum ;)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
846
1.289
28
Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..

asla anlamıcam. daha dün hayatına girmiş bi insan sürekli evine gelse nolur gelmese nolur.. sevgiden değil asla inanmıyorum ama evet bu beklenti bütün kv kp lerde var sanırım.

ve umarım biz onlar gibi olmayız
yardıma muhtacta degiller bunu belirtmedim saglık sorunları vs yok.. Üzülüyorum kınamıyorum ama resmen bunun yuzunden dışlanıyorum

Tamamen katakter, gorgu gorenek meselesi kendi bilen insan cocugunu dusunen insan israrci olmaz aman tatlari kacmasin diye korkar biseylere sebep olacagim diye kelimesini ozenle secer karsi taraf birseylere bizim gibi bakmaz benim cocuguma laf soyler bi tartismaya vesile olmayim gelenin cani sagolsun gelmezsede yerinde sagolsun tek agzinin tadi bozulmasin oda artik AYRI bi aile oldu herkesin isi gucu sorumlulugu var diyebilmesi icin yas degil fikir firaset lazim

Valla elimden geldiği kadar paçamın altından çıkmayan,kambur gibi omzuna binebileceğim,mutsuz bir çocuk yetiştirmemeye çalışıcam ki ilerde iyi ve mutlu bir birey olabilsin.bana gelmiş gelmemiş ne önemi var.üç günlük dünyayı dar ediyorlar adama böylesi Kvler.kendi çıkarları için çocuk doğurdukları ve annelikten bihaber oldukları için.

Bence boşluktan. Örneğin bizimkiler emekli. İşleri yok. Akşama kadar evdeler doğal olarak istiyorlar. Ama bence torun olayı farlı. Torun varsa sık görüşmek istemeleri absürd değil. Hak veriyorum onlara. Annemde torunları için görmek ister bizleri. Hatta annem bizlere siz karı koca vakit geçirin torunları bana bırakın başka bişey istemem der.

hayır ya bizim insanımız boş da ondan.
40 yaşına gelen ben yaşlandım diyip geçiyor kenara
zaten 20 yaşında evlenmiş doğurmuş oluyor
40-45 yaşında kayınvalide oluyor ondan sonra çalışmıyorsa da iş yok güç yok meşgale yok
kime sarıcak? evlatlarına.
çünkü onlar için yaşamış.
kendi için bir şey yapmamış ki hayatta.
sanıyor ki o çocuk "onun"
bir birey olduğunu kabul edemiyor.
evlendiğini idrak edemiyor.

kayınvalidelere bir hobi lazım kısacası.

bebegim5 aylık bu sorun 2 senedir var torun delisi asla olmadılar ne bileyim ya evi bile aynı mahalleden tuttuk yakın tutmadık diye cok tavır yedim bune ya arabayla 5 dak degil

sık sık gitmediğin için sevilmeyen olmak ,SIK SIK GİDİP NEFRET EDİLEN GELİN OLMAKTAN İYİDİR.

Benmde bi oglum var kendim gibi gelinim olursa onu basimda tac niyetine gezdiririm..
Ben hic kotu dusunmemistim kv hakkinda ta ki o benim hakkima girene kadar asla hakkimi helal etmiyorum..
Anneyle babayla esle kocayla yeri gelio tartisiyosun ilerde elbet gelinimlede yasarim biseyler ama kendi kaynanam gibi olacagimi sanmiyorum..
Ben bi ayna olurum o iyi olursa bana bende ona karsi iyi olurum..
Herseyden ote kendi ogullarinida mutsuz ediyolar haberleri yok..

Yaşım 51. Kaynana olmaya İnşallah yakınım.
Gençken kaynana olursam, hiç işlerine karışmam, onlar mutlu olsun ben uzakta da olurum falan filan derdim.
Ama yaş ilerledikçe görüşlerim değişti.
Öncelikle aldığım kararlar var. (Tabi burasının etkisi de çok büyük.)
1- İki çocuğum var her ikisinde de (inşallah) evlenirlerken aynı tutarda bir miktar para verip "benim gücüm buna yetiyor. Gerisini siz tamamlayın" diyeceğim. Tabi o güne kadar durumum iyi olursa. Fazlasını kendileri tamamlasınlar.
2- Çocuklarıma babamdan kalma 2 daireyi birer birer verecektim. Vazgeçtim. Daha yeni gelinlerin ve damatların tapu derdine düşdüğünü gördükten sonra fikrim değişti. Ben ölünce alırlar.
3- Torun morun bakmam (inşallah) herkes doğurduğuna baksın. Sonra yok kaynanam yoğurdunu yedirme di, yok severken yanağından öptü mikrobunu bulaştırdı vs. vs. çekemem.

Amaaaaa asla evlatlarımdan vazgeçmem. ÖPERİİİİMMMM deeee, SEVERİİMMMM deeeeee.

Buna ne gelin ne de damat karışamaz. Karışırsa tavrımı da koyarım.
Şimdilik bu kadar.

Ben kayınvalidemi ararım hal hatır sorarım, bir ihtiyacı var mı diye yoklarım. Birbirimize sıkmadan, boğmadan gelir gideriz. Sürekli gelin diye darlamaz. Eşim ne zaman isterse gidip görebilir annesini karışmam.

İlerde inşallah benim de gelinimle ilişkim böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…