- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
yardıma muhtacta degiller bunu belirtmedim saglık sorunları vs yok.. Üzülüyorum kınamıyorum ama resmen bunun yuzunden dışlanıyorumasla anlamıcam. daha dün hayatına girmiş bi insan sürekli evine gelse nolur gelmese nolur.. sevgiden değil asla inanmıyorum ama evet bu beklenti bütün kv kp lerde var sanırım.
ve umarım biz onlar gibi olmayız
benım kaynanamda iyiydir ama beklentisi cok fazla ..Kendi kvmi örnek alacağım. Inşallah onun kadar olabilirim.insallah baskasinin yavrusuna ben de bu kadar içten davranabilirim
tamam da her misafirde oraya koşamam ki .. Sabah akşam orda olamam ki istedikleri buE tabii ki insan yaşlandıkça çocuklarının gelinlerinin varlığıyla mutlu oluyor. (Yani öyledir heralde) Gönüllerini hoş etmek lazım
Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
bebegim5 aylık bu sorun 2 senedir var torun delisi asla olmadılar ne bileyim ya evi bile aynı mahalleden tuttuk yakın tutmadık diye cok tavır yedim bune ya arabayla 5 dak degilBence boşluktan. Örneğin bizimkiler emekli. İşleri yok. Akşama kadar evdeler doğal olarak istiyorlar. Ama bence torun olayı farlı. Torun varsa sık görüşmek istemeleri absürd değil. Hak veriyorum onlara. Annemde torunları için görmek ister bizleri. Hatta annem bizlere siz karı koca vakit geçirin torunları bana bırakın başka bişey istemem der.
Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?