- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
hergun beklerlerse eksik görürler gelmedigin için .. Sonra baslar huzursuzluk koyu bir mesafe..yoksa ben eşime anneni sevdim seni sonra sevdim derdım maalesef herkes aynı degilBen bunu bilir söylerim ki sevginin açamadığı kapı yoktur.
Şimdi telefonu kapattım,"çok özledim akşama gidelim" dedim kocama.
Gerçekten karşılıklı sevgi saygı olunca kayınvalideye koşarak da gidiliyor bence.
m işi geregi her aksam para bırakmaya gider babasına .. Bi çay içer bazen orda yer buraya gelmeden oraya gider günlük kazanuyorlar vermek için ama sorun benim istedikleri an gidememem hamileyim ve 5 aylık bebegim de varBen kayınvalidemi ararım hal hatır sorarım, bir ihtiyacı var mı diye yoklarım. Birbirimize sıkmadan, boğmadan gelir gideriz. Sürekli gelin diye darlamaz. Eşim ne zaman isterse gidip görebilir annesini karışmam.
İlerde inşallah benim de gelinimle ilişkim böyle olur.
Hergün beklemezler de haftada birkaç gün uğranmalı bence.hergun beklerlerse eksik görürler gelmedigin için .. Sonra baslar huzursuzluk koyu bir mesafe..yoksa ben eşime anneni sevdim seni sonra sevdim derdım maalesef herkes aynı degil
Eşin huzursuzluk çıkarmıyorsa hiiiiiç takma.konulsun konuşsun dursun kv.Eşi
m işi geregi her aksam para bırakmaya gider babasına .. Bi çay içer bazen orda yer buraya gelmeden oraya gider günlük kazanuyorlar vermek için ama sorun benim istedikleri an gidememem hamileyim ve 5 aylık bebegim de var
Mesele karşılıklı anlayış zaten. Sizi zorda bırakmamaları gerekiyor. Arada onlar çağırmadan siz arayıp müsaitseniz geleceğim deseniz. Hep biz çağırıyoruz tribine de girebiliyor büyükler. Tek problem buysa eğer aşılabilir diye düşünüyorum. Ne kayınvalideler var evlerden ırak.Eşi
m işi geregi her aksam para bırakmaya gider babasına .. Bi çay içer bazen orda yer buraya gelmeden oraya gider günlük kazanuyorlar vermek için ama sorun benim istedikleri an gidememem hamileyim ve 5 aylık bebegim de var
Mesela her gittigimde akşama kadar orda kalma ı isterler . 3 saat oturayım kalkayım olmaz ille 10 11 olacak.. Ben kendı anneme ugrar geri doneriö esimi zorlamam yanı aksama kadar kalma fikri cok sacma geliyor zaten surekli tv bakıyorlar bende ya iş yapıyorum yada gereksiz konusmaya calısıyorum yoruluyorum sanırım bebegimde varHergün beklemezler de haftada birkaç gün uğranmalı bence.
3 günlük dünyada hoşca vakit geçirmek iyi oluyor.
asla evime gelmezler ya daha ne cok olay varda ben yutuyorum anlatsam anlarsınız.. Eşimi sigortasiz calştıran zengin kayunbabam saolsunMesele karşılıklı anlayış zaten. Sizi zorda bırakmamaları gerekiyor. Arada onlar çağırmadan siz arayıp müsaitseniz geleceğim deseniz. Hep biz çağırıyoruz tribine de girebiliyor büyükler. Tek problem buysa eğer aşılabilir diye düşünüyorum. Ne kayınvalideler var evlerden ırak.
Doğrudur siz de haklısınız elbet.Mesela her gittigimde akşama kadar orda kalma ı isterler . 3 saat oturayım kalkayım olmaz ille 10 11 olacak.. Ben kendı anneme ugrar geri doneriö esimi zorlamam yanı aksama kadar kalma fikri cok sacma geliyor zaten surekli tv bakıyorlar bende ya iş yapıyorum yada gereksiz konusmaya calısıyorum yoruluyorum sanırım bebegimde var
Evlat sevmek bu değil benceYa ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Dolmuşsunuz siz bir sürü şeyden. Gelip gitme olayı da tuz biber olmuş. Allah yardımcınız olsun. Hem hamilesiniz hem bebek var. Sizin sigortanız var mı peki? Yoksa epey zorlar insanı.asla evime gelmezler ya daha ne cok olay varda ben yutuyorum anlatsam anlarsınız.. Eşimi sigortasiz calştıran zengin kayunbabam saolsun
istege bagli sigotalıydık biz öduyoruz yani ..ama borcbirikmiş sigortalar iptaloldu kac kez hastane kapısından dondum.. Suan analık hakkımı kullanıyorum devlette oyle bişe varmıs dogurana kadar . Eşimin sigırtası donduruldu. Borcu ödeyene kadar kızım 18 e gelene kadar devlet karsılıyor zaten.. Ya evet cok üzgünüm vicdansız buluyorum onlari ve zorbaDolmuşsunuz siz bir sürü şeyden. Gelip gitme olayı da tuz biber olmuş. Allah yardımcınız olsun. Hem hamilesiniz hem bebek var. Sizin sigortanız var mı peki? Yoksa epey zorlar insanı.
Çok güzel anlatmışınız harika inşallah bizde böyle oluruz çocuklarımızı yormayız biz çok yoruldukTamamen katakter, gorgu gorenek meselesi kendi bilen insan cocugunu dusunen insan israrci olmaz aman tatlari kacmasin diye korkar biseylere sebep olacagim diye kelimesini ozenle secer karsi taraf birseylere bizim gibi bakmaz benim cocuguma laf soyler bi tartismaya vesile olmayim gelenin cani sagolsun gelmezsede yerinde sagolsun tek agzinin tadi bozulmasin oda artik AYRI bi aile oldu herkesin isi gucu sorumlulugu var diyebilmesi icin yas degil fikir firaset lazim
Tespitin dibi resmen..Ben genel olarak bu oğluna aşırı düşen, gelininden kıskanan, gelininin ön koltuğa oturmasından bile rahatsız olan kadınların eşlerinden yeterince sevgi ve saygı görmediklerini düşünüyorum. Bir tür oğlunu eşinin yerine koymak gibi. Eşi gibi görüyordur demiyorum yanlış anlaşılmasın, oğluna eş vasfı yüklediğini düşünüyorum. O yüzden evlenmeyen genç kızlara da tavsiyem kayınvalidesiyle kayınbabasının ne kadar iyi anlaşıp anlaşmadığına baksınlar. Kayınbaba sevgi, ilgi göstermiyorsa (ya da vefat ettiyse) o kadın oğluna %90 kaynanalık yapar. Ama iyi ama kötü. Kopamadıklarını görürsünüz.
Tespitin dibi resmen..
Benim kv oyle adamin yuzune karsi olsende kurtulsam hayir dagitacagim diyo hergun kavga ediyolar kufur ne dedigini bilmiyo..
Kadin beni affedersiniz kumasi eltisi gibi goruyo..
Benim kv hiç bir kalıba uymuyor:)kocası da gayet ilgili.ruh hastası bizim mutluluğumuza takmış kafayı.aha buldum sorununu kadın ruh hastasıKocasıyla barıştır, aralarını düzelt elinde imkan varsa. Biraz rahatlarsın emin olabilirsin. Genelde herhangi bir güvencesi olmayan, kocasına bağımlı hayat sürdüren kadın, istediği sevgi ve ilgiyi göremeyince oğluna düşüyor. Çünkü oğlu ona o sevgiyi, ilgiyi verebilir. Ama gelin rakiptir o sevgiyi paylaşmaya. O yüzden gelin sevilmez böyle analar tarafından. Çünkü hem oğlunun sevgisine hem de "itibarına" ortaktır.
Ben oyle olacagimi zannetmiyorumYa ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?