Biz kaynana olsak ?

hergun beklerlerse eksik görürler gelmedigin için .. Sonra baslar huzursuzluk koyu bir mesafe..yoksa ben eşime anneni sevdim seni sonra sevdim derdım maalesef herkes aynı degil

Eşi
m işi geregi her aksam para bırakmaya gider babasına .. Bi çay içer bazen orda yer buraya gelmeden oraya gider günlük kazanuyorlar vermek için ama sorun benim istedikleri an gidememem hamileyim ve 5 aylık bebegim de var

hergun beklerlerse eksik görürler gelmedigin için .. Sonra baslar huzursuzluk koyu bir mesafe..yoksa ben eşime anneni sevdim seni sonra sevdim derdım maalesef herkes aynı degil
Hergün beklemezler de haftada birkaç gün uğranmalı bence.
3 günlük dünyada hoşca vakit geçirmek iyi oluyor.

Eşin huzursuzluk çıkarmıyorsa hiiiiiç takma.konulsun konuşsun dursun kv.

kızı evlenince artık onların oldu yeterki gecinsin deyip,
oğlunun evliligindeki herşeye müdahil olma hakkı gören aileler yavaş yavaş tükeniyor sanırım.
yeni nesil daha farklı geliyor ama bunun yanında daha acımasız geliyor sanki.
bilemiyorum insanlık bu konuda ortayı bulursa dünya huzura erer belki birgün..

Mesele karşılıklı anlayış zaten. Sizi zorda bırakmamaları gerekiyor. Arada onlar çağırmadan siz arayıp müsaitseniz geleceğim deseniz. Hep biz çağırıyoruz tribine de girebiliyor büyükler. Tek problem buysa eğer aşılabilir diye düşünüyorum. Ne kayınvalideler var evlerden ırak.

Hergün beklemezler de haftada birkaç gün uğranmalı bence.
3 günlük dünyada hoşca vakit geçirmek iyi oluyor.
Mesela her gittigimde akşama kadar orda kalma ı isterler . 3 saat oturayım kalkayım olmaz ille 10 11 olacak.. Ben kendı anneme ugrar geri doneriö esimi zorlamam yanı aksama kadar kalma fikri cok sacma geliyor zaten surekli tv bakıyorlar bende ya iş yapıyorum yada gereksiz konusmaya calısıyorum yoruluyorum sanırım bebegimde var

asla evime gelmezler ya daha ne cok olay varda ben yutuyorum anlatsam anlarsınız.. Eşimi sigortasiz calştıran zengin kayunbabam saolsun

Doğrudur siz de haklısınız elbet.
Sadece gelin değil kayınvalide de anlayışlı ve saygılı olmalı tabii ki...

Aman kendi evlerinde mutlu olsunlarda bize gelip gelmemeleri önemli değil der babaannem bende onun gibi olmak istiyorum.. oğlum eşiyle iyi olduktan sonra eşide bize saygı duyduktan sonra hergun benim evimde ne işleri var zaten bende istemem hergun gelmelerini. Şuan böyle düşünüyorum 25 sene sonra fikrim hala aynı mi olacak merak ediyorum :)))

Evlat sevmek bu değil bence
Benim annem de kv
Kardesimle karısı sık geldiğinde gelmeyin evinizde dinlenin der
Çalısıyırsunuz der annem hep
Düşüncelidir istediği saatte kardesimi arayıp sormaz baskı uygulamaz
Ben de görümceyim ayni sekildeyim

asla evime gelmezler ya daha ne cok olay varda ben yutuyorum anlatsam anlarsınız.. Eşimi sigortasiz calştıran zengin kayunbabam saolsun
Dolmuşsunuz siz bir sürü şeyden. Gelip gitme olayı da tuz biber olmuş. Allah yardımcınız olsun. Hem hamilesiniz hem bebek var. Sizin sigortanız var mı peki? Yoksa epey zorlar insanı.

Dolmuşsunuz siz bir sürü şeyden. Gelip gitme olayı da tuz biber olmuş. Allah yardımcınız olsun. Hem hamilesiniz hem bebek var. Sizin sigortanız var mı peki? Yoksa epey zorlar insanı.
istege bagli sigotalıydık biz öduyoruz yani ..ama borcbirikmiş sigortalar iptaloldu kac kez hastane kapısından dondum.. Suan analık hakkımı kullanıyorum devlette oyle bişe varmıs dogurana kadar . Eşimin sigırtası donduruldu. Borcu ödeyene kadar kızım 18 e gelene kadar devlet karsılıyor zaten.. Ya evet cok üzgünüm vicdansız buluyorum onlari ve zorba

neyseki gelinimıiz uzakta
çunku artık annem maşallah gun gun geziyor sonra butun gun neredeydınız bir cumartesiniz var nıye gelmedınız ugramadınız diyor ,sen ne yaptın diyorum şuraya gittim buraya gittim diye anlatmaya başlıyor ,

ee benden ne istyorsun ozaman diyesim geliyor

Ben genel olarak bu oğluna aşırı düşen, gelininden kıskanan, gelininin ön koltuğa oturmasından bile rahatsız olan kadınların eşlerinden yeterince sevgi ve saygı görmediklerini düşünüyorum. Bir tür oğlunu eşinin yerine koymak gibi. Eşi gibi görüyordur demiyorum yanlış anlaşılmasın, oğluna eş vasfı yüklediğini düşünüyorum. O yüzden evlenmeyen genç kızlara da tavsiyem (müstakbel) kayınvalidesiyle kayınbabasının ne kadar iyi anlaşıp anlaşmadığına baksınlar. Kayınbaba sevgi, ilgi göstermiyorsa (ya da vefat ettiyse) o kadın gelinine %90 kaynanalık yapar. Ama iyi ama kötü. Oğluyla birbirlerinden kopamadıklarını görürsünüz.

Çok güzel anlatmışınız harika inşallah bizde böyle oluruz çocuklarımızı yormayız biz çok yorulduk

Tespitin dibi resmen..

Benim kv oyle adamin yuzune karsi olsende kurtulsam hayir dagitacagim diyo hergun kavga ediyolar kufur ne dedigini bilmiyo..

Kadin beni affedersiniz kumasi eltisi gibi goruyo..

Tespitin dibi resmen..

Benim kv oyle adamin yuzune karsi olsende kurtulsam hayir dagitacagim diyo hergun kavga ediyolar kufur ne dedigini bilmiyo..

Kadin beni affedersiniz kumasi eltisi gibi goruyo..

Kocasıyla barıştır, aralarını düzelt elinde imkan varsa. Biraz rahatlarsın emin olabilirsin. Genelde herhangi bir güvencesi olmayan, kocasına bağımlı hayat sürdüren kadın, istediği sevgi ve ilgiyi göremeyince oğluna düşüyor. Çünkü oğlu ona o sevgiyi, ilgiyi verebilir. Ama gelin rakiptir o sevgiyi paylaşmaya. O yüzden gelin sevilmez böyle analar tarafından. Çünkü hem oğlunun sevgisine hem de "itibarına" ortaktır.

Benim kv hiç bir kalıba uymuyor:)kocası da gayet ilgili.ruh hastası bizim mutluluğumuza takmış kafayı.aha buldum sorununu kadın ruh hastasıondan böyle

Ben oyle olacagimi zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…