- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Annemin kv ornek alsam yeter ben bazen gelinimiz icin sunu niye boyle yapmadilar biz de az kaldilar diyorum benim annem bana sananeee diye bagiriyor abim ve esi icin herkesin bir bildigi var der susturur iyi mi..
Bir de benim sinir olduğum nokta, hem torun yaparsan kendin bak ben bakamam delip hem benden sürekli ilgi samimiyet beklemesi aile olalım demesi.
Ne alaka? O doğurduğuna bakmış büyütmüş. Sende kendi cocuğuna bakarsin.
Ben daha doğurmadım ama kvye zaten baktirmam ama bakmak istemese küsmem darilmam
Benim annem de bir kaynana ne gelin der ne gidin der biz ne zaman istersek gideriz kalkarken de asla az daha durun gitmeyin demez herkes aynı olmuyor yaniYa ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Ben hiç olamayacağım ama iki türlü de ezilirdimYa ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?