- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Benim kv hiç bir kalıba uymuyor:)kocası da gayet ilgili.ruh hastası bizim mutluluğumuza takmış kafayı.aha buldum sorununu kadın ruh hastasıondan böyle
O zaten var.oğlınu paylaşmak da istemiyor.her tatil günü gidilsin kalınsın istiyor aynı şehirde olmamıza rağmen.bunları yapsak dahi(ki artık avucunu yalar yapmıyorum) huzursuzluk çıkaracak başka bişey bulur.doğurmuş ilerde nazını kaprisini çeksin diye oğlunu,eşimde iyi adaletli beni seven bi adam olduğu için kendisine saygıda kusur etmiyor ama bir birey olduğunu artık evlendiğini başka bi hayatı olduğunu hareketleriyle anlatınca bana sarıyor kv zebanisi.benşm ki farklı ya.kendinden başka çocukları da dahil hiçkimseyi sevmez.ruh hastası gerçektenİlgi açlığı olabilir. Bazı insanlar tüm ilgiyi, sevgiyi üzerine toplamak ister. Belki sizin kayınvalideniz de böyle biridir. Hep ilgi odağı olmak isteyen bir kişi.
kaynım olsa siz benim eltimsiniz derdim :)) kaynanamın kocası gözünün içine bakar bi dediğini ikiletmez hala aşıklar birbirlerne.. Fakat kadın benle kafayı yemiş. Eşim en sonunda mesafe koydu.O zaten var.oğlınu paylaşmak da istemiyor.her tatil günü gidilsin kalınsın istiyor aynı şehirde olmamıza rağmen.bunları yapsak dahi(ki artık avucunu yalar yapmıyorum) huzursuzluk çıkaracak başka bişey bulur.doğurmuş ilerde nazını kaprisini çeksin diye oğlunu,eşimde iyi adaletli beni seven bi adam olduğu için kendisine saygıda kusur etmiyor ama bir birey olduğunu artık evlendiğini başka bi hayatı olduğunu hareketleriyle anlatınca bana sarıyor kv zebanisi.benşm ki farklı ya.kendinden başka çocukları da dahil hiçkimseyi sevmez.ruh hastası gerçekten
öylelerinin zihniyeti batsın.. Zaten sen insan olup büyüklüğünü bilsen gelinin de sana zamanla tatlı tatlı yanaşır.. Sever sayar.. Amaaa yok bizim kadınlarımızın çoğunda bi iktidar savaşı.. Oğlum senle evlendi amaaaa her şey benim bi lafıma bakar kafasındalar.. Yazdıkça sinirleniyorum gerçekten..Bana baksın , her gün gelip gitsin
Paçamdan ayrılmasın , sözümden çıkmasın
Nefes al demeden nefes almasın
Hatta alacağı nefesi bana sorsun diye çocuk yapmadım .
İstediğim anneliği tatmaktı
İkinci olarak ona bir gelecek sunabilmek , o şartları olgunlaştırıp hayata hazırlamaktı
Çabalıyorum da
Ama sırf evlat , ben doğurdum el kızıda neymiş önce ben gelirim diye çocuk yağılırsa olacağı bu .
Herşey kafada bitiyor
Bazı konularda korkuyorum valla. Kızlarım onların oğullarına denk gelmesin diye dua ediyorumO zaman buradaki yorumlarımıza bakarak çok değil 20 25 seneye kadar kayınvalide sorunu ortadan kalkar diye düşünüyorum
8 yıllık evliyimöylelerinin zihniyeti batsın.. Zaten sen insan olup büyüklüğünü bilsen gelinin de sana zamanla tatlı tatlı yanaşır.. Sever sayar.. Amaaa yok bizim kadınlarımızın çoğunda bi iktidar savaşı.. Oğlum senle evlendi amaaaa her şey benim bi lafıma bakar kafasındalar.. Yazdıkça sinirleniyorum gerçekten..
Tamamen bitmeyecekler hiçbir zamanBazı konularda korkuyorum valla. Kızlarım onların oğullarına denk gelmesin diye dua ediyorum
Bir tane üye vardı. "Oğlum sağa baktı,oğlum sola baktı,dışarı çıktı,çorabını giydi,terledi,okula gitti " falan değişik değişik konuşuyordu adını hatırlayamadım şimdi. Büyüdüğünü düşünsenize o çocuğun
Oğlum aşağı,oğlum yukarı..
Takıntı midir nedir?
birebir katılıyorum size.. Birisi bana geliyosa sevdiği özlediği için gelsin. Yoksa mecburiyetten gelmiş hiçbi anlamı yok..8 yıllık evliyim
Ne kayınvalidemle ne de görümcelerimle anlaşabiliyorum .
Herkesin evi köyü ayrı
Çoluk çocuk iş güç var
Bir hayat temposu , ekmek kavgası almış başını gidiyor
İşim yok her gün kayınvalideme gidip hal hatır soracağım
Yahu zaten tatsız bir durum varsa anında gidiliyor
Ama ne bu mız mız çocuklar gibi ..
Kız aileleri bu konuda daha kenarda duruyorlar çünkü evladım mutlu olsun biz geride duralım ön planda onlar için
Tabi istisnalarda var
Ama çoğu erkek annesi nedense hep öncelikli benim modunda
Bir öğrenemediler eş ve anne ikilisini
Anne her zaman farklıdır fakat bu ben önce gelirim modları hiç çekilmiyor
Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsin oğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
İyi bir kaynana olmak istiyorsan, az gideceksin, evine de az bekleyeceksin :) yani her şey ayarında olacak. Sen dit dit çağırmadan da oğlun doğru zamanı bilecek ve gelecek zaten. Ayrıca gelinin de daha çok içinden gelecek. Güler yüz zoraki olmayacak. Yani ben kaynana olursam böyle olurum :) bana ne gelinden. Ne yaparsa yapsın gelin. Allah allah otururum keyif benim keyfim..Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
O zaman buradaki yorumlarımıza bakarak çok değil 20 25 seneye kadar kayınvalide sorunu ortadan kalkar diye düşünüyorum
cocugunuzu hergun gorsenız ille gelin yada damatta gelmesı mi gerekBi anne olarak cocugumu ozlerim haftada bir kere gormek isterim diye dusunuyorum.
Hayir gelin hanim ya da damat bey gelir veya gelmez o beni ilgilendirmiyor ama cocugum ilgilendiriyor.bir erkek annesiyim televizyon bile acmiyorum oglumun gelisimi etkilenir diye sabahtan aksama kadar oyun oynuyorum beraber evi dagitiyoruz o uyuyunca hemen topluyorum hayatim sadece oglumdan ibaret ben bu kadar fedakarlik yapiyorken buyuyunce haftada bir kere gormek de hakkim diye dusunuyorum.cocugunuzu hergun gorsenız ille gelin yada damatta gelmesı mi gerek
farzedin size uzak bi yerde yaşıycak veya haftada bir gelicek mesafede olmuycak.. O zaman yakın oturma şartı mı koşucaksınız? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın..Hayir gelin hanim ya da damat bey gelir veya gelmez o beni ilgilendirmiyor ama cocugum ilgilendiriyor.bir erkek annesiyim televizyon bile acmiyorum oglumun gelisimi etkilenir diye sabahtan aksama kadar oyun oynuyorum beraber evi dagitiyoruz o uyuyunca hemen topluyorum hayatim sadece oglumdan ibaret ben bu kadar fedakarlik yapiyorken buyuyunce haftada bir kere gormek de hakkim diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?