- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Bence o mesafe candır diyen gelinler başka çareleri kalmadıkları için öyle diyorlar.evliliklerini korumak adına.çünkü çoğu kvnin oğlunun evliliği huzuru umrunda bile değil varsa yoksa kendi egoları.Gelin öyle evlendik artık aileni silecen edalarinda olursa kabul etmem edemem..ayni sey eş içinde geçerli..abimin esini kendi ablamdan cok severim sayarım..her şey karsilikli bir mesafe candır tutturmuş gidiyor gelinler..ilk basta gercek manada kabul edin aileniz olarak oyle davranin eger yine kotulerse gorusmessin ama en bastan ben gorusmem demek akil işi degil..
Kraliçe munee
Yalan mı ama :))) herkes kendi hayatını, kendi dünyasını kursun, bunun tam tersi durumlarda var, sürekli anne baksın, kayınvalide baksın diyen evlat, gelin veya damatlarda duyuyor görüyorum, kadın 3-4 çocuk doğuruyor, tüm çocuklarını, kocasını annesine baktırıyor, bu da olmaz.
Herkes kendi ayakları üstünde dursun, kimse kimseyi birşeylere zorunlu bırakmasın, mecburmuş hissini dayatmasın, evlat, gelin, damat, kayınvalide, anne herkes yerini yurdunu bilecek, bir bizde var, yani ben başka memleketlerin örf adetlerini bilemem tabii ama çevremde yabancı uyruklu komşularım var, onlarda aman oğlum beni yoklamaya gelmedi, aman annem çocuklarıma bakmadı gibi şeyler duymadım :)
Karşı komşum karı-koca 70 yaşında yabancılar, valla gündüz güneşlenip akşam pub'a gidiyorlar, ohhhh mis gibi hayat
Bence o mesafe candır diyen gelinler başka çareleri kalmadıkları için öyle diyorlar.evliliklerini korumak adına.çünkü çoğu kvnin oğlunun evliliği huzuru umrunda bile değil varsa yoksa kendi egoları.
Yerini belli ediyordurHee oturmaya geliyor. Koltukta uyuyup uyanıp evine gidiyor
Şunu kabullenmek lazım çocuk evleniyorsa kendi ailesini kuruyor demektir.bir annenin yapacağı en güzel şey de evladı için mutluluk dileyip onun için uğraşmaktırSöylediğin gibide oluyor dogru ama bazilari varki nisanlaninca daha aileyi tanimadan ben gitmem onlar gelemez diyorlar..boyleleriyle evlenen erkeklerde suç..biraksinlar boyle ailesini istemeyeni sonra basina taç yapar o aileyi..
Şunu kabullenmek lazım çocuk evleniyorsa kendi ailesini kuruyor demektir.bir annenin yapacağı en güzel şey de evladı için mutluluk dileyip onun için uğraşmaktır
Simdiki kv kp ler eskisi gibi olmayalim diye cok iyi davranmaya calisip mıç mıç olan annecim annecim diye pesimizde dolanan tiplerden oldular. Bir şeyin aşırısı insani fazla yoruyor. Hergün kayinvalideme gitmek zorunda degilim mesela hele annecim annecim demek zorunda hic degilim samimiyetsiz ilişkiler. Her zaman mesafe iyidir siz dogru olani yapıyorsunuz merak etmeyin. ben sanmiyorum böyle olacagimi olmak da istemem bana saygi duysun bana deger versin isterim haftada 1 kime neye yetmiyorYa ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Ne güzel karşılıklı sevgi saygı varmış ailenizde tabiki böyle ailelerde bağlar kuvvetli olur.ama bence önce anneniz anneliğini bilmiş kardeşinizin gelininizin mutluluğu için uğraşmış.yani büyük büyüklüğünü bilmeyip EGO’su için uğraşsaydı gelin ne kadar iyi olursa olsun bi noktadan sonra gelip gitmiyor.bende kendimden örnek vereyim.erken Doğum yaptım kızım yoğun bakımdayken kv görümceler aramadı sormadı gelip gitmedi.kv dedi ki oğlum olmasa ben seninle aryayı ne yapayım!!!kızım hastenedeyken nişan düğün gezdi.hatta evimde huzursuzluk çıkardı kendisine gitmiyorum diye.anlatmaya yoruluyorum artık o kadar çok şey var ki!şimdi bırak gidip gelmeyi ben bu zebani kadının suratına bakmasam haksız mıyım???ki hala kızım gitmek isterse canım isterse gidiyorum kocamın kızımın hatrına.yani diyeceğim o ki bazı anneler ne yazık ki anne vasfını taşımıyor doğurmakla da anne olunmuyor.Bak benim annem nasilki ben ve esimin gezip tozmamizi tatile cikmamizi istiyorsa ayni sekilde abim ve yengeminde bunlari yapması için ugrasiyor çünkü abimde yengemde onun evladi..yengemle kötü olmanin anneme tek faydasi abimin her zaman üzüldüğünü görmek olur..annem ve abim gil ayni binadalar abim yengemle beraber dışarı çıktığında annem çocuklarını goturmelerine izin vermiyor ki başbaşa daha guzel vakit gecirsinler..ki biz doguluyuz adetlerimiz çok ağır..abim haftda yada iki haftada bir disari gider yengemle annem brnde gelmek istiyorum demeyi birak bide cocuklarina bakiyorki rahat etsinler basbasa kalsınlar diye..
Ve yengemin bir arkadasi kaynanan niye cocuklari sizle gezmesini istemiyor bu işte bir iş var var kabuk etme kavga cikar diyor..yani bazilarinin kafa boyle çalışıyor..yengemler yegenlerimi oyun parkina goturuyorlar eve nasil geleceklerini bilmiyolar çünkü cocukla cikmak zor..yani yengemde çok şükür arkadaşı kafasinda degil..bazilarina iyilik bile yapsan adi kaynana gorumce ya batıyor..benim annem en bastan boyle davrandi ve gelinin su an kizindan farki yok ayni sey esim icinde gecerli damat degil oğul oldu onlara..yani demem oki önce kendimizden baslasak duzetmeye Allah'ın izniyle duzelir herşey duzelmese orda mesafeni koyarsin..tabiki herseyde karşılıklıdır.
Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Kız anneleri genelde öyle oluyor zaten.Damadını bunaltmıyor.Bu durum erkek anneleri için geçerli çoğunlukta.Annemle aynı yaştasınız. Eşimle anneme gidince mutlu oluyor tabiki. Hatta birlikte avm ye filanda gideriz . Ama yorgunsak ders çalışacaksak davet etse de gitmeyiz. Açıkca konuşuruz. Hatta bazen çok ısrar ederiz hadi sen gel çaya diye. Kişiyle alakalı bir durum. Bizi hiç sıkmaz illa gelin diye. Eşim annemden annemde eşimden razı buyüzden.
Ne güzel karşılıklı sevgi saygı varmış ailenizde tabiki böyle ailelerde bağlar kuvvetli olur.ama bence önce anneniz anneliğini bilmiş kardeşinizin gelininizin mutluluğu için uğraşmış.yani büyük büyüklüğünü bilmeyip EGO’su için uğraşsaydı gelin ne kadar iyi olursa olsun bi noktadan sonra gelip gitmiyor.bende kendimden örnek vereyim.erken Doğum yaptım kızım yoğun bakımdayken kv görümceler aramadı sormadı gelip gitmedi.kv dedi ki oğlum olmasa ben seninle aryayı ne yapayım!!!kızım hastenedeyken nişan düğün gezdi.hatta evimde huzursuzluk çıkardı kendisine gitmiyorum diye.anlatmaya yoruluyorum artık o kadar çok şey var ki!şimdi bırak gidip gelmeyi ben bu zebani kadının suratına bakmasam haksız mıyım???ki hala kızım gitmek isterse canım isterse gidiyorum kocamın kızımın hatrına.yani diyeceğim o ki bazı anneler ne yazık ki anne vasfını taşımıyor doğurmakla da anne olunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?