Biz kaynana olsak ?

Ben isterim kizim var suan beni gormeye gelsin ama yok kizim her tek geldiginde damat niye gelmiyor demem sanmıyorum yakinda oturuyorsa bii ugrasin isterim ama evi uzakda ise de anlayis gostermek llazim

İçim şişti okurken hemen hemen aynı oluyor bu modeller.senin en şanslı olduğun taraflar eşin ve kv ile ayrı şehirlerde olmanız.yani en doğru olanı yapıyorsun eşin cevaplarını veriyorsa sen yüz göz olmazsın.ama eşte annesini hep haklı görüp olur yeaaaa öyle şeyler çok şey yapmamak tarzında yaklaşır ve sürekli gitmeye kalmaya zorlarsa annesi yüzünden olan o evliliğe oluyor.

Seytanmis kadina bak kavga ediyorlar diye mutlu oluyor Allah herkesin gonlune gore versin eziyet edip edip elden ayakdan dusunce de bekliyorlar ki gelin baksin cok beklersin ... bakar diyesim geliyor

Haklısın..inan sessiz kalinca erkek uzaktan bir izlyici modunda adil.olarak izliyor..yoksa benim esimde cok anneciydi..ama kavga edince esin gozunde fena gelin mi oluyorsun nedir bilmiyorum daha cok kavga oluyor..akisina birakiyorum su yolunu buluyor cok şükür.

Seytanmis kadina bak kavga ediyorlar diye mutlu oluyor Allah herkesin gonlune gore versin eziyet edip edip elden ayakdan dusunce de bekliyorlar ki gelin baksin cok beklersin ... bakar diyesim geliyor

Bu anlattiklarim devede kulak misali daha neler neler varrr..Ama buna ragmen galiba yapimdan kaynaklaniyor yapici olabiliyorum

Helal olsun sana

Büyük konuşmamak lazım. Insan bazı şeyleri yaşamadan anlamazmış. O yüzden net konuşmanın zor olduğu bir konu.
Daima iyi niyetli olmak çok güzel ama bazen insanı cileden çıkartıyorlar. Allah iyilerle karşılaştırsin.

Ogullarim haftada bir gelsin elimi öpsun birkac saat otursun yeter.

Gelinler ister gelsin ister gelmesin. Iclerinden nasil geliorsa. Ben ogullarimi ozlerim elin kizlarindan bana ne!
Zoraki gelmesinler yeterli.

2 oglum var belki gorurum belki gormem sonucta ölum hak! Ama o kadar emek verdigim ogullarim beni hayatlarindan tamamen cikarsa iste o zaman uzulurum.

Gerci tovbeliyim kvdem den. Asla onun gibi fitneci olup hayatlarini zehretmicem!!! Ogullarim esleriyle mutlu olsun yeter.

yeni evliyim, eşimin annesi ile babası ayrı. annesiyle yaşıyordu evlenmeden önce ve tek çocuk. başta her şey güzeldi ama nikahtan sonra ayrı ev tutup taşınmaya başladık o zaman başladı sorunlar. yanımda sürekli ağlamalar, kimle telefonda görüşse ağlamalar çok zormuş diye. oysa ki gelin olup başka şehre taşınan ben,m, ben,m anam babam napsın sonrasında aileme kendi oğlunu kötüledi sürekli, hep geçmişte yaşadıkları olumsuzlukları anlattı,karı koca olarak yaşadığımız bazı tartışmaları anneme anlattı. ee haliyle alim de düşün dü biz kızımızı kime verdik diye ama çok şükür ki eşim aileme saygıda kusur etmedi. ama ben dayanamadım patladım. niye böyle yapıyor diye, tartıştık,oğlunu ondan koparmaya çalışıyormuşum gibi ifadeler kullandı. araya mesafe koydum, eşim de uyarmıştı zaten her şeyini anlatma çünkü başkasından duyabilirsin diye. böyle bir huyu var malesef her şeyi herkese anlatır. ve kafasında ne kuruyırsa ona inanır insanlara da öyle anlatır. tartışma esnasında kızmıştım bi anne çocuğunu nasıl kötüler hep olumsuzluklarını anlatır diye, anne değilim ama çocuğum olsa ben yapamam demiştim. şimdi hamileyim allah nasip ederse bir bebeğim olacak ve umarım onu en doğru sevgi dolu şeklde yetiştirmeye çalışırız. sağlıklı olsun mutlu huzurlu olsun beni ayda 1 kez görsün yeter diye düşünüp hissediyorum

Hayalimdeki kayınvalidesiniz :) Benim kv geçen gün abisiyle ilgili bir şey anlatacakken ayyy x de yabancı değil dedi benim için ki 5 yıllık gelinim... Bir şey olsa mutlaka oğlu ile konuşur ben adam değilim zaten.

Geçen (eşimin zoruyla olduğuna eminim) yalandan benim doğumgünüm için pasta kestik, arada hemen laf soktu, ben zayıfladım fitleştim bu aralar eşim de kiloz aldı göbeklendi, sen sararıp solmuşsun oğlum maşallah dedi. Yani saçma sapan laf sokmaları var habire ve hep oğlunun yanında yapıyor niye cevap veremeyeceğim. Arkamdan da söyleyince cevap verince kötü oluyorum gerçi...

Bitmedi 5 senedir kıskançlığı. Sürekli yemek var mı oğlum aç kalacak mı derdinde.

Bir de benim sinir olduğum nokta, hem torun yaparsan kendin bak ben bakamam delip hem benden sürekli ilgi samimiyet beklemesi aile olalım demesi.

Evet aynen onlar gibi olacağız. Insanlar ömürlerini evlatlarına veriyor sonra bir gün içinde hop her şey değişiyor. Şu anda yavrularımızı bir gün görmezsek dayanabiliyor muyuz. Yirmi yıl sonra ne değişecek. Daha mi azalacak sevgimiz. Yine bu kadar dayandiklarina şükür yani. Ben kendi aileme her hafta gelirim. Eşim de sağolsun gelir. Evlendigimizden beri bu böyledir. Hele torun olunca haftada ikiye cıktı. Eşimin ailesi yedi saatlik yolda. Çocuktan önce neredeyse ayda bir giderdim. Şimdi onları çağırıyorum. Onbeş yirmi gün kalıp gidiyorlar bir on gün sonra yine geliyorlar. Benim ailem nasıl ozluyorsa onlar da özlüyor çünkü.
Ama bizde genelde damatlar eşin ailesiyle görüşmeyi nedense gurur meselesi yapar, gelinler de kayınvalideyi kocadan kıskanır. Ha gercekten cekilmez kayinvalideler ve kayinpederler tyok mu elbette var. Ozellikle erkegin ailesi oglunu evlendirince gelini tapuladik saniyorlar. Malum ataerkil sistem.
Ama aci olan su ki burada es ailesinden yakınan kadınların yüzde doksanı da o yakındıkları kaynanalar gibi olacaklar. Gelinleri oğullarına kül köle olsun kendi sözlerinden de çıkmasın isteyecekler. Çünkü hala erkek kadına bakar, kadın erkeğe hizmet eder kafasindalar. Çünkü hala erkek ev geçindirmek zorunda kadın ise damızlık. Çalışan kadınlara resmen linç düzenleniyor kötü anne olmakla falan suclaniyorlar ve enayi yerine konuyorlar çünkü bu bakış acısına göre çalışan kadın erkeğe para yediriyor. Ne alakası var demeyin çok alakası var. Bu kafadaki kadın erkeği o kadar üstün tutuyor ki kendini de erkek doğurduğu için önemsiyor.kendini kocasına hizmet etmekle yükümlü gördüğü için gelininden de aynisisni ve fazlasını istiyor.

Sizin gibi bir kayınvalide olurum inşallah :)

İnşallah olmam ama şu an bir saniye ayrı kalamıyorum :) Ama onun mutluluğu her şeyden önemli , istemiyorlarsa uzak dururum sanırım galiba İnşallah :)

Kendimi bilmem ama annemi biliyorum. 2 oğlu var, 2 gelini var. Hic de oyle gelsinler, surekli ilgilensinler aman ben anneyim benim istedigim olacak kafasında degil. Herkes yerinde mutlu olsun, saygili olsunlar yeter der. Daha mi az anne? Daha mi az seviyor?
Ha tabii yine de yaranamaz. Bu sefer de kayinvalidem soguk diye kavga cikardi teki. Annem cok soğukmus.
Yaranamazsiniz. O yuzden nasil istiyorsaniz oyle davranmalisiniz.

Ziyaret beklentisi başka birşey sürekli ilgi çok başka.
Sık sık ziyaret beklemenin sevgi olduğuna bende inanmıyorum bariz menfaat belirtisidir.

Kimisi gerçekten gelinini benimsemek aile ye 1 kişinin daha dahil olduğunu hissetmek istiyor kimisi de ego tatmini/ işlerini gördürme yada fitne çıkarma gibi hastalık belirtilerini sergiliyor..

Benim kaynanam uzakta ayrı ülkelerdeyiz
Senede iki defa gidiyorum 85 yaşında
Camıma okuyor İtalyan hitlerin okulunda okumuş
Mahalleyi dize getiriyor
Seviyorum oda beni seviyor ama nekadar sevebilirse okadar seviyor bende onu nekadar sevebilirsem okadar seviyorum
Asla oğlu gibi sevmeyecek beni bende asla annem kadar sevemeyecem
Bunun bilincinde olunca canım sıkılmıyor
Zaten pek zararı Yok kucağına oturtur sever sabah kahvemi yapar
Günde iki üç defa Arada bir lafını sokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…