Iyi ki bunu dememissin. Bu üslup bilmiyorum da bi garip yav."Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim"
Valla ondan önce gayet de görüşüyodukIyi ki bunu dememissin. Bu üslup bilmiyorum da bi garip yav.
Ayrıca görüşmek istemiyorlar diye anladim ben okuyunca.
Evet evet. Zaten birkaç gün önceden belliydi. Biz bi önceki günün öğleni haber verdikSiz bir gün önceden mi aradınız dediğiniz kişiyi? Alınacak bir şey yok aslında adam sorun yok eşime de sorun demiş belki müsait değillerdi vs.
Ama tekrar ne yaptınız diye aramamaları tuhaf olmuş.
Ne bileyim. Sanki eşine sorması gereken o değil mi? Diyorum ya ben abartmış da olabilirim. Plânları olsa zaten planımız var diyebilirler ne bileyimBence alınganlık yapmışsın. Benim babamı kendi öz kardeşi arasa 'abi size gelelim mi İstanbul'dayız' diye 'yengeni arasana' der. Ben defalarca tanık oldum yani böyle dediğine. Çünkü evi çekip çeviren, dolapta yemek var mı bilen , ev temiz mi ,misafire hazır mı...bunları bilen kadın oluyor genelde. Bence Cook gereksiz alınganlık yapmışsiniz, adam doğru olanı yapmış. Neden eşine emrivaki yapsın ki? Siz arayip konuşup saat belirleseydiniz işte
Acaba bi derdi sıkıntısı mi var kadinin. Olabilir yani insaniz günümüz günümüze uymuyor.Valla ondan önce gayet de görüşüyoduk
ozaman kadın razılaşmış mıydı? yoksa sadece adama mı demiştinizEvet evet. Zaten birkaç gün önceden belliydi. Biz bi önceki günün öğleni haber verdik
Eşime de sorun demesi sorun değil. Keşke arasaydnız. Belkide o da aramadınız trip attınız diye düşündü. Eşim de bana sormadan kimseyi kabul etmez.Evet evet. Zaten birkaç gün önceden belliydi. Biz bi önceki günün öğleni haber verdik
Ben sizin yorumunuza cevap vermesemOrtada bir sorun göremedim desem? Adam tek başına buyrun gelin demek istememiş neticede 8-9 saat az bir zaman değil ve sizi ağırlayacak olan eşi. Eşimle konuşup ararım da diyebilirdi ama belki o an yanında değildi, soracak durumda değildi vs. Aralarının iyi olduğu da sosyal medyadan anlaşılacak bir şey değil. Belki de kavgalıydılar. Kendiniz gelelim demiş kendiniz vazgeçmişsiniz. Bence çok gereksiz bir alınganlık göstermişsiniz. Kocanla konuştuk izin verdi yazmamanız iyi olmuş zira saçmalamış olurdunuz.
Diyorum ya, benim babam da "tabii gelin" demez, yengeni arar misin der . Zaten böyle böyle kimse babamı da aramaz olduNe bileyim. Sanki eşine sorması gereken o değil mi? Diyorum ya ben abartmış da olabilirim
Yok sadece eşiyle eşim konuşmuştub
ozaman kadın razılaşmış mıydı? yoksa sadece adama mı demiştiniz
HaklısınSelam kızlar ❣❣
Geçen hafta binamızda genel bi ilaçlama yapıldı. İki üç saat sonra eve girebilirsiniz dendi. Komşularımız evden çıkmadı bile ama bizim daha 4 aylık bebeğimiz olduğu için korktuk. Sabah ilaçlanınca çıkıp akşam girelim eve dedik. E malum onca saat de bebekle dışarılarda zor. Dokuz on saatlik bi süreden bahsediyorum.
İlaçlamadan bi gün önce çift olarak görüştüğümüz yakın (!) bildiğimiz arkadaşlarımıza gideriz dedik. Eşim de arkadaşını aradı "Böyle bi durum var, size gelebilir miyiz" diye. Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun" oluyor. Eşim bana "siz bi konuşacakmışsınız" dedi. İlk başta garip gelmedi. Hatta teli alıp "nasılsın" yazdım arkadaşıma. Sonrasında ne diyeceğimi düşündüm düşündüm bulamadım. "Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim" mi diyecektim ne diyecektim kitlendim kaldım. Hemen mesajı sildim. (Bu arada karı kocanın arası iyiydi. Paylaşımlarından anladım)
Eşimle konuştum . O da bana hak verdi. Onlardan o gün akşama kadar da ses çıkmadı. Sonra yine biz onlara eski bi komşumuza gideceğimizi söyledik. Öyle de yaptık.
Birlikte çok vakit geçirdiğimiz insanlardı ama aşırı soğudum
(Bu arada burada eş dost akraba kimsemiz yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?