Birine misafirlige gidince evin kadini aranir.ben abime bile gitsem yengemi ararim.mesela esimin ailesi asla beni aramaz hoş esimi de aramaz aniden gelirdler.butun hizmeti yapacak olan kadin o yuzden siz direk kadini arasaydiniz keske.
Bence kendi aralarında bir sorun olabilir, tartışmis olabilirler, belki bir planları vardi, erkekler planimiz var demeyi beceremeyebiliyorlar. Belkide bu yüzden tartistilar, aradığınızda da musait degiliz diyemedi, eşime sorun dedi.Zaten kadınla konuşsak o hemen gelin derdi muhtemelen. Arkadaşımın eşi artık çekindi mi karısından bilmiyorum
Eşiniz kendi arkadaşına sormuş, siz hanım arkadaşınıza bunu diyebildiniz de cevap mı vermedi?Nebiz mi sormamışız? Aslında o kadar da imla, yazım, anlatım ne varsa özene bezene yazıyorum
Çünkü canımmmn kadın tüm gün yazmamış aramamışne alaka ya belki kadın Beklemiş bana söylesin kendisi diye fakat yazan eden olmamış adam zaten eşime yazın diye belirtmiş kadında beklemişdir. eşi zaten eşine bugun seni arayacaklar demişdir bence kadında bakmış kimse aramıyor belkide vazgeçtiklerini düşünmüş olabilir yani her şey olabilir neden hemen yargılıyorsunuz
Tamah derken müdana mı demek istedinizBenzer bir sey başıma geldi. O günden beri kimseye tamah etmiyorum açıkcası. Kendime otel-pansiyon tarzı bir yer ayarlayip kaliyorum, parasiyla değil mi? Bir de bu virus belasi çıktı. Bir sey olur benden bilirler. Bu virus ortaminda insanlarla temasi da azalttim. Kafam rahat gönlüm rahat
Ne alakası var eşimde mesela kuzenleriyle konuşur gene bibiyke bi konuşalım der ki ben kuzenleriyle cok iyiyim gelmesinler demem ama bu evde yanlız yaşamıyor sinuçta bu eve gitme olayları kadınlar arasında konuşulması daha iyi erkeklere göre zaten evde herşey okey ama bana göre öyle olmuyor benim evde belli standartlarim var meselaKızlar neden konuşacak ki ?
Bence kadın,kocasına sizden hoşlanmadığını söylemiş olabilir öncesinde.
Adam da arada kalmamak.adina topu esine atmıştir Yoksa "hanım,bize gelmek istiyorlarmış" demek zor olmasa gerek.
Düşündürücü..
Silmiş hemen mesajı, o okumadanNasılsın mesajına cevap gelmedi mi? Ben mi kaçırdım?
Bunu bile bile neyden neden sogudunuz mademZaten kadınla konuşsak o hemen gelin derdi muhtemelen. Arkadaşımın eşi artık çekindi mi karısından bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?