Biz mi alınganlık yaptık?

Birine misafirlige gidince evin kadini aranir.ben abime bile gitsem yengemi ararim.mesela esimin ailesi asla beni aramaz hoş esimi de aramaz aniden gelirdler.butun hizmeti yapacak olan kadin o yuzden siz direk kadini arasaydiniz keske.

Hah böyle yorumları seviyorum. Güzel, açıklamalı. Doğrusu buydu belki biz yapmadık

Zaten kadınla konuşsak o hemen gelin derdi muhtemelen. Arkadaşımın eşi artık çekindi mi karısından bilmiyorum
Bence kendi aralarında bir sorun olabilir, tartışmis olabilirler, belki bir planları vardi, erkekler planimiz var demeyi beceremeyebiliyorlar. Belkide bu yüzden tartistilar, aradığınızda da musait degiliz diyemedi, eşime sorun dedi.

Çünkü canımmmn kadın tüm gün yazmamış aramamış

Ne yaptınız başka yere mi gittiniz bana yazmadın vs dememiş

Samimi değiller

Şimdii. Bu durum başımıza gelse.
Eşimi arasalar eşim ya beni arar falancalar gelmek istiyor okey misin diye. Ya da çok yoğundur uğraşmak istemez ki genelde böyle olur. Abi benlik sıkıntı yok hanımlar da müsaitse olur bi Teraziye alo deyin gibi cevap verir topu bana atar.
Düşünüyorum bana söylese bu durumu, karşı tarafın beni aramasını beklerim. Ancak birkaç saat geçince x böyle böyle bişey dedi naptınız beni de aramadın da diye mesaj atardım.

Kızlar yorumlarınızın hepsini okudum. Yorumları okuyup, sürekli gereksiz yukarda kalmasın diye alacağımı aldıktan sonra yorum yazmıyorum.

Evet biraz abartmış olabilirim haklısınız.

Yine yorumlar olursa okuyacağım ❣

Ben konuda alınacağınız bir durum görmedim açıkçası bence siz biraz alıngan davranmissiniz . Arayıp davet etmesi hoş olurdu ama belki de hastaydı yakın ilişkiniz varsa bunlar problem olmamalı . Eşi tabi ki eşine sormadan misafir kabul edemez ki

Benzer bir sey başıma geldi. O günden beri kimseye tamah etmiyorum açıkcası. Kendime otel-pansiyon tarzı bir yer ayarlayip kaliyorum, parasiyla değil mi? Bir de bu virus belasi çıktı. Bir sey olur benden bilirler. Bu virus ortaminda insanlarla temasi da azalttim. Kafam rahat gönlüm rahat

Eşime sık sık söylerim bir misafir davet etmeden önce bana sor,kafanıza göre plan yapmayın diye.Temizlik,yemek,ikramlık vs hazırlık süreci oluyor bunu da evin kadını yapıyor.Eşine sorması gayet normal bence.Mesaj atıp silmişsiniz,vazgeçtiniz diye düşünmüş olabilirler.Ya da adam nasıl olsa siz arar konuşursunuz diye eşine söylememiş olabilir.

Bana çok normal geldi bu davranış eşine sormadan cvp vermek istememiş adam belki eşinin ayrı bir planı vardır kafasında diye. Aslında bozulacak bi şey yok kadını arasanız da olurdu bence

Tamah derken müdana mı demek istediniz Tamah acgozlülük demekte, kimisi de kanaat yerine kullanıyor. "Aza tamah etmeyen cogu bulamaz" gibi, o yüzden yazmak istedim

Kadının sonradan aramaması garip geldi, istememişler gibi algılardım. Kadını siz arasanız gelin derdi belki ama o kadar da gönüllü olmazdı muhtemelen.

Ne alakası var eşimde mesela kuzenleriyle konuşur gene bibiyke bi konuşalım der ki ben kuzenleriyle cok iyiyim gelmesinler demem ama bu evde yanlız yaşamıyor sinuçta bu eve gitme olayları kadınlar arasında konuşulması daha iyi erkeklere göre zaten evde herşey okey ama bana göre öyle olmuyor benim evde belli standartlarim var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…