Biz mi alınganlık yaptık?

Yok sadece eşiyle eşim konuşmuştu
ee bu alınganlık sebebi nedir? Daha kadınla dogru durust konuşmayıp durumu anlatmadan bir de soğumuşsun Allah Allah belki kadın rahatsızdı yada maddi durumları pek duruma göre musait degildi yada eşiyle romantik bir şeyler hazirlamayi önceden planlamış bu tür şeyleri erkekler dile getirmez zaten hem kıza dogru durust yazmamışsın hemde yargısız infaz soğumuşsunuz))

Evet ben de yazabilirdim ama onlardan bekledik haber ettik diye
Ben karısına söylediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam çünkü adam saniyesinde her şeyi paylaşan biri eşiyle

Ne bileyim. Sanki eşine sorması gereken o değil mi? Diyorum ya ben abartmış da olabilirim. Plânları olsa zaten planımız var diyebilirler ne bileyim
Asıl garip olan ‘müsaitseniz size gelmek istiyoruz bir planınız yoksa?’ diye soramadığınız insanın evine gitmeye çabalamanız.
Kimse kusura bakmasın, birinin özel durumu varsa buyur isteyecek, han kapısı değil daima açık olsun.

Hanıma sordum müsaitmişiz
Ya da hanıma sordum abi bizim işimiz var müsait değiliz şu şu sebepten vs diye cevap vermeliydi adam

Bana çok garip geldi
İstemiyorlar gibi davranmışlar

Haklısın

Evin hanımı seni arayıp davet etmeliydi

İstememiş ki aramamış
ne alaka ya belki kadın Beklemiş bana söylesin kendisi diye fakat yazan eden olmamış adam zaten eşime yazın diye belirtmiş kadında beklemişdir. eşi zaten eşine bugun seni arayacaklar demişdir bence kadında bakmış kimse aramıyor belkide vazgeçtiklerini düşünmüş olabilir yani her şey olabilir neden hemen yargılıyorsunuz

Siz neden arkadaşınızı arayıp görüşmediniz,müsait misiniz ,dışarda birşeyler yapalım mı yada size gelsek nasıl olur vs diye.
Bukadar samimi olup araya erkeklerin girmesi garip olmuş.
Zaten kadınla konuşsak o hemen gelin derdi muhtemelen. Arkadaşımın eşi artık çekindi mi karısından bilmiyorum

Belki de kadın regl olmuştur, ağrısı vardır?
Kız kardeşim bile olsanız ilk günümde sizi kabul edemem valla.
Çok yakın da olsanız, bazen insanlar misafir modunda olmayabiliyorlar. Şu son birkaç günümde moralim çok düşüktü, kendimle geçinemiyordum. Şu durumdayken can arkadaşım da olsa kimseyi ağırlayamazdım.
Alınmayın derim kısaca.

Ben kimseye minnet etmeyi sevmem gider otelde kalırım. Kocadı da gelin kalın demiş aslında karıma da sorun demiş. Kadın demek ki bana sormadan iş yapma, benim adıma konuşma vs diyor. Akşama kadar size dönüş yapmadiklarina göre pekte samimi görmeyin,mesafe iyidir.

ama siz adama onun esiyle haberleseceginizi soylemissiniz, sonrasinda da aramamissiniz esini. onlar da muhtemelen baska bir yere gideceginizi dusunup aramadilar.

kadini arayip “boyle boyle bir durum oldu, musaitsen birkac saatligine size gelebilir miyiz, bir mahsuru var mi” diyebilirdiniz. mesaj atmak yerine arayabilirdiniz. bu durumda onlarin hatasini goremedim cunku siz arariz demis aramamissiniz, mesajda da zaten kocan izin verdi diyecekmissiniz iyi ki yazmamissiniz

Evet ben de yazabilirdim ama onlardan bekledik haber ettik diye
Ben karısına söylediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam çünkü adam saniyesinde her şeyi paylaşan biri eşiyle
O zaman ya baska bir plani vardi ya da pazar gunu evde sakince dinlenmek istedi. Yani simdi ben yakin arkadas vs cok samimi bir insan degilim. Bütün gun evde misafir olsa bunalirim. Cok yakin akrabalar disinda da kimseye uzun sure misafirlige gitmem. O yuzden arkadasinizin yapisini bilmedigim icin bana tuhaf gelmedi. Bir de 4 aylik bebeginiz var, benim de 2 tane oglum var. 3 ve 5 yaslarindalar. Butun gun bir arkadasa misafir olmak bana hic mantikli gelmiyor. O yuzden bana cok da tuhaf gelmedi. Gunduz disarda birseyler yapip aksam 2 saat bi cay icmeye falan gelecegiz deseydiniz olabilirdi mesela.

Adam ev toplumu müsait mı başka olan var mı b8lmiyorum eşimle konusin demiş gayet normal, sizde mesajda size uğramak istiyoruz musaitmisiniz diyecektiniz kadına bu kadar basit

Hanıma sordum müsaitmişiz
Ya da hanıma sordum abi bizim işimiz var müsait değiliz şu şu sebepten vs diye cevap vermeliydi adam

Bana çok garip geldi
İstemiyorlar gibi davranmışlar
Bilmem, ben otuz yıldır bunu gördüğümden bana böylesi normal geliyor. Zaten kişi annemi arasa yüzde 90 gelin tabii der,saatini falan konuşur planını yapar,ayarlar. Adam neden bir de onlarla konusup eşiyle konuşup onlardan saaati öğrenip bir de eşiyle teyitlessin falan kı, uzun iş. Direkt kadınla konusulsa daha rahat halledilir.

*Haaa tabii bazı evler hem kadın hem erkeğe
ait,benim bahsettiğim kadının mobilyadan beyaz eşyaya,misafirden ikrama her şeyle ilgilendiği - erkeğin sadece içine girip oturduğu tarzda evler için geçerli:)

Ne biz mi sormamışız? Aslında o kadar da imla, yazım, anlatım ne varsa özene bezene yazıyorum

Bence şöyle olabilirdi.

1.ihtimal : Siz direkt kadını arayabilirdiniz.

2.ihtimal: Adam eşine kendi sorup , aralarında konuşup size dönebilirdi.

Bence küsecek bir şey yok ama bir daha arar mıyım ? Hayır. En azından bir dönüş yapılabilirdi.

Zaten kadınla konuşsak o hemen gelin derdi muhtemelen. Arkadaşımın eşi artık çekindi mi karısından bilmiyorum
Çekinmek degil o ,onun yerine karar vermemiş.
Çünkü ev acaba misafir ağırlamaya uygun mu,eşinin başka planı var mı yanii eşine saygı duyup aradan çekilmiş.
Sizde durumlar nasıl?
Eve gelecek misafir sizi mi eşinizi mi arar ,kim son kararı verir bir düşünün ve kendinizi onun yerine koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…