- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
ee bu alınganlık sebebi nedir? Daha kadınla dogru durust konuşmayıp durumu anlatmadan bir de soğumuşsun Allah Allah belki kadın rahatsızdı yada maddi durumları pek duruma göre musait degildi yada eşiyle romantik bir şeyler hazirlamayi önceden planlamış bu tür şeyleri erkekler dile getirmez zaten hem kıza dogru durust yazmamışsın hemde yargısız infaz soğumuşsunuz))Yok sadece eşiyle eşim konuşmuştu
Siz insanlara onceden haber verdiniz mi? Bir koca gun sizi misafir edecekler sonucta. Musait olmayabilirler. Ayrica yazdığınız mesaji neden sildiniz? "Musaitseniz size gelmek istiyoruz, evde su an ilaclama var, bebek icin sakincali olur diye dusunduk" yazabilirdiniz. Verdigi cevaba gore de hareket ederdiniz. Ama bir de su var. Acaba adam esine bu durumdan bahsetti mi. Erkeklerin aklina boyle seyleri paylasmak gelmeyebilir. Benim haberim olsa ve cok yakin arkadassak kendim arayip davet ederim. Ama haberim yoksa ve arkadasim bana bi msj yazip sildiyse yanlislikla yazmis diye dusunup ustune düşmem.
Asıl garip olan ‘müsaitseniz size gelmek istiyoruz bir planınız yoksa?’ diye soramadığınız insanın evine gitmeye çabalamanız.Ne bileyim. Sanki eşine sorması gereken o değil mi? Diyorum ya ben abartmış da olabilirim. Plânları olsa zaten planımız var diyebilirler ne bileyim
Hanıma sordum müsaitmişizDiyorum ya, benim babam da "tabii gelin" demez, yengeni arar misin der . Zaten böyle böyle kimse babamı da aramaz oldu
Bence olması gereken bu.
Şöyle düşün, senin eşini kendi arkadaslari arasa 'pazar müsait misiniz' diye, 'tabii tabii gelin' deyip size söylemesini mi istersiniz kabul etmeden önce size söylemesini mi:)
ne alaka ya belki kadın Beklemiş bana söylesin kendisi diye fakat yazan eden olmamış adam zaten eşime yazın diye belirtmiş kadında beklemişdir. eşi zaten eşine bugun seni arayacaklar demişdir bence kadında bakmış kimse aramıyor belkide vazgeçtiklerini düşünmüş olabilir yani her şey olabilir neden hemen yargılıyorsunuzHaklısın
Evin hanımı seni arayıp davet etmeliydi
İstememiş ki aramamış
Zaten kadınla konuşsak o hemen gelin derdi muhtemelen. Arkadaşımın eşi artık çekindi mi karısından bilmiyorumSiz neden arkadaşınızı arayıp görüşmediniz,müsait misiniz ,dışarda birşeyler yapalım mı yada size gelsek nasıl olur vs diye.
Bukadar samimi olup araya erkeklerin girmesi garip olmuş.
Ben kimseye minnet etmeyi sevmem gider otelde kalırım. Kocadı da gelin kalın demiş aslında karıma da sorun demiş. Kadın demek ki bana sormadan iş yapma, benim adıma konuşma vs diyor. Akşama kadar size dönüş yapmadiklarina göre pekte samimi görmeyin,mesafe iyidir.Selam kızlar ❣❣
Geçen hafta binamızda genel bi ilaçlama yapıldı. İki üç saat sonra eve girebilirsiniz dendi. Komşularımız evden çıkmadı bile ama bizim daha 4 aylık bebeğimiz olduğu için korktuk. Sabah ilaçlanınca çıkıp akşam girelim eve dedik. E malum onca saat de bebekle dışarılarda zor. Dokuz on saatlik bi süreden bahsediyorum.
İlaçlamadan bi gün önce çift olarak görüştüğümüz yakın (!) bildiğimiz arkadaşlarımıza gideriz dedik. Eşim de arkadaşını aradı "Böyle bi durum var, size gelebilir miyiz" diye. Adamın cevabı "Benim için sorun yok, bi de kızlar konuşsun" oluyor. Eşim bana "siz bi konuşacakmışsınız" dedi. İlk başta garip gelmedi. Hatta teli alıp "nasılsın" yazdım arkadaşıma. Sonrasında ne diyeceğimi düşündüm düşündüm bulamadım. "Kocanla konuştuk, o izin verdi sen de kabul edersen gelelim" mi diyecektim ne diyecektim kitlendim kaldım. Hemen mesajı sildim. (Bu arada karı kocanın arası iyiydi. Paylaşımlarından anladım)
Eşimle konuştum . O da bana hak verdi. Onlardan o gün akşama kadar da ses çıkmadı. Sonra yine biz onlara eski bi komşumuza gideceğimizi söyledik. Öyle de yaptık.
Birlikte çok vakit geçirdiğimiz insanlardı ama aşırı soğudum
(Bu arada burada eş dost akraba kimsemiz yok)
O zaman ya baska bir plani vardi ya da pazar gunu evde sakince dinlenmek istedi. Yani simdi ben yakin arkadas vs cok samimi bir insan degilim. Bütün gun evde misafir olsa bunalirim. Cok yakin akrabalar disinda da kimseye uzun sure misafirlige gitmem. O yuzden arkadasinizin yapisini bilmedigim icin bana tuhaf gelmedi. Bir de 4 aylik bebeginiz var, benim de 2 tane oglum var. 3 ve 5 yaslarindalar. Butun gun bir arkadasa misafir olmak bana hic mantikli gelmiyor. O yuzden bana cok da tuhaf gelmedi. Gunduz disarda birseyler yapip aksam 2 saat bi cay icmeye falan gelecegiz deseydiniz olabilirdi mesela.Evet ben de yazabilirdim ama onlardan bekledik haber ettik diye
Ben karısına söylediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam çünkü adam saniyesinde her şeyi paylaşan biri eşiyle
Bilmem, ben otuz yıldır bunu gördüğümden bana böylesi normal geliyor. Zaten kişi annemi arasa yüzde 90 gelin tabii der,saatini falan konuşur planını yapar,ayarlar. Adam neden bir de onlarla konusup eşiyle konuşup onlardan saaati öğrenip bir de eşiyle teyitlessin falan kı, uzun iş. Direkt kadınla konusulsa daha rahat halledilir.Hanıma sordum müsaitmişiz
Ya da hanıma sordum abi bizim işimiz var müsait değiliz şu şu sebepten vs diye cevap vermeliydi adam
Bana çok garip geldi
İstemiyorlar gibi davranmışlar
NeAsıl garip olan ‘müsaitseniz size gelmek istiyoruz bir planınız yoksa?’ diye soramadığınız insanın evine gitmeye çabalamanız.
Kimse kusura bakmasın, birinin özel durumu varsa buyur isteyecek, han kapısı değil daima açık olsun.
Çekinmek degil o ,onun yerine karar vermemiş.Zaten kadınla konuşsak o hemen gelin derdi muhtemelen. Arkadaşımın eşi artık çekindi mi karısından bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?