ne zaman gelir acaba bayaa olsu gideli aslında...ayyy rabbim işallah yüzünü güldürür...ins canimm dua ediyoruz bakalim ne olcak
kızlar yanlış yerden alıntı yağmışım...erenhavva için yaqzmışyım....
ne zaman gelir acaba bayaa olsu gideli aslında...ayyy rabbim işallah yüzünü güldürür...
bende istiyorum artık çokkk ama benımde yumurtalıklarım tembel 8 ay oldu evleneli ama 5 ayı ilişkiye gıremedik simdilerde de korunmuyoruz ama tık yok hiç 2 aydan 2 aya oluyor benım adetlerimde gecen ay oldu bu ay olmam galiba ama kasıklarımda farklı bır agrı oluyor arada belimde de var hafif ama goguslerımde hiç bişey yok dr gıtmem lazım ama korkumdan gıdemıyorum
korkuyorum ama bu ay gecsınde gıtmem lazım inş hepimiz hamiş kalırız hamiş kalan arkadaşlar bizler içinde dua etsınler onların duası kabul olurmus
baktım ilk sayfaya kan testi negatif regl olmadı diyorklava: küllüm yalan oldum ispatta edebilirimdelikafadulden hatta olduğuma çok sevindim hamileyim diye içimi sıkıntı kaplamıştı zaten:dilcikar: sigaraya devammmmmmmmmm
eryamandayım sende ankaradaymısın hangı dr gıdıyorsun bayanmı erkekmı
gazi unt hastanesinde çok ıyı dr lar varmıs ben oraya gıdıcem ınş bende de pko var senelerdır düzensiz hep bakalım orası ıyı gelecekmı
lokman hekım neresı oluyor ben pek bilmiyorum ankarayı evlilik yuzunden geldim ist dan orasımı daha ıyı gazı unt bilmiyorum hiç
bebişim eklemişin tatlım...
Ellerine sağlık kuşum.
sen ne zamandır ankaradasın nerden geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?