millettttttt nerdesiniz yaaa müdüriyet gelmeyenlere ceza yaz cabukkaydirigubbakcemile2
kızlar ya bu gebe kalamamızla ilgili etraftan duyduğunuz en sinir olduğunuz sözler ne paylaşalımmı ?
ilk benden gelsin kafamçokkarıştı :1shok:
*dün gece seni gördüm rüyamda çocuğun olmuş (hee ilk 3 rüyadan sonra inanamıyorum artık )
*nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz (gün aşırı çalışıyoruz gel kontrol et istersen)
*ooo sizle evlenenlerin çocuğu okula başladı çok tembelsiniz çok (sanki biz yapmıyoruz da) lülülülülülü
*filancanın gelinindede varmış böyle ..... yapmışta ikizleri olmuş (yani denemediğim bir amuda kalkıp yapmak kaldı ne yapayım olmuyo olmuyo )
benımde ankara geleli 8 9 ay oldu yenıymısık ıkımızde bende yavaş yavaş ögrenıyorum buraları inş ıkımız içinde hayırlı olur
gıcık oluyorum valla bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yeteeerrrr diye
benımde arkadaşım yok burda aslında kımsem yok eşim dışında ama çogu yeri onun sayesınde ögrendım artık
tanımadıgın yerde arkadaşın olması çok guzel yada akraba olsada olur ama yok çalıssak olurdu aslında ama evde oturdugumuz için oda yok bebeklerimiz olursa en ıyı arkadaş o olucak bizler için ah ah tedavi olmak lazım artık olması için
ben 1. etapdayım sen nerdesin
tanımadıgın yerde arkadaşın olması çok guzel yada akraba olsada olur ama yok çalıssak olurdu aslında ama evde oturdugumuz için oda yok bebeklerimiz olursa en ıyı arkadaş o olucak bizler için ah ah tedavi olmak lazım artık olması için
inşallah canım ya , senin durumun nedir, ne kadardır uğraşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?