Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar ya bu gebe kalamamızla ilgili etraftan duyduğunuz en sinir olduğunuz sözler ne paylaşalımmı ?
ilk benden gelsin kafamçokkarıştı :1shok:

*dün gece seni gördüm rüyamda çocuğun olmuş (hee ilk 3 rüyadan sonra inanamıyorum artık )
*nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz (gün aşırı çalışıyoruz gel kontrol et istersen)
*ooo sizle evlenenlerin çocuğu okula başladı çok tembelsiniz çok (sanki biz yapmıyoruz da) lülülülülülü
*filancanın gelinindede varmış böyle ..... yapmışta ikizleri olmuş (yani denemediğim bir amuda kalkıp yapmak kaldı ne yapayım olmuyo olmuyo )

benımde ankara geleli 8 9 ay oldu yenıymısık ıkımızde bende yavaş yavaş ögrenıyorum buraları inş ıkımız içinde hayırlı olur

hep ayni canim yaa laelaelaelaelae ayni sözler:roflol: hafta sonu kaynanam dio sizden sonra evlenenlerin cocugu olduuu sizin nie yoookkkkklava:

benımde ankara geleli 8 9 ay oldu yenıymısık ıkımızde bende yavaş yavaş ögrenıyorum buraları inş ıkımız içinde hayırlı olur

amin canimm yaninda arkadasin varsa daha kolay olur ögrenmen ve alisman benim öyle bi sansim olmadi kendi kendime ve esim sayesinde ögreniyom iste

gıcık oluyorum valla bazen avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yeteeerrrr diye

aynen aynen aynen yaaaaa bos bos konusuyolar iste evlenmeden önce ne zaman evlencen die basimizin etini yiyolar sonra nisanlaniyosun bu seferde dügün nezaman dügün nezaman dügün oluyo bu seferde cocuk yokmu cocuk yokmu 1 tane oluncada ikincisi yokmu kardes yap die bu böyle hep :teytey::teytey:

benımde arkadaşım yok burda aslında kımsem yok eşim dışında ama çogu yeri onun sayesınde ögrendım artık

benımde arkadaşım yok burda aslında kımsem yok eşim dışında ama çogu yeri onun sayesınde ögrendım artık

benimde yakinimda kimsem yok akrabam falan kaynanamlar var onlarda keciörende oturuyolar arada bi gidiyoz okadar.ama cok isterdim kafa dengi anlasabilcem bi arkadasim olsa negüzel olurdu

kızlar etraftakı ınsanların söyledıgı sözlere çok takılmayın derım...ben daha 16 haftalık hamıleyım görümcem bana ıkıncıyı ne zamna yapıcaksınız dedi:1shok:ben böle kldım...laf olsun dıye konuşan boş ınsanlar bunlar takmayın kafaya sakın söylenenleri

tanımadıgın yerde arkadaşın olması çok guzel yada akraba olsada olur ama yok çalıssak olurdu aslında ama evde oturdugumuz için oda yok bebeklerimiz olursa en ıyı arkadaş o olucak bizler için ah ah tedavi olmak lazım artık olması için

a.s a.s a.s ewt canim

optımum uzak kalıyor bıraz goksu parkı var ordayım ben ama inş yaza taşınıcaz carsıya ınmek 1 saatını alıyor cunku

kızlar erenhavayı aradım kan testi yapmışlar, haber bekliyor çok heyecanlandım Allahım nolur güzel haberlerle gelsin ona yardımcı ol!

bende ankaradayım hemşerilerim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…