Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm kizlar simdi geldim hastaneden..kan verdim doktorum yokmus sonucu cuma göstercem...bakalin ne olcak..

hoşgeldin katre.. cumaya kadar bolca zamanımız var ne güzel.. senin için tefriciye kampanyası başlatabilirz aslında.. hayırlı sonuçlar için..

ne yaptın test yaptınmı?
sabah ilk idrarla test yaptım NEGATİF!

nasılsın beebikim kuzum

iyi olmaya çalışıyorum canım test negatif, ama hiç inanmadım, çünkü regl olma adına hiç bi belirtim yok, biraz daha beklicem.. üzülmek için..

has bahçe bişey yaz çatlıycam, bebikim sen naptın yaa ne okuyonuz yazınsana yahu son durumunuzu!

canım netimde sorun vardı onu hallediyordum ondan kopuyorum bazen...

vakıa suresi evin bereketi için, rızık bolluğu için okunur.. olsun dolaylı yoldan gerekli.. bebek olunca daha fazla gıda, para... kısace berekete ihtiyaç olacak. kaydirigubbakcemile3

ya ozaman vakıa yı her zmaan okumak lazım yahu! İşim düşünce aklıma geldi! allahım nolur sen dularamızı kabule t hepimiz çatır çatır doğuralım !

hoşgeldin katre.. cumaya kadar bolca zamanımız var ne güzel.. senin için tefriciye kampanyası başlatabilirz aslında.. hayırlı sonuçlar için..

hosbuldum canim ewt cumaya kadar vaktim var olabilir tefriciye Allah razi olsun canimmm..ins hayirli sonuc alirim

salat-ı tefriciyeyi gerçekten inanarak okuduğumuz vakit Allah’ın izni ile dualarımız kabul olacaktır.Bu demek değil ki kesinlikle kabul olacak.Burada mühim olan niyettir.

Sizce sizin için çok zor olan şeyler Allah’a hiç zor gelir mi? en imkansızı yaratan Allah’ımız bu dua vesilesi ile inşallah dualarınızı kabul eder.

Peki nasıl okunur.

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

buyrunnnnnnnnn
oooo mşlh topiğimize yenı arkadaslar gelmıs hepınız hg

herkse kocamannnnn günaydın arkadaşlar
inanın artık size yetişemiyorum
sayfalar su gibi akıp gidiyor.
yazıları okuyamayınca
ilk sayfadan listeye bakıyorum eklenen varmı diyea.s
herkese hayırlı günler diliyorumma.s.

hayırlı günler kuzuum

:Saruboceq:

Rabbim bebek versin, bebekle birlikte çevrendekilerin gönlüne sevgini ve merhamet indirsinde herkez senin için bebeğin için çabalasın canım benim...

amin canım aminnnn inşallah hayırlısıyla gelsinde annesi onun için her şeye katlanır senağlama

valla benim eltim hamile hehe! kaynanam bende kalırsam napacak bilmiyorum! annem var uzak kayınvaldem de uzak ama yolumuzun üstü sabah ona bırakıp akşam almak kolay lacaktı şimdi kaynana hapı yuttu!

bizim durumumuzda sizinkine benziyor eltimde bende yumurta takibi görüyoruz
yani aynı zamanda kalabiliriz :Saruboceq: eltimin anneside şehir dışında yaşıyor
bakalım zaman ne gösterecek

slm kizlar simdi geldim hastaneden..kan verdim doktorum yokmus sonucu cuma göstercem...bakalin ne olcak..

canım hayırlısı bakalım :Saruboceq:

{QUOTE=has_bahce;12919821]asıl ben çatlıycam günler geçmiyor bi türlü
kızlar 1 mayısta hastane açık olurmu?[/QUOTE]

test yaptırmak için açık olur ama sonuç göstermeye doktor olacağını sanmıyorum

sabah ilk idrarla test yaptım NEGATİF!

...

canım idrar testinle çıkmamış olabilir biraz daha bekle istersen
veya kan testi yaptır onda kesin çıkar
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…