Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

:Saruboceq: arkadaşlar dualarımızla destek olalım birbirimize...Bugün Katre'ye yarın size...

canım nasıl okuyacağız sayımı vereceğiz manasını okumayacağız değil mi?
ayrıca ben halen rengliyim sanırım bu akşam abdest alabilirim

evet nasıl olcanı desenızde bende elımden geldınce okuyum calısıyorum ama fırsat buldukca okurum

kızlaar 4444 e tamamlıycaz.. arapçasından okumak daha etkilidir.. ama okunuşundan okuyabilirsiniz arapça bilmiyorsanız..

kızlaar 4444 e tamamlıycaz.. arapçasından okumak daha etkilidir.. ama okunuşundan okuyabilirsiniz arapça bilmiyorsanız..

50 sını ben okurum olurmuu seve seve hemde hem sevap hemde bugun katre ye yarın bıze hadı kızlar elımızden ne gelıyosa bırbırımıze yardım edelım kızlar :1hug:

az, çok demeyelim arkadaşlar, herkes kaç tane okuyabiliyorsa okusun :Saruboceq: sayısını versin, en son toplarız. Çalışan arkadaşlar belki gündüz okuyamaz ama akşam 10-20 tane bile okusa yeter, yeterki niyetimiz bir olsun, evdeki arkadaşlar sizler biraz daha çok okursanız tamamlarız 4444'e..

50 sını ben okurum olurmuu seve seve hemde hem sevap hemde bugun katre ye yarın bıze hadı kızlar elımızden ne gelıyosa bırbırımıze yardım edelım kızlar :1hug:

canim Allah razi olsun...kim ne kadar okuyabilirse iste..gönlünüzden ne koparsa

canım herkesin okudunu toplıcaz dimi?

eweeet... olayı anlatıyorum...
katre sonuç almaya gideceği saate kadar tamamlamış olup o saatlerdede hepimiz duamızı edelim...

anlamını düşünerek arapça okunuşundan veya arapça tecvidiyle okuycaz.. herkez nasıl yapabilirse artıkım...

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

ALLAH'IM SENİ ÇOK SEVİYORUZ.. SENDE BİZİ SEV VE DUAMIZI KABULET
AMİN AMİN AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…