Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

arkadaşlar her gün ne kadar okuduğumuzu bir arkadaş not etsin seve seve okuruz
bunun sadece katre ye değil bizede faydası olur.ben bunu tek başımada okumuştum ama biraz zaman alıyor.100 tane okumak 20 dk alıyor.günde 1 saatimizi alsa ne olur.dijital tesbihlerle heryerde okuyabilirsiniz.

AMINNNNNNN:Saruboceq:

ben şimdilik 100 tane diyim.fazla okursam haber veririm size
Rabbim dualarımızı kabul etsin.

herkes kaç tane okudunu bana mesaj atsın perşembe akşamına kadar, cumaya da eksikleri tamamlarız...

Selam pat diye konuya düşücem ama vardır bundada bir hayır bende okuyacağım..Niyetimizide söyleyin okuduğum sayıyı bildiririm...

ben takibederim kızlar.. bebikim sana kıyamam bunu ben takipederim.. kızkardeşime burdaki kuzucuklarımada okuturum...

OKUYAN BANA ÖZELDEN ATARSA DAHA SAĞLIKLI TAKıBEDER.. GÜNLÜK NE KADAR KALDIĞINIDA YAZARIM TAMAMLARIZ KUZULARIM...

AYyy çok heycanlandım.. katre vesilesiiyle sevab yağmuru ardındanda hayırlı mükafatlar inşallah..

az önce yazdığım gibi şuan rengliyim
bu akşam abdest alırsam
çalıştığım için anca perşembe gecesi okuyabilirim
o zamanda sayısını bildiririm
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
:Saruboceq:

okuduktan sonra mesaj atın.. ben toparlarım.. 4444 tamamlanınca başka arkadaşlarımıza okuruz.. öyle çok zaaman alacak bir dua değil...

Selam pat diye konuya düşücem ama vardır bundada bir hayır bende okuyacağım..Niyetimizide söyleyin okuduğum sayıyı bildiririm...

Katre İçin Bir Gönül Olalım Var mısınız? dua kampanyası canım, senden de Allah razı olsun..

Katre 24 yaşında 9 aydır bebek için uğraşıyor, PCO'su var. Hormon testi yaptırdı, cuma günü sonucu doktora gösterecek.

kızlar ben çıkıyorum dışarda biraz işim var.abdestimi aldım tesbihimide alcam gidip gelene kadar baya okurum inş.hadi bakalım bismillah:Saruboceq:

erenhava, CallCenter, HEOZ, eftalya22 nerelerdesiniz kuzucuklarım, idrar testim negatif!
ilgilenin azcık benle senağlama

ay kızlar bende aynı durumdayım bende gun sayıyorum eyvahedigeldismile ay rabbım yardım etsın hepımıze

Anladım canım bizde 9 aydır uğraşıyoruz sorun eşimde hayırlısı artık..Okuduğum sayıyı bildiririm.Rabbim önce şifa sonra bebişini veriri İnşallah..Anne olmayı dileyen herkesin Rabbim duysun sesini Amin..

geldimmm..canlarim artik herkes nekadar okuyabilirse..topluca sevap kazancazzemuszemus Rabbim dualrimizi kabul eder ins okudukca yazariz ozaman topige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…