Eweet Hatunlar...
Serhat Mobilyadan Bir Ablam ve ekibi Katre İçin........... 1000
Wildan Ablan ..................................................................20
Serhat Mobilyadan Kankam .............................................. 1
saat 11.30 ................................................toplam:.........1021
erenhava, CallCenter, HEOZ, eftalya22 nerelerdesiniz kuzucuklarım, idrar testim negatif!
ilgilenin azcık benle senağlama
Canım benim sıkma canını yaa ne olur... senin içinde okuycaz inşallah.. bu topiği açtın madem sana ve topicdeki tüm dostlarımızı hatırlıycazz..
eweeet... olayı anlatıyorum...
katre sonuç almaya gideceği saate kadar tamamlamış olup o saatlerdede hepimiz duamızı edelim...
anlamını düşünerek arapça okunuşundan veya arapça tecvidiyle okuycaz.. herkez nasıl yapabilirse artıkım...
Latin harfleri ile:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
DUANIN manası
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
ALLAH'IM SENİ ÇOK SEVİYORUZ.. SENDE BİZİ SEV VE DUAMIZI KABULET
AMİN AMİN AMİN
bebikim kuzumüzülme bu kadar hem daha erken diilmi test için bi kac gün gecsin ondan sonra tekrar yaparsın
Ben 50 tane okudum!. Rabbim kabul eylesin..
AMİN cümlemize İnşallah.. ..Şu kadar Okurum diye söz vermek istemedim..Okur bitirir öyle söylerim.Allah razı olsun canım senden... İnş en yakın zamanda sende kavuşursun yavruna...
canım 30.günümdü bugün sabah test yaptım, test bi acaipti damla damlatılan yerdeki kağıt tamamen kaymış içeri ve içinde tüylü bişey görünüyordu. yine de damlattım çok yavaş ilerledi sıvı ama sonuçta tek çizgi çıktı, aslında üzülmedim, olsa bile çıkmaz şimdi.. ama çıksaydı da fena olmazdı...
canım üzülmesakın belki gec döllenme olmusturr bende duayı okucam ne kadar okudumu yazarım buraya canımm insallah dualarımız kabul olurr
Eweet Hatunlar...
Serhat Mobilyadan Bir Ablam ve ekibi Katre İçin........... 1000
Wildan Ablan ..................................................................20
Serhat Mobilyadan Kankam .............................................. 1
saat 11.30 ................................................toplam:.........1021
KALDI 3423
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?